Yaklaşık 1 ay önce Melikeyle gittiğim ağvadan bi kaç resim herkese tavsiye ederim kafa dinlemek için haftasonları çok güzel biryer aynı zamanda konakladığınız otelin bahçesindende oturup balık avlama zevkinide yaşayabilirsiniz ben sık sık gidiyorum tavsiyelerde bulunabilirim gitcek olanlara.Balıklar 3 köstekli dip oltası 5 no iğne ve toprak solucanı ile yakalanmıştır ve aynen iade edilmiştir Herkese keyifli avlar
Ağva ya geçen sene Utku ile beraber gtmiştik. Balık açısından ve doğal zenginlik açısından inanılmaz zengin bir yer. Ancak yaz aylarında otellerde yer bulmak son derece güç idi. Ayrıca bulduğunuz odalarda 5 yıldızlı otellere taş çıkartacak fiyata sahip ama son derece mütevazi odalardı.. Fakat bedeli ne olursa olsun kesinlikle çok keyifli bir yer.. Herkese tavsiye ederim..
Ağva güzel bir yer.Paradise da kalmıştım çatlak ama bi o kadar sevimli bir sahabi vardı.Ortam çok güzeldi hava çok güzeldi ama ben balık açısından aynı hazzı aldığımı söyleyemem saatlerce beklememe rağmen yeşilçay bana bir tek balık bile vermemişti şanssız günümdeydim herhalde Bu arada şile limanından kalkan avladıklarına canlı şahit oldum.
Deniz bisikleti ile dolaşırken oldukça iri levrekler gördük kanalın ağzına yakın yerde. Size fikir ve detaylı bilgi vrebilir diye aşağıdaki linkten alıntı yaptım. Sizde bir gözatın isterseniz http://www.agvanet.com/agva.html Balık Yemeden olmaz İki derenin arasında kalması Ağva'yı adeta bir balık cenneti haline getiriyor. Karadeniz'deki balıkların hemen hemen tamamı buralara tatlı su banyosu yapmaya geliyorlar. Tekneler, balıklarla öyle doluyorki, neredeyse batacakmış gibi duruyorlar. İstanbul'un balık ihtiytacının önemli bir bölümünü ağva karşılıyor. Zaten gece fener vs ile baktığınız zaman yavru balıkların inanılmaz sayısı şaşırtıcı oluyor.
hacı bu işin sonu nereye gidicek merak ediyom ...madden göçtüm abi yurdun dört bi yanında balık peşinde koşmaktan ,hatta bi ara Hüseyin Abi 'nin yanına Yeni Zellandaya gidelim dedin ya ...İşte orası bittiğim andır
yaklasık 3-4 ay once yanı yaz aylarında agvaya gıttık. yanımızda oltlarda var tabı . cok guzel bı yer bulduk benzıncının asagısında balık restaurantı fln var, neyse tatlı su ıdı dedık bu suda balık yoksa turkıyede hıc bı yerde olmaz cunku sahane bır ambıans vardı kuspelı ve yaylı takımları MISIR ılen donatıp attık suay 2.5-3 saat bekledık, sonra ordan cıkan benzıncı amca " yahu burda ne balıgı" dedı hevesımızı kırdı bızde mekandan ayrıldık Cok guzel keyıflı bır av olmus elınıze saglık Not: balıkları tam olarak nerden aldıgınızı ogrenebılırmıyım, cunku oralarda arkadasın yazlıgı var her an gıdebılrım yeterkı balık olsun
Kardeş fenamı işte, Atlayıp arabaya her tarafı geziyoruz. Balık bahanne maksat birlikte güzel zaman geçirmek olsun.
Balıkları greenline otelin bahçesinden tuttuk nehrin denizle birleştiği yerin daha verimli olduğunu bende duymuştum otellerin çoğu, misafirlerine ücretsiz sandal kano deniz bisikleti gibi taşıtlar sağlamakta onları kullanarak suyun değişik bölgeleri denenebilir ,herkese teşekkürler
seçkin çok güzel küçük bir tatil geçirmişsiniz belli ağva benim için de çok özel bir yerdir oraya bir daha giderseniz gizlibahçe ye de uğrayın derim orda tolga erol var selamımı da söylemeyi unutmayın bir keresinde motorla melen suyu yolundan yani dağdan kandıra ya dönelim dedik motoru mil akan yere sapladık seleye kadar gömüldü dediğim gibi ağvanın benim gönlümde apayrı bir yeri var
Arkadaşlar, Hem konuyla ilgili Hem konu dışı olacak ama.. Bayramdan sonra 4 gün ağva da tatil yapmak istiyorum kız arkadaşımla.. Greenline, TreeTop Park, İpek Koza.. Tercihlerim arasında benim beğendiğim Treetoppark ( http://www.treetopsparkhotel.com ) ama gene de sizlerden fikir almak istedim.. Sonuçta bu dört günü geçirirken balık tutmayı da ihmal etmek istemediğim için hem kız arkadaşımla kafa dinleyip, hem balık tutabileceğimiz bir yer.. Bir de arkadaşlar oraya gittiğim taktirde kullanmam gereken Takımlar nelerdir?? Dip yosunlu deniyor.. şamandıralı takım mı kullanmalı, tavsiyelerinizi bekliyorum. Hem yem hem takım tavsiyelerinizi..