- N36°36.038' E30°34.635'(Küçük Burun) 14.11.07 05:25'de 2 ad. 35 cm levrek geçecek kaçırma - bu kordinatlar doğruysa uçak biletini alıyorum levrek için fizana giderim.. .. Antalya Kemer taraflarında kıyıdan levrek avlayabilen ustalar!! size soruyorum: bu yörede levrek çıkıyor mu? .. yerini ve tarih saat vb bilgi verirseniz çok sevinirim..
Öncelikle aramıza hoş geldiniz.İnşallah kalıcı bir üyemiz olursunuz.Sorunuza en kısa sürede cevap verilecektir fakat profil bölümünden imza ayarlarınızı(yaş,isim,şehir) yaparsanız size hitapta kusur etmemiş oluruz.
sayın ustacım; yukardaki linkdeki bilgileri daha önce okumuştum. arkadaşımız 25 eylül de Antalya Kemer'de WOW Kiriş Resortta otel kıyı iskelesinde saat 23 sularında gördüğünü bildirmiş, daha önce okumuştum "hayatımda görmediğim büyüklükte melanurlar, koca koca levrekler, ve daha niceleri. Ne diyeyim orada ki arkadaşlar daha iyi bilirler ama kemer gercekten balık kaynıyor, o civarda ki arkadaşlara duyurulur" demiş sağolsun. zamanı geçtimi bilmem ama bu hafta sonu kesin gidip şansımı deneyeceğim bakalım. Namık usta; senin makalelerini genelde okudum. verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkürler. devamını dilerim ve tarih saat konusundaki esprye çok katılıyorum tşk
bu kordinatlar doğruysa uçak biletini alıyorum levrek için fizana giderim ama doğru değilse levrek yerine bütün antalyanın kuzularını tutarım ondan sonra gelip onuncu direkte istavritmi tutarsın artık ben bilmem
Merhaba,Kemer ile ilgili olan yazıyı ben yazmıştım.Kaldığım otelin önünde güzel levrekler görmüş hatta hayret etmiştim,çünkü bölge kayalığın olmadığı sahildi.Levrek genelde kayalığın bol olduğu yerlerde daha sık olur.O bölgeyi iyi bilmiyorum ama benden sana tavsiye levrek için en iyi zaman akşam saatleri ve saba karşıdır.Özellikle rapala ile evlanacaksan akşam saatlerini günbatımından 1 saat öncesini öneririm.Hele suda hafif dalgalıysa ve birazda şansın varsa neden olmasın.Bence o bölgede bulunan dalgakıranların acık tarafları ile kayalık bölgelerde şansını dene.Gece avlanacaksanda muhakkak canlı yem kullan.Levrek çok kurnaz bir balıktır.Canlı yemi sırtından balığa çok zarar vermeyecek şekilde tak levrek genellikle ölmüş balığa saldırmaz,misinanıda mümkün mertebe ince ve dayanıklı misina seç renk olarak petrol mavisini öneririm.Canlı yemini suya attıktan sonrada sabırla bekle,eğer o bölgede levrek varsa ve canlı yeminde aktifse yakalamaman için hiçbir sebeb yok.Aslında fare kullanılarak da levrek tutulabilir ama sonra o levreği yer misin? bilmem Ha unutmadan birşey daha söyleyeyim; kendi çapında dalan birisi olarak söylüyorum 30-50 cm suda çok kiloluk levrek görmüşümdür,suyun altında ne zaman karşılaşacağınızı bilemezsiniz,ayrıca kefal sürülerinide takip edebilirsin,bir yerde kefal çoksa levrek te çoktur.Benden bu kadar,umarım yakalarsın sana rastgele..
murat arkadaşım;kemerle ilgili o yazını ve komple o forumu birkaç kere okumuştum. verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. bu hafta sonu WOW Kiriş Resort otel önünde şansımı deneyeceğim. sonucu yazacağım. hepimize rastgelsin.
kiriş resort eskiden magic life ken bende gitmiştim, turistler balıklara ekmek atarak alıştırmışlar, sabah akşam iskelenin altı balık kaynıyo, dalga geçmiyorum melanurlar o kadar alışmış ki misina ucuna 6 numara iğne iğneye de yem olarak sigara izmariti taktım, atmamla melanurun dibe indirmesi bir olmuştu, ayrıca az açıkta 10-15 metre ilerde dipten çok serii şekilde dil balığı geliyodu, yem olarak iskele kazıklarındaki deniz kulaklarını kullanmıştım, ben orda levreğe rastlamadım ama akşam üstü koca koca kefaller gelip iskele kazıklarını didikliyolardı, kalamar kullanarak da bi tane 1.5 kg sokar balığı yakalamıştım, çok bereketli yerdi, anlattığım 1999 senesidir bilginize
artık kiriş resortun iskelesine gitmek şart oldu.!!! levrek için kıyı dan at-çek yapsam olur mu? Ayrıca: faselis, alacasu, çamyuva (dereağzı), olimpos, adrasan sahilerinde hiç balık avı tecrübesi olan arkadaşım var mı...????.... N@mık usta sen ne diyorsun buralara..?
sea_basser İmza ayarlarınıda yaparmısın lütfen.Adın, Yaşın, Yaşadığın şehir ve mümkünse kan gurubun. Seni daha iyi tanıyalım ve hitapta kusur etmiyelim... Linke tıkla... http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
teşekkürler.. selamlar. güncel tutmak için tekrar edeceğim: Antalyada kıyıdan balık avcılığı yapılabilen yerlerle ilgili olarak forumdaki çoğu bilgiyi okudum, Genelde Antalyanın Alanya tarafındaki kıyılarla ilgili bilgiler var. antalya merkezden batıya doğru; çaltıcaklar, kemer, faselis, alacasu, çamyuva (dereağzı), olimpos, adrasan sahilerinde hiç levrek avlayan arkadaşım var mı...????.. varsa tecrübeli arkadaşlardan yer ve zaman hk bilgi verirlerse sevinirim..
Antalyalı arkadaşlar, nerdesiniz, yoksa biz burda bilgisayar başında iken sizler balıkta mısınız.. bu gün öğleden sonra şiddetli yağmur varmış. dikkatli olun. ben ise burda beklemedeyim..
Anket sonuçları çok inandırıcı olacağa benziyor. Kesin çıkar-Hiç uğraşma çıkmaz başabaş gittiğine göre