| Hoşgeldiniz, sitemiz sportif amaçlı balık avcılığıyla ilgili konuların paylaşıldığı interaktif bir sitedir. Sitemize üye olarak dilerseniz sizde katılımda bulunabilir, av raporlarınızı yollayabilir, fotoğraf galerisinde kendinize ait bir albüm oluşturabilir, mevcut konulara, mesajlara ileti gönderebilir ve benzeri bir çok hizmetten faydalanabilirsiniz. Sitemize üye olmak için buradaki formu doldurup göndermeniz yeterlidir. Üyelik işlemi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız buradaki formu kullanarak site yetkililerine ulaşabilirsiniz. Balıkavı.net üyeliğinizi hemen başlatmak için buraya tıklayınız. |
Isparoz ve kaba lidaki videolarıBu sayfada Paylaşalım kategorisi altında yer alan Videolar forumu içinde Isparoz ve kaba lidaki videoları başlıklı bir konu tartışılıyor. |
|
|||||||
|
Kayıt Ol | Şifremi Unuttum | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Site Düzeni | Postalanan bütün mesajlar Ailemize Ait Kurallar'a uygun olarak yollanır. Herhangi bir mesajı Moderatöre bildirmek için, mesajların sol alt kısmında görülen sarı ünlem işaretine tıklayıp bildirim yapabilirsiniz. |
Konu: Isparoz ve kaba lidaki videoları |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görüntü Modları |
|
|
#1 |
|
Favori Kamışı: olta
|
Isparoz ve kaba lidaki videoları
Onur kardeşimle yaptığımız av sırasında çektiğimiz iki videoyu paylaşmak istedim arkadaşlar. İlk video ısparoz
videosu. İkincisi ise kaba lidaki. Fakat kaba lidaki videosu hızlı olabilir. Neden öyle oluyor onuda anlamıyorum zaten. Konuşan kişi Onurhttp://video.google.com/videoplay?do...48446974142967 http://video.google.com/videoplay?do...06314831022688
|
|
#2 |
|
Favori Kamışı: olta tekne
En İyi Avı: çupra 490 gr
|
arkadaşlar bu tuttuğunuz yer neresi acaba bilgi verirseniz sevinirim birde hangi ay şimdiden teşkürler.
|
|
|
#3 |
|
|
güzel vidyolar abi.gelişi yeter lidakinin
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Favori Kamışı: olta
|
Karaburun saipaltı limanı. Ağustos ayında denemenizi tavsiye ederim. Fakat oranın halkı hassatır. Teknelere çıkar veya gece gürültü falan yaparsanız polis anında müdahale eder benden söylemesi (Siz öylesiniz amacında söylemedim lütfen yanlış anlamayın,ama bunları sadece siz okumayacaksınız, tedbir amaçlı söyledim). Çok huzurlu bir yer.
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görüntü Modları | |
|
|