1. Tasucu Mersin Balikavi Organizasyonu

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında arzu_ipek tarafından paylaşıldı.

?

1.Tasucu Mersin Balıkavı Organizasyonu Hangi Tarihte ve kaç gün süreli olsun?

Anketin kapanma tarihi 5 Mayıs 2008.
  1. 17 Mayıs 1 Gün

oy sayısı 4
    28,6%
  2. 18 Mayıs 1 Gün

oy sayısı 5
    35,7%
  3. 17 - 18 Mayıs 2 Gün

oy sayısı 6
    42,9%
  4. 17 - 18 - 19 Mayıs 3 Gün

oy sayısı 3
    21,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    1. Taşucu Mersin Balık Avı Organizasyonu

TAŞUCUNA ULAŞIM:

KARAYOLU: Taşucu Beldesi Güneydoğu Anadolu, Doğu ve Batı Akdeniz ile İç ve Batı Anadolu’yu birbirine bağlayan Adana-Antalya Devlet Karayolu ağının kavşak noktasında olup, il merkezi Mersin’e 90 km mesafededir.
    Taşucu Beldesi’nin önemli merkezlere uzaklıkları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Taşucu-İstanbul 933 km
    Taşucu-İzmir 817 km
    Taşucu-Ankara 525 km
    Taşucu-Adana 165 km
    Taşucu-Antalya 389 km

Taşucu’ndan bu şehirlere otobüs firmaları her gün düzenli otobüs seferleri yapılmaktadır. Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nden Antalya arası sefer yapan otobüs firmaları günün belirli saatlerinde Taşucu Otogarı’ndan geçiş yapmaktadırlar. Ayrıca Beldemizde şehir içi ve şehirler arası ulaşım için 24 saat çalışan taksi durağı, 06.00-24.00 saatleri arası her 7 dakikada bir karşılıklı olarak Taşucu’ndan – Silifke’ye ve Silifke’den – Taşucu’na düzenli olarak yolcu taşımacılığı yapan minibüsler çalışmaktadır.

DENİZ YOLU: Taşucu konumu itibariyle deniz ulaşımında Türkiye için önemli bir yere sahiptir. Her gün Taşucu’ndan Girne’ye (KKTC) belirli saatlerde denizcilik acentaları tarafından düzenli feribot seferleri yapılmaktadır. Bu seferlerde hızlı ve konforlu deniz otobüsleri ile 2 saatte, araçlar için arabalı vapurlarla 6 saatte Girne’ye yolculuk yapılmaktadır.

TARİF: Taşucu'na Mersin, Antalya yönünden sahil yolu ile gelebileceğiniz gibi İstanbul veya Ankara çıkışlı olanlar direk olarak Konya, Karaman üzerinden Sertavul Geçidi ile aynı güzergâhta bulunan Alahan Manastırını, Mut ve Kalesini, Silifke Kalesini görerek önce Silifke'ye kısa süre sonra Taşucu'na ulaşabilirler. (Sertavul Geçitini kışın karlı günlerinde geçecek sürücüler, yokuş aşağı inişlerde, virajlarda zorluklar yaşarlar). Kıbrıs - Taşucu arasında yaz, kış, her gün feribot ve deniz otobüsü düzenleniyor.

ORGANİZASYONA KATILIM:

ORGANİZASYON 17 MAYIS 2008 CUMARTESİ GÜNÜ İÇİN DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR. YORUM GÖRÜŞ VE MÜRACATLARINIZI BEKLİYORUM
    SAYGILAR:p

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 25 Nisan 2008
  2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Arzu kardeşim, şimdiden çok katılımlı, bol balıklı bir organizasyon olmasını dilerim.

3. lampard73

lampard73 fatih

Favori Kamış:
    makina,kamış
    En İyi Avı:
    1.8kg. lagos
    Arzu hanım Adanadan merhaba.

