3 Şubat 2008 Mersin-Taşucu Balık Avı Organizasyonu

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında SedatMert tarafından paylaşıldı.

1. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Benim hemşerilerimin yapılacak olan bir organizasyonun tartışmasını, yapılmış bir organizasyon sayfasında yapmalarına gönlüm razı olmadı. Ben de arkadaşlarım için bu sayfayı açayım dedim. Site yöneticileri de iligili mesajları buraya taşır herhalde:)
    Hepinize şimdiden rastgele.

2. themad2

themad2 Serdar

mersin bize uzak ama aktif bi site ilgi gösterilir ve katılım olur umarım.

3. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    Evet haydi bu hafta güzel bi av yapalım..Bu berbat poyraz dinince balık olacak gibi:) babam ve ben varız..Tekne sahibi hakkında bilgi alabilirsek tanıdık falan olur belki...bu arada bence bi tekneyi aşacağız gibi...

4. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    Çatal :) Arasırada misina, kanca, kurşun birkaç düğüm...
    En İyi Avı:
    Kefal, Çupra, Karakulak, Mırmır...
    Anıl tekne dediğimiz yani Ufuk un dediği kadarı ile yat olacak...

bu yatlar adlarına uymayan bir şekilde kışları YATmak yerine bize hizmet ediyor :D

Umarım güzel bir av olur...

Bende gelmeyi çok istiyorum ama sanırım ailemle beraber bir planım olacak o yüzden iştirak edemeyeceğim...

Katılabilecek arkadaşlarıma şimdiden iyi eğlenceler ve güzel avlar dilerim...

5. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Arkadaslarrrrrrrrrrrrr,

Ozellikle Tasucu-Silifke tarafindaki arkadaslar. Biz insallah cuma aksamindan yola cikip cuma gece ve cumartesi tum gun kiyilardan sansimizi deneyecegiz at cek ile. Pazar gunu yapacagimiz tekne organizasyonu icin de taa cumadan yemleri yanimiza yuklemek istemiyoruz. Zaten burdan yazliga git buzdolabini calistir falan diyene kadar yem bayatlar :p

Soracagim odur ki Silifke ya da Tasucu'nda taze karides ve sardalye bulmamiz mumkun olur mu? Taa Mersin'lerden getirmeyelim hani?Organizasyona katilacak diger arkadaslar yem olarak ne getirecekler ya da bu ise gonullu bir arkadas katilimci sayisina gore toplu yem mi alsin ornegin? Ya da herkes kendine gore yem mi getirsin.

Nasil yapalim kisaca yaw? :)

6. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    Silifkede halden bulabilriz sanırım..ama 3 gündür poyraz çok sert hiç tekne görmedim yani sardalye yada sübye zor olabilir bulmak..Bakarız silifkeden cumartesi sabah erken hava güzel olursa ben taşucu iskelesindeyim..Bu arada ben sahte atacağım av günü boyunca....bilhassa sırtıya saklıyorum kendimi:):) karides her zaman bulunur burda merak etmeyin

7. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    hepinize bol avlar dilerim

8. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Merhaba,

Havalar çok kötü ilerlediği için şu aralar balıkçılarda yem bulmak biraz zor olacak.Fakat hava iyileşiyor git gide.Muhtelemen cumartesi yem bulunur diye düşünüyorum.Ben grup için yarın balıkçıklarla konuşucağım.Mümkün olduğunca taze sardalye ve karides temin etmeye caşılşacağım.Muhtelen bulursam ayırtır cumartesi alırız.Bu konuda kaygılanmayın da diyemem yalnız.Dediğim gibi ben konuşup buradan bilgi vereceğim.

Silifke ve taşucunda kurt-sülünez bulmak ne yazık ki mümkün değil ancak sardalye,karides ve sübye içim araştırma yapacağım.

Merhaba Anıl,

Taşucundan sen de konuşursan balıkçılarla sevnirim elbet,koordine halınde yem ayırabilriz.
    Sırtı konusunda pek iştahlı olmanı tavsiye etmem.Nitekim açılacağımız küçük bir tekne değil sen de bilrisn taşucundaki büyük gezi yatlarından olacak ve av yerimize kadar(tisan civarları) durmadan ilerleyeceğiz hızlıca.Bu durumda sırtı yerine taze karides veya sardalye ile balonlara karşı bolcana yedek malzeme almanı tavsiye ederim.

9. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Ali abi çok teşekkürler...Daha Sazan yemeye gelcem unutmadım:D

10. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    5 litrelik bidona sarılı 90lık misina
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    arkadaşlar bugün itibari ile hava ve deniz mükemmel, kesin sayımızı belirleyelim bugün...

11. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Değerli Mersinliler,sedat amcamızı taaa Trakyadan yolladık oraya ,ona balık yakalatmadan yollamayın sakın haaa :D:D şimdiden iyi avlar arkadaşlar ,iğneniz keskin livarınız dolu olsun inşallah :)

12. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Kesin listemizi oluşturuyoruz,katılmak isteyen konuşmadığımız arkadaşlar özelden ulaşırsa sevinirim.

13. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Sedat abi
    bismillah dün indin bu ne hız :eek:
    umarım güzel bir org olur.

14. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    Çatal :) Arasırada misina, kanca, kurşun birkaç düğüm...
    En İyi Avı:
    Kefal, Çupra, Karakulak, Mırmır...
    Katılabilmeyi çok isterdim ama babamı annemle başbaşa bırakma planlarım suya düştü :D

Ailecek doğum günü kutlayacaz :D

O sebeplendir ki katılmak mümkünat dışı :(

Resimlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

15. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:

Burç birşekilde gelirsin diye umudum vardı ama neyse artık..Devamı gelir nasıl olsa organizasyonların artık...

16. bekinoglu

bekinoglu BİLAL

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    20 KG CİVARINDA YAYIN
    ARKADAŞLAR YAPMAYIN ORGANİZE OLAN VAR OLAMAYAN VAR. KIBRISTAN OKUYUP OKUYUP İÇ ÇEKİYORUM VALLA. RASTGELE

17. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Yok be Turgay ben katılmıyorum. Arkadaşlardan davet te gelmedi zaten:D :D

18. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    olmadı şimdi :confused: :confused: zaten koca bir yatla çıkacakmışız sanırım daha 10 kişi bile değilizdir..Bekleriz Sedat Bey...Bu arada sevgili abilerim:D bizde buluştuğumuzda Mersin Balikavi Team'i kursak nasıl olur??

19. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Abi
    Gitmişsin oraya senmi organizasyona katılmayacan :eek:
    Başa kendi ismini yazdır bence.:)

Abilerini ağırlasınlar artıkın:D :D :D

20. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Sedat abi katilabilirseniz ve sizinle de tanisma sansi bulursak kendi adima cok sevinirim.

Arkadaslar bu arada biz Mersin'den 3 kisi yola cikiyoruz isallah aksama. 1 kisi de Silifke'den toplam 4 kisi...