Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır rapor yazamadım size.Çünki kumburgaz lüfer kaynıyor. Beklenen karadeniz balıkları geldi ve bu sezonun en bereketli günleri suan yasanıyor. Balık bıttı bıtecek derken inanılmaz bır keyifle yeniden başladı istavrit yakalar gibi lüfer geliyor indir bindir İşin en güzel yanı yem istavrit. Zargana yaprak derdi yok. Tut istavriti tak oltaya(uzun olta) indir suya lüfer olarak geri dönsün balık baya yogun ve heryer balık icinde oldugundan teknede fazla resim çekemedim.
Önder abi şu balıkları salda Tekirdağ a doğru da gelebilsinler sen lüfer tutmaya başladığından beri bizde bi numara yok. Bak olmazsa üç günde bir gelicem başına iş olucam oralarda yatıp kalkıcam.
Amanın, bu ne güzelliktir Önder arkadaş. Avların hep böyle bereketli olsun. Boğaç, Tarkan ve Zeynel üçlüsü, durun! Hepsini tutmayın! Pazar gecesi İstanbul'dayım, bana da bırakın...
. Vallahi benim birşey tuttuğum yok. Ne varsa Boğaç ve Zeynel'de var... A bu arada Raporunu okudum çokda beğendim ama. yarım yamalak bir şeyler yazmaktansa hiç bir şey yazmamayı tercih etmiştim. Özel olarak "Tebrikler..." imi sunuyorum...
Önder'in av raporunda beni kutladın ya, ne diyeyim sana Benim konudan da Önder'i kutla da hak geçmesin Önder, hafiften rol çalma gibi oldu bu durum. Kusura bakma, hep bu Tarkan'ın yüzünden. Yeniden avını ve o canım lüferlerini yutkunarak kutlarım
tebrikler önder lüferleri görünce adamın iştağı açılıyor bak şimdi kendi kendime kızdım ben neden lüfere gitmiyorumki
allah verede o lüferler yarın akşam mudanya taraflarına doğru bi dağılsalar...malum organizasyona layık bi ziyafet olur !
Öncelikle tebrikler Önder arkadaşım mükemmel bir av olmuş . Sonra Tarkan abisi Diren 'in raporuna ilk mesaj sırasını kaptırdığın için yazmıyor olabilirmisin ?
Bizim karadenizde yapamadıklarımı siz yapıyorsunuz helal olsun elinize sağlık bu çinakop lüfer ne zamana kadar devam eder ? oralarda
valla nedesem yalan olur bir anda yok oluverıyorlar ama su an cok guzel balık var.Yarında balık olacagını garantı edebılırım .bugun gun batana kadar balık yaptı. yani balık ıcerde kaldı.Nerden bılıyosun dersen 1 haftadır aynen hergun boyle oluyor