Evet arkadaşlar yeni bir zargana raporu haziranda yazmayacağım demiştim ama sanırım bir hafta aradan sonra merak etmişsinizdir acaba hala zargana tutuluyormu antalyada diye. son rapordan bu yana 5 sefer daha balığa gittim ve zargana hala devam ediyor. bugün yine 90 cm.yi bulan bir zargana yakaldık ve fotoğrafları aşağıda Yumurta 60-65 gr tavuk yumurtası
Ozan arkadaşım zarganalar süper, afiyet olsun... Keşke biraz da hikayesini anlatsaydın avın, biraz heyecan yapardık.
bi ara yiyelim bunlardan hatta yarın işin yoksa sabak izmarite gitcez sende gel 2 tane getir öğlen yiyelim
abi 90 cm olanı çırak (fedai) tuttu. kalfalığa terfi ettirdim. 9 senedir çıraktı. çıkaramaz sandıydım ama harika taktikler uyguladı
ne desm yalan şuanda bile burda olmaması lazımdı ama havaların serin gitmesinden sanırım hala burdalar. ama eğer havalar geciktiriyorsa yaladerma burada olur onun avı daha sert daha bi ayrı zevkli
İsim vermek dogru olmaz da Kuzu avlayan bazı tipler var aramızda Onlar sıkılıyormuş anladıgım kadarıyla..
abi arkadaşım babam olacak belki namık abide olur. minanur işini kafaya taktım bi deneyeceğim şu kayanın dibine toplama işini. şinasi abi beceremezsin dedi ama ben genede bi bakayım . ordan gelirim yanına.
Bak şimdi .. Naaptın sen kardeş.. Ben öyle birşey dedim mi hiç.. Hiç Namık ismi geçtimi.. Ne diye şimdi sardın başıma bu adamı sen yahu..
afiyet olsuna abi.tebrikler demiyorum cunku senin icin cok olagan bir av yine senin her avinda cantada keklik zarganalar deyim yerindeyse Ozan abi paylasim ve resimler icin tesekkurler..