| 04-06-2008, 16:54 | #1 |
|
Atto / İstanbul
Favori Kamışı: D.A.M Allround Tele Spin 240
En İyi Avı: Levrek (800gr),Çupra (550gr)
|
Bu ürünü kullanan - deneyimi olan arkadaşlar var mı ?
![]() Balık türü:TÜM DENİZBalıkLARI Ağırlık:4 x 5 ml ULTRABITE tüp esanslarda iki önemli özellik bulunmaktadır: 1. X Faktör: Balıkların beynindeki açlık hissini uyarır 2. Uzak mesafelerden bile keskin kokusuyla balığı yeminizeçeker. 4 adet ULTRABITE cezbedici esans bir plastik kutuda. Koku ve su geçirmez kutu, uzun süre tüplerinizi muhafaza eder. Daha sonra iğne, yem veya fly kutusu olarak ta kullanabilirsiniz. Kullanım: Üç farklı şekilde tüm suni ve doğal yemlerinize uygulayabilirsiniz. Kurtcuk, solucan, mısır gibi doğla yemleriniz yanında maket balık, silikon yem veya kaşıklarınıza ve şamandıralarınıza. Uygulama: 1. Suni/Doğal yeminizin üzerine damlatarak 2. Spray ile püskürterek 3. Ultrabite esanslı suya daldırarak uygulayabilirsiniz Uyarı: Bu ürün, balık beslemek veya insan kullanımı için değildir. Uygulama esnasında kalıcı kokulardan uzak kalmak için eldiven kullanınız. |
|
|
| 04-06-2008, 17:31 | #2 |
|
Atıf, bu marka değil ama benzeri bir kaç ürün kullanmıştım, fakat her hangi bir faydasını görmediğimi bilmeni isterim
![]()
|
|
|
| 04-06-2008, 17:46 | #3 |
|
Serdar / İstanbul
|
Av malzemeleri satan sitelerde gördüm alan bir kla kişinin yorumlarına bakmıştım;
Hepsi aynı söylemiş hiç bir yararıını göremedim ![]()
|
| 04-06-2008, 21:55 | #4 |
|
MESUT / ist
Favori Kamışı: olta
En İyi Avı: 80cm turna 4kg
|
ben denedim hiçbir faydasını görmedim
|
| 04-06-2008, 22:08 | #5 |
|
SERDAR / BURSA
Favori Kamışı: AlbaStar Morlion kamış,Banax SX 2000 Makine
En İyi Avı: İznik sazanı 5,5 kg Turna 3 kg
|
Bu ürünler bizim buralarda ki balıklara yan etki yapıyo cezbedeceğine kaçırıyo
Hiç tavsiye etmem Avrupadaki balıklar alışık böyle şeylere En iyi cezbediciler mısır,kuzu yemi,civciv yemi,küspe ![]()
|
| 04-06-2008, 22:52 | #6 |
|
Semih / İzmir
Favori Kamışı: Dam makina + virax kamış :)
En İyi Avı: 5 kg Aynalı Sazan
|
Valla sazan için vanilyalı kakaolu hamur yeterince cezbedici oluyo üzerinede ekstra olarak şamandıralı tek iğneli mısır dadından yenmiyo atlıyo sazanlar
![]()
|
|
| 04-06-2008, 23:09 | #7 |
|
gulbaharlar / manisa
Favori Kamışı: el oltası, kamış
En İyi Avı: 13 kilo aynalı sazan
|
bana göre bunlara pek para harcamana gerek yok kendi cezbedicilerini kendin yap ve dene derim
|
| 05-06-2008, 00:03 | #8 |
|
KEREM USTA / İSTANBUL
Favori Kamışı: EL OLTASI
En İyi Avı: LÜFERDEN BAŞKASI YALAN
|
Arkadaşlara katılıyorum, 2 defa denedim fakat hiç yararını görmedim.
|
| 05-06-2008, 00:05 | #9 |
|
Atto / İstanbul
Favori Kamışı: D.A.M Allround Tele Spin 240
En İyi Avı: Levrek (800gr),Çupra (550gr)
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bilgilendirdiğiniz iyi oldu.
|
|
|
|
| 05-06-2008, 00:32 | #10 |
|
Sennur / İstanbul
|
Bir de bu linke göz atın. Fikir edinmenizi sağlayacaktır.
![]() ![]() http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=411
işimdeyim gücümdeyim Büyüklük odur ki kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek ve o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır, seni yoldan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen burada direneceksin. Önünde sonsuz engeller yığılacaktır. Kendini büyük değil, küçük, araçsız, hiç telakki edecek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin. Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-193∞ |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|