Böyle bir organizasyon planlamanızdan dolayı sizi kutlarım. Adanada bulunan arkadaşlarımla bugün haberleşerek tekrar size dönüş yapacağım.

Organizasyon kaç kişilik planlanmakta? Bakarsınız Adana balıkavı.net ailesi üyeleri daha hızlı çıkar katılım konusunda:D
    Selamlar.

4. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    evet arkadaşlar çoluk çocuk bekliyoruz
    haydi rastgeleeeee

5. balikci

balikci

Medeni cesaretinizden ötürü tebrik ederim... 03 Şubattaki organizasyondan sonra, güzel bir buluşma olacak gerçekten... konuyu ben biraz şekillendirdim, ilk mesaja ulaşım gibi bilgileri ekledim, devamını katılımcılara göre düzenleyebileceğimizi düşünüyorum.. hayırlı uğurlu olsun taşucunu sevenlere.

6. dozer1219

dozer1219 Kadir

Arzu hanım listeye beni ekleyebilirsin. Ayrıca Mersin dışından katılmayı düünen arkadaşlar bir gün önce Taşucu'na gelip oldukça uygun fiyatlara konaklaya bilirler. Arzu hanım siz yinede pansiyonlardan bir fiyat araştırması yaparmısınız?

Son düzenleme: 25 Nisan 2008
  7. av.eren

av.eren eren mülayim

Favori Kamış:
    iki rat kullanıyorum marka model bilmiyorum...!
    En İyi Avı:
    3.5 kg mercan
    çok mükemmel olabilir..!

merhabalar . ilk defa bu şekilde bir organizasona katılacağım . bu sitei de eni takip etmeye başladım . kim planlamışsa hakkatten iyi bir organizasyon olacağı kannatindeyim. ancak balon balığı olursa hiçbitr anlamı kalmayacak avın sadece tanışmış oluruz okadar. ben her haftasıonu çıkıyorum gitmediğim koy kalmadı balondan başka bişi gelmiyor bu aralar.

8. erdaldalgic

erdaldalgic erdal dalğıç

18 mayıs

selam, ayrıntılı bilgi alabilirsem.çok mutlu olurum. saygılar

9. simendifer

simendifer Sennur

Erdal bey, organizasyon konusu henüz çok yeni. Arzu hanım ve Suat bey konu ile ilgileniyorlar ancak şu an sitede değiller. Siteye geldiklerinde, size bilgi aktaracaklardır. Fakat organizasyon konusu henüz yeni olduğu için, bazı ayrıntılar tam olarak belirlenmemiş olabilir.

Kısaca şöyle söyleyeyim,

Mersin - Taşucu mevkiinde yapılacak bir organizasyon bu. Arzu hanımın daha önce açmış olduğu konuya istinaden söylemek isterim ki, tekne organizasyonu olması muhtemeldir (kesinliği hakkında bir fikrim ne yazık ki yok). Tarih 17 Mayıs C.tesi günü olarak belirlenmiş. Ancak yöneltilecek fikirler doğrultusunda Pazar gününe de kaydırılabilir, şu an için bilemiyorum. Konuyu takip ederseniz, hem ayrıntılardan, hem de oluşturulan listeden haberdar olacaksınızdır. Organizasyonla ilgilenen Arzu hanım ve Suat bey gerekli ayrıntıları zaman içerisinde sunacaklardır.

Şayet katılmayı düşünürseniz, lütfen bu konu içerisinde yapılacak liste oluşumuna adınızı yazdırmayı ve özel mesaj ya da verilecek mail adresi yolu ile cep telefon numaranızı bildirmeyi unutmayınız. Teşekkür eder, keyifli paylaşımlar dilerim.

