1 - (15 x 2) + (20 x 3) = 90 gr sırtıda sahteleri bir nebze daha derine indirmek için hazırlamış olduğum gezer kurşunlar. Matematik denklemi gibi oldu 2- Serum lastiğinden yaptığım sahte .En uçta 3'lü kanca ortasında 2-3 numara iğne en başındaki de küçük balık kafası şeklinde iğne . 3- Siyah kalamar sahtesi püsküllerin içinde 3'lü kanca , ortasına gömülü balık kafalı 2-3 numara iğne . Kafa tarafı sahte kalamara gömülü. 4- Eski tükenmez kalemim Bittiği için , içini boşalttım yeterli büyüklükte 3'lü kanca alınca onuda bir sahteye çeviricem. Tükenmez kalemin boyu tam 15 cm dir. Ölçü için kullanabilirsiniz Diğerleri de kullandığım malzemeler . Son yarım saatim , yazıyı hazırlamamla 45dk.yı buldu. El becerisiyle zevkli bir uğraşla geçti herkese tavsiye ederim. Kendi sahtenizi yapmayı deneyin sizinde güzel fikirler çıkaracağınıza eminim . Burada kullanılan malzemelerin hepsi atıl durumda olan yani kullanılmayan malzemelerden yapılmıştır.
aşkın kardeşim ellerine sağlık birdene bakalım nasıl olacak ondan sonra kimseye söyleme bana telefonla bildir
Tebrikler Aşkın..sahtelerin hayırlı olsun Sen yinede at-çeke giderken rapala yada yozuri bulundur yanıda..
At çek değil kardeşim tekneden deniyeceğim ama bunlar el emeği göz nuru oldu şimdi , parayla alınanlar az beklesin bakalım
Teşekkürler usta dediğin gibi dönüşüm için yaptım . İğneler küçük kaldı şu an elimde bunlar vardı hazırlayayım dedim yapabilecekmiyim diye Siyahlardan bende de 4 tane varmış hiç denemedim iğne bile takmamışım duruyordu bir tur şans veririm teknede avlağa gidesiye kadar Kalem in uçları büyük olduğu için elimdeki 3 lü kancalar küçük geldi onu yapmadım daha büyüklerinden alayım takıcam kaleme de , kılıç kalem meselesi gibi umuyorum