Bodrum ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında Avciperdeci tarafından paylaşıldı.

1. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Arkadaşlar böyle bir sayfa açma gereği duydum Bodrum da, ya da çevresinde avlanan arkadaşlarımız buradan bilgi ve organizasyonlarını paylaşırlarsa sevinirim. Mesela Bodrumdaki avlak yerleri kıyıdan ya da tekne ile. Bodrumda nerelerde çadır kurulabilir, nerelerde kıyıdan verimli avlar yapılabilir, bilgi sahibi olan arkadaşlarımızın katılımı ile çok daha renkli avlara imza atacağımıza inanıyorum.

Haydi hayırlısı olsun

2. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Serdar kardesim:)

Bu gidisle sayende Bodrum a tatil icin degil sadece balık tutmaya gidecegiz..

Eee boyle olunca da yoreyi iyice tanımak icin boyle bir konuya ihtiyac doguyor tabiki..

Herzamanki gibi derin bir ongorü icinde gordum seni..:cool:

3. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Sağolasın abi
    Aslında bu konuya gerçekten ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ben. Öünki Bodrum da avlanan bir çok arkadaşımız var forumdan. Umarım oralarda avlanan ya da avlanmayı düşünen arkadaşlarımız burada düşünce ve tecrübelerini paylaşırlar. Mesela o kadar balığa gitmeme rağmen yem olarak, buradaki yengeçlerden ziya de Bodrum da bulunan sarı yengeçlerin çok daha fazla iş yaptığını öğrendim en son birlikte gittiğimiz avda. Bu ve buna benzer bilgileri olan arkadaşlar bu konu altında bilgilerini paylaşırlar sa bizlerde bu bilgiler dahilinde hazırlanarak gideriz ava.
    Bilgi ve tecrübelerini paylaşacak olan arkadaşlaraa şimdi den teşekkürler.

4. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Serdar çok güzel düşünmüşsün kardeşim aklınla bin yaşa.KP.KP.Nasıl olsa Bodrum bizim komşu kapısı oldu. Sanki İzmir'in semti gibi..;)

5. tommasi

tommasi evrim ertik

Favori Kamış:
    olta,Yengeç
    En İyi Avı:
    Çipura 3.2kg
    elim kulağım burada olucak desenize :) :)

6. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Nasipse bu pazar Bodrum dayım yine. Bu aralar Bodrum da avlanan ve son durum hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varmı _? Ayrıca Kofona başladımı oralarda. Ben 1 ay kadar önce teknenin altında bir kaç tane gördüm. İsparozları yarım çektik. Ancak sonraki avımda denememe rağmen alamadım. Bu sefer şemsiye teli ile zargana deneyeceğim. Bu konuda bilgi verebilecek ya da yer tarif edebilecek arkadaşlarımız varsa haberleri bekliyorum...

7. umitsatar

umitsatar m

Favori Kamış:
    2.7m kamış-alba star 7+1 50 lık makına.)90lık nemrod zıpkın.
    En İyi Avı:
    levrek 2.700 gr
    Göcek-sarıgerme çevresi...

Arkadaşlar Göcek ve Sarıgerme çevresinden tekneyle balığa giden varmı? Buradada adam bulmak ammada zormuş yav!

8. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    hayırlısı olsun

9. düzceli

düzceli

Favori Kamış:
    kamış,360cm dam banax makine
    En İyi Avı:
    11.120kgturna,16.100kg yayın
    günaydın bodrum,serdarım hayırlı olsun yeni sayfanız.

10. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Vayy hayırlısı olsun Bodrum org.ve tartışma platformu bende bir Kuşadası için açayım bari ;):D:D

11. düzceli2

düzceli2

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sakarya-Turna-7.85 Kg(92 cm)
    Bodrum ve çevresi org. ve tartışma platformu sayfanız hayırlı olsun.Güzel rapor ve paylaşımlarda buluşmak dileği ile...:)

12. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    iş yapan tüm setler :)
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    evet sevgili bodrumlular bodruma tatile gelmeyi düşünüyorum 3 günlüğüne ayın 19 itibari ile gideceğim yer bir tatil yeri

ismi : CLUB VOYAGE BODRUM VILLAGE

En yakın şehir merkezi Türkbükü 2 km., Bodrum 22 km., havalimanı 45 km. uzaklıktadır.

işte buraya gideceğim arkadaşlarım varmı ayın 19 undan başlayarak 3 günlük bir av planı olan veya bana orda ne givi avlar yapılır ne avlanır ve nasıl yöntemleridir diye bilgi verebilecek değerli üstatlarımız

orada bir av yapacak olan abilerimiz var ise aralarında olmaktan büyük şeref duyarım bir nevi misafir kabul edersiniz sanırım :):)

saygılarımla

13. oziplt

oziplt OĞUZHAN

Favori Makine:
    albastar
    En İyi Avı:
    çupra 600gr
    bodrum

selam abilerim arkadaşlarım. ben siteye yen katıldım. bodrumda yasıyorum eger bodrmla ilgili sorularınız olursa cevaplamak isterim. ayrıca bodrumda blunan arkadaslar ilede tanısıp organizasyon yapmak keyif verir. herkese rasgele

14. Lambukaci

Lambukaci Ercüment

Favori Makine:
    gold 60
    En İyi Avı:
    Lambuka 3.2 kg
    bende bodrumda yasıyorum,bi organizasyon söz konusu olur ise katılmak bana gurur verir,

15. fish founder

fish founder Özgür

her ne kadar Bodrum'da daimi yaşamıyor olsam bile 17 senedir yaz ayının çoğunu geçirdiğim ve avlandığım bölge.

kendi gözlem ve bölgede kıyıdan avlandığım bölgeleri açmış olduğum konularda bulabilirsiniz.

bodrum sadece medyada gösterildiği gibi abuk bir yer olmadığı,gerçek düzgün insanların yaşadığı ve avlandığı 12 ay hayat olan aşık olduğum bir cennet.

bu konu ve bu platforma elimden gelen tüm desteği vereceğimden emin olabilirsiniz arkadaşlar.

ayrıca bölgede yapmayı planladığınız tüm balık avı organizasyonlarına işlerimin imkan verdiği takdirde katılmayı canı gönülden isterim,

en kısa sürede yüz yüze tanışabilmek ümidimle,

16. fish founder

fish founder Özgür

herkese merhaba,
    yeni yıla sayılı günler kala Bodrum kıyıları ne durumda balık hala kıyıda mı yoksa derinlere kaçtı mı?
    bilgisi olan ve veya şu sıralar bodrum'da avlanan var mı ?