gürpınar lunepark önünden 150 metre kadar buruna kadar yürüyün ...sabah 04.00 ile 06.30 arası dip takımı ile kalkan deneyin derim ...
o yavrular büyümüştür şimdi ...su çok soğudu bence izmarit olmaz artık ...yok beyaaaa...B.Çekmece zayıffff
Beraber cıktık mımarsınanda cok göl tarafı deıl denız tarafnda kayalıklarda tutuoduk ama son 1 ayda hıcbıse yoktu
. Seçkin, göl tarafındada bir şey kalmadıki bu aralar, deniz tarafında da kıyıdan hiç birşey çıkmıyor malesf. offf off gençliğim geçti oralarda boğazdaki kadar balık tutamadım...
. Taa geçen seneye kadar Gölde güzel yayın ve sazan olurdu... ama kuraklıktan sonra nesli kurudu mübareklerin.
B.çekmeece göl taarafa gecmedm hıc ama ünide derse gırmedgımzm hadımköye doru gttk göle eskıden ttutardk smdı orada kuraklıktan sonra sıfılanmış
geçenlerde bi yerde duymuştum bende böyle balıksız kalan göller için üreme amacıyla balık salma olayı, nası yapılabilir? örnekleri vardır eminim aslında bir başlık açıp konuya ilgiyi ölçebiliriz katılım fazla olursa pek fazla masrafı olmaz sanırım hiç olmazsa alabalık felan üretim çiftliklerinden alıp atarız