Yer : Kuşadası sevgi plajı kıyıdan Yem : Sülünez ,mamun ,sardalye ,ekmek Olta : 2 adet 3 köstekli 50gr kurşunlu 5-6 numara iğneli el oltası 3 köstekli 50gr kurşunlu 3-4 numara iğne dam fighter150 2.40 kamış king 602 makina kıbrıs sarmalı diamond 240 40-110 gr atarlı kamışhaiba hk400 makina Bayramda Almanyadan dayım dönüş yaptı Türkiyeye hayırlısıyla. Kendisi gençliğinden beri amatör balıkçıdır.Hafta sonu beni çağırdı gel yiğenim sıkıldım beraber birşeyler yapalım dedi.Bende c.tesi hazırlığımı yaptım sülünez ve sardalye yem için bulmuştum c.tesi akşamı iş çıkışı atladım otobüse adaya gittim .Akşam saat 3'e kadar sohbet muhabbetten sonra yatıp saat 07:00 ayağa kalktık ve yeni yapılan teknelerin bağlandığı dalga kırana gitmek için yola koyulduk. Orada mekanı olan ve adının Ali olduğunu hatırladığım arkadaş bizim araba sesini duyunca kalktı ve dükkanı açtı bize çay demleyip tost yaptı böylece kahvaltımızı yapmış olduk.Ali nin yeri güzel olmuş tekneyle balığa çıkanlarda olduğu için balık malzemeleri koymuş kapı camına orada yakalanan büyük balıkların ve yakalayanların resimlerini koymuş kendisininde oltası elinin altında duruyor.Biz tam çıkarken dükkana taze yem geldi bir kasa mamun hemen çeşit olarak aldık tabiki ve ben bu kadar büyük mamunlar görmemiştim iğneye takmak bile zor oldu gün boyu ve biz akşam üstü dönerken elimizde kalanlar hala canlıydı. ve resimlere başlayalım İşte dayım el oltasını atmış bekliyor. Ve av mekanı burası teknelerin giriş ucu biz en uçta duruyoruz. Dayım kıbrıs oltasını atmış dönüşte dengesi bozuluyor Öğlene doğru yanımıza avlanmaya bir anne ve oğluda katılıyor beraber balık tutuyorlar öğrendiğime göre bir sonraki resimde babaları baş tarafta duruyormuş. Daha sonra ortam iyice kalabalıklaşıyor hatta balık tutmaya 3 koreli misafirde geliyor ellerinde bir adet olta biri oltayı tutup atıyor biri yem takıyor diğeri etraftaki avcıları gözlemliyor hatta benim yanıma gelip mamunun nasıl takıldığına baktı bende gösterdim dayımda fazla aldığımız için ve misafirperverliğimizi göstermek için yarım avuc mamun verdi yem olarak kullansınlar diye .Resimde ilk eğilen arkadaş değil ondan sonra duruyorlar kısa boylarından fark edebilirsiniz Günün sonunda 5 tane kefal ve 4 tanede mırmırla günü kapatıyoruz.şarjım bittiği için balıkları fotoğraflıyamadım eve gidince de biz temizlenirken dayımın daha önce tuttuğu balıklarla birlikte annem temizleyip sofrayı kurmuştu afiyetle yedik ve 2007 yılından son avımıda tamamlamış oldum saygılarımla .
Gerçekten güzel bir gündü ben teşekkür ederim. sağolun Kağan bey valla kefaller çok güzeldi afiyetle yedik Teşekkür ederim Ali bey Sağolasın Barış teşekkürler Teşekkür ederim Bekir kardeşim sağolasın Müjdat abim sağolasın gerçekten keyifli bir gündü . Ahmet kardeşim sağolasın görüşemedik ne zamandır keyiftesin inşallah.