Organizasyon tarihi : 23.12.2007 (Bayramın 4. günü) Buluşma saati tekneciyle yapılan görüşmeye göre ayarlanıp bildirilecek. Arkadaşlar, akıllardan kolay kolay silinmeyecek hep beraber gülüp eğleneceğimiz Bir organizasyon yapalım Gönüllü Katılımcılar * TarkanAtes ( Tarkan ) * İstavrit(Boğaç) * derya_kuzusu (Müjdat) * Diren ( Diren Hanım ) * Simendifer ( Sennur Hanım) * SuatReis ( Suat) * Smyrna (Sevil Hanım) * GeneBen ( Aşkın) * Bursa_bülent (Bülent) Listeyi, son sayfadaki hali ile takip edebilirsiniz.
Arkadaşlar, biz de bunun planlarını yapıyoruz ama bu havada teknede olursa daha iyi olur sanki. Bu nedenle tekne fiyatlarını araştırıyoruz. Acele etmeyelim, uygun fiyatlı bir tekne ayarlarsak tekne ile çıkarız daha iyi.
Kalp kalbe karşıymış Biz de Sennur'la bunun araştırmasına girmiş ve İst. ve çevresi başlığında tartışmaya açmıştık. O zaman yazın bakalım Diren, Sennur, Suat ve Sevil abla Bu arada sanırız tarih olarak 23 aralık uygun olacak.
eee o zaman büyük bir ihtimalle bende orada olacağım benide yazın... Bu organizasyonun sloganı bence balık Bahane BÖREKLER Şahane olacak
Oltaya gerek var mı maksat tekne ile boğaz turu ve tabiki MİDYE + BÖREk galiba Birde bence turgay abiyide ekleyin listeye bence hayatta bırakmaz turgay abim. Organizasyon = Turgay abi ( sözlük anlamı ) tabi diğer arkadaşlarıda unutmamak lazım
Olta getirmene gerek yok, kullanmak istersen biz fazladan getiririz yanımızda, ya da bizim oltalarla atarsın.
Liste ; TarkanAtes ( Tarkan ) İstavrit(Boğaç) derya_kuzusu (Müjdat) Diren ( Diren Hanım ) Simendifer ( Sennur Hanım) SuatReis ( Suat) Smyrna (Sevil Hanım) GeneBen ( Aşkın) Bursa_bülent (Bülent) Seckint (Seçkin) Tutku (Aslı Didem) Şimdi kıyı mı tekne mi arkadaşlar buna da karar vermek lazım ki, şu büyük teknelerle anlaşmak için hemen işe soyunalım. Biz başladık gerçi ama, yine de tekne olmasın derseniz kıyıdan avlanacağız demektir. Ama bu havada tekneyi tercih ederim.
Evet bu yönden de tekne daha avantajlı. Hem bu ilk tekne organizasyonu olmayacak. Daha önce 2 kez tekne organizasyonu yaptık ve çok rahattı. Hem olta atmak açısından, hem de konfor açısından. Üstelik ilk tekne organizasyonunda tecrübesizdik. İkinciyi de yaptıktan sonra, şimdi ne yaparız, nasıl yaparız daha iyi biliyoruz .
Hadi hayırlı olsun. Tarih çok güzel belirlenmiş. Herhangi bir haftasonuna denk gelseydi, her birimizin bir işi çıkabilirdi. Ama bayrama denk geliyor olması herkes için avantajlı. Zira bayramda herkes gezip dolaşmak, sevdikleriyle güzel bir gün geçirmek ister. E bundan alâ güzel gün mü olur
Evet Aslı geçen akşam muhabbetini yapıyorduk Bak işte hemde İstanbul'da burnunun dibinde org. yapılıyor ve ben bile geliyorum artık seninde sölicek lafın yok ne dersin sende mutlaka olmalısın bence hem bak Diren ablan sana ilk balığınıda yakalatıcak.
Bende seviniyorum ve sabırsızlanıyorum. Sanki uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarıma kavuşacak gibi hissediyorum. Ama zaten öyle değil mi