10. simendifer

simendifer Sennur

1. Taşucu Mersin Balık Avı Organizasyonu

TAŞUCUNA ULAŞIM:

KARAYOLU: Taşucu Beldesi Güneydoğu Anadolu, Doğu ve Batı Akdeniz ile İç ve Batı Anadolu’yu birbirine bağlayan Adana-Antalya Devlet Karayolu ağının kavşak noktasında olup, il merkezi Mersin’e 90 km mesafededir.
    Taşucu Beldesi’nin önemli merkezlere uzaklıkları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Taşucu-İstanbul 933 km
    Taşucu-İzmir 817 km
    Taşucu-Ankara 525 km
    Taşucu-Adana 165 km
    Taşucu-Antalya 389 km

Taşucu’ndan bu şehirlere otobüs firmaları her gün düzenli otobüs seferleri yapılmaktadır. Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nden Antalya arası sefer yapan otobüs firmaları günün belirli saatlerinde Taşucu Otogarı’ndan geçiş yapmaktadırlar. Ayrıca Beldemizde şehir içi ve şehirler arası ulaşım için 24 saat çalışan taksi durağı, 06.00-24.00 saatleri arası her 7 dakikada bir karşılıklı olarak Taşucu’ndan – Silifke’ye ve Silifke’den – Taşucu’na düzenli olarak yolcu taşımacılığı yapan minibüsler çalışmaktadır.

DENİZ YOLU: Taşucu konumu itibariyle deniz ulaşımında Türkiye için önemli bir yere sahiptir. Her gün Taşucu’ndan Girne’ye (KKTC) belirli saatlerde denizcilik acentaları tarafından düzenli feribot seferleri yapılmaktadır. Bu seferlerde hızlı ve konforlu deniz otobüsleri ile 2 saatte, araçlar için arabalı vapurlarla 6 saatte Girne’ye yolculuk yapılmaktadır.

TARİF: Taşucu'na Mersin, Antalya yönünden sahil yolu ile gelebileceğiniz gibi İstanbul veya Ankara çıkışlı olanlar direk olarak Konya, Karaman üzerinden Sertavul Geçidi ile aynı güzergâhta bulunan Alahan Manastırını, Mut ve Kalesini, Silifke Kalesini görerek önce Silifke'ye kısa süre sonra Taşucu'na ulaşabilirler. (Sertavul Geçitini kışın karlı günlerinde geçecek sürücüler, yokuş aşağı inişlerde, virajlarda zorluklar yaşarlar). Kıbrıs - Taşucu arasında yaz, kış, her gün feribot ve deniz otobüsü düzenleniyor.

ORGANİZASYONA KATILIM:

ORGANİZASYON 17 MAYIS 2008 CUMARTESİ GÜNÜ İÇİN DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR. YORUM GÖRÜŞ VE MÜRACATLARINIZI BEKLİYORUM

SAYGILAR,

arzu_ipek...
    :p

Organizasyon katılım listesi ;

1. arzu_ipek (Arzu)
    2. Suates (Suat)
    3. dozer1219 (Kadir)
    4. av.eren (eren)

iletişim hesabı : [​IMG]

Ben liste oluşturmaya başladım. Listede adı geçen ve daha sonra listeye eklenecek olan arkadaşlarımızın telefon numaralarını, Arzu hanıma özel mesaj yolu ile ya da isim listesinin altında bulunan iletişim adresi yolu ile bildirmelerini rica ederiz.

11. asumx

asumx

Favori Kamış:
    elime ne geçerse
    En İyi Avı:
    Kaçırdığım balıklar
    Merhaba ARZU Hanım;
    Çok güzel bir organizasyon olacağı düşüncesindeyim,fakat bu organizasyonun pazar günü olması katılımın daha fazla olabileceğini gösteriyor.Uzak yerden gelebilecek olan arkadaşlar en azından cumartesi günü gelip kamp yapıp hazırlıklarını yapabilir.Ben Mersin den katılmayı düşünüyorum ama cumartesi olursa katılamayacam sanırım,malüm iş hayatı.Bu konuları da değerlendirmeye alırsanız seviniriz.Şimdiden kolay gelsin.Organizasyonu buradan takip ediyorum.Herkese slm. (ak_musa@hotmail.com -pazar-)

12. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    değerli asumax
    arzu hanım 17 mayıs ı öneri olarak sundu her türlü fikirlere açığız.

13. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    Fiyatlar

Arkadaşalar Tarih konusu isteseniz ankete sunalım
    Su an iki yat ayarlamış durumdayım
    biri 160 kişilik değeri 100 kişilik
    kişi bası 25 YTL açık büfe - yemekli
    Yatılı olarak gelemek isteyen arkadaşalarımız için Pansiyon fiyatları 15 - 20 Ytl arası değisiyor
    Gelmek isteyen arkadaşlar pembe_6969@hotmail.com adresine mail atarsa sevinirim
    Çoluk çocuk ailelerinizle herkesi bekliyoruz
    Haydi Mersin :p

14. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    organizasyona katılmak isteyen arkadaşlar!
    yalnız sizlerle bazı bilgileri paylaşmak istiyorum.bilindiği gibi 19 mayıs pazartesi gençlik ve spor bayramından dolayı tatil. limanda 6-7 adet tur teknesi var ve bunlar bırakın bayram tatillerini hafta sonları ve havalar ısındıktan sonra da hafta içi dahil hemen her gün dolu bizim acil olarak kesin yapmamız gereken şey şimdiden katılım sayısını ve tarihi acil olarak belirlememiz ve ön rezervasyonu yaptırmamız.
    dışardan gelecek arkadaşlar için bazı bilgileri paylaşmak istiyorum taşucu ülkemizdeki tatil beldeleri içerisinde yaşaması ve geçinmesi en kolay yerlerden biri yemekler ve konaklama çok ucuz diyebileceğimiz bir fiyata sahip bu konuda arzu hanım ve ben sizlere yardımcı olabiliriz.tekneler en küçüğü 50-60 kişilik tekneler.katılım ne kadar fazla olursa maliyetimiz o kadar düşer. her türlü fikirlere açığız
    daha önce izmir ve istanbul' da başarıyla yapılan organizasyonlar gibi bizimde başarılı bir organisazyon yapacağımıza inanıyorum organizasyon sadece balık tutmakla kalmayacak bol eğlenceli geçecektir. tekneler her türlü aktivitelere uygundur katılacak arkadaşları tabiki olanları izmir ve istanbul' daki organisazyonlar gibi mümkünse ÇOLUK ÇOCUK bekliyoruz.
    saygılarımla

15. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    arzu hanımla aynı anda yazmışızz:D
    haydii rastgeleee

16. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    balikavi.mersin@gmail.com
    arkadaşlar bana ulaşmak için lütfen bu adresi kullanın

17. umitsatar

umitsatar m

Favori Kamış:
    2.7m kamış-alba star 7+1 50 lık makına.)90lık nemrod zıpkın.
    En İyi Avı:
    levrek 2.700 gr
    ewet cok ucuz

Evet suat beye katılıyorum Taşucu gercekten çok ucuz ve gorülmesi gereken yerlerden birisi.Bende Mersinliyim fakat şuan Muğladayım keşke bende oralarda olsaydımda sizlere katılabilseydim.Umarım güzel ve eğlenceli bir organizasyon olur...Şimdiden rastgele

18. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    Arkadaşlar organizasyon tarihi için anket ekledim
    bilginize,Saygılar

19. Poseidon33

Poseidon33 Mustafa

Ben de varım:)

Sitede ben de yeniyim ve tanışıp iyi vakit gecirmek icin ben de bu organizsyonda tabiki yer almak istiyorum. Lutfen not ediniz, tesekkurler.

20. themad2

themad2 Serdar

Umarım iyi bir organizasyon bizde bir organizayyon yapıcaz galatada istanbulteamle.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.