Herkese Merhaba, Mersin ve çukurova balıkçıları olarak 27 ocak pazar günü bir organizasyon planladık. Hava şartları uygun olursa Taşucu Limanından tekneyle açılacağız.Tekneyle görüşmeler yapıldı,eğer havada aksilik olmazsa sabah 06:00'da hareket edeceğiz.Akşam saati biz belirleyeceğiz.Kişi başı şu an belirlenen ücret 20 ytl fakat bu daha aşağı da olabilir katılıma göre. Yanınızda bol yedek iğne ve malzemelerden getirmeniz tavsiye olunur ki balon meselesi malumunuz.Onun dışında yem herşey uygun olur.Genellikle mercan çıkmakta. Lütfen listeye eklenmek için bu başlığa yazın ve irtibat için buradan ya da özelden numaranızı bildirin.Şimdilik siteden katılım: 1-Ufukkula 2-Nightwalker 3-Güneyli 4-avözer Fakat gelecek olan arkadaşların da katılmak isteyen başka arkadaşları da var.Listemizi ona göre belirleyeceğiz.Lütfen 0505 648 66 74 'ten bilgi alın.
Başarılar dilerim hemşerilerim. Şimdiden hepinize rastgele. Desenize organizasyonu 1 hafta için kaçırıyorum
Bizler (hatayi33 ve asefik33) inşallah 27.01.2008 pazar günü saat 06.00 da Taşucu'nda olacağız. Hepimize rast gelsin.
Arkadaşlar planda değişiklik yok gidiyoruz yalnız tekneyle değil...hava kötü olacağı için kıyıdan yapacağız organizasyonumuzu.ona göre takım hazırlamakta fayda var.
Abi yanımızda olmak istediğini bilmek de yeter bize..sağolasın.Daha önümüzde çok organizasyonlar olur beraber olacağımız... Evrim Teşekkür ederim,darısı beraber kıyıkışlacık organizasyonuna artık
En sonunda Mersin'den bir organizsan raporu okuyacağız Emek veren ve katılacek arkadaşlara şimdiden kolaylıklar ve bereketli avlar dilerim. Hepinize rast gelsin
Arkadaslar herkese iyi aksamlar. Ilk Mersin organizasyonunu cok sukur yaptik bugun!! Ilk organizasyon olmasi munasebetiyle baliklara cok fazla zarar vermeyelim dedik Tirtar Marina'da sabah 6 gibi baslavik ava. Bir sure dis mendirekte avlandik. Burada yemle avlanan arkadaslar mirmir ve balon baligi yakaladilar. Ben bir adet palamut aldim.. Daha sonra iceriye gectik ama burda balik alan olmadi. Bir sure sonra da zaten dagildik. Eminim benden daha guzel rapor yazacak olan bir arkadas cikacaktir Benim fotolar makinamda ve ara kablomda ofiste oldugu icin fotograflari yarin ekleyecem isallah. Bu arada haftaya pazar gunu Tasucu'ndan buyuk bir tekneyle acilip Tisan-Dana Adasi civarina gitmeyi de planladik ikinci GELENEKSEL MERSIN ORGANIZASYONU olarak Onu da simdiden duyurmus olayim
hadi bakalım Mersin li dostlar güzel bir rapor bekliyoruz resimleriyle birlikte sizden. Balık olmasada muhabbet şahane olmuştur umarım