Uzun bir aradan sonra Kıyıdan yakaladığım levrek görüntülerini sizlerle paylaşıyorum. Yapılmaması gereken bir hareketti yaptım balığı yakalayınca.Siz, siz olun sakın aynı hareketi yapmayın. Levrek kilo olarak 5.250 geldi.Boy olarak 72 cm.. Sevgilerle.. http://video.google.com/videoplay?docid=4806916000577748729
Valla 3 defa izledim doyamadım tebrik ederim abi harika bir balık harika bir avlanma.Biraz sahteden bahsetmen mümkünmü?
Sevgili Bora ve Burak ,kullandığım yapay balık Yo-zuri Popper dı.Şu an benimle birllikde değil.Başka bir levrekle birlikte yüzüyor.Fotoğraf olarak bir alıntı yaptım.Teşekkürler.
Sevgili Bora ve Burak ,kullandığım yapay balık Yo-zuri Popper dı.Şu an benimle birllikde değil.Başka bir levrekle birlikte yüzüyor.Fotoğraf olarak bir alıntı yaptım.Teşekkürler. koptum bu lafa bereketli yapay balığı geri gelmiş avlar dilerim
Eray bey tebrikler.Çok güzel bir av gerçekleştirmişsiniz ve bu anı çokta güzel kaydetmişsiniz.Örnek paylaşımınız içinde ayrıca tebrik ederim. Ben cumartesi günü bu videonuzu izlemiştim ve hayran kalmıştım. Aynı gün de kullandığınız sahte yi (Yozuri Popper)karaköy de balık malzemecisinde buldum ve aldım. Benim sizden ricam ; kullandığınız kamış,makine,makineye sarılı misina,sahte balık beden misinası nelerdir (marka ve ölçüleri)yazabilirmisiniz.Bu sahteyle av tecrübesi yaşamış biri olarak sahte balığa nasıl aksiyonlar veriyorsunuz.tavsiye ve önerileriniz nelerdir. Şimdiden teşekkür eder avlarınızın devamını dilerim.
Sevgili Hasan kardeşim,elimden geldiğince size yardımcı olmaya calışacağım.Şu an kullandığım makina(Sea Master G3000)pek ismi duyulmamış bir makina fakat her hangi bir problem yaratmıyor bizlere. Kullandığım misina Asso 0,26-0,28 lik missanaları tercih ediyorum. Albastar AK 3270 300F (50-100gr)3m ultra karbon kamış kullanıyorum. Kullandığım sahte balıklara gelince çeşit ne kadar fazla olursa o kadar verim alırım düşüncesi içinde olduğumda marka olarak yo-zuri,rapala,pelikan,strıke pro nun çeşitli sahtelerini kullanıyorum.Sahte balığa aksiyon vermek her sahteye göre değişiyor.Su üstünden gelen poper,su altından gelen diğer sahtelerle değişik hareketler yaptırarak balığın dikkatini cekmek ve denemek suretiyle kendimize bir tarz sağlamalıyız.Görüntülerini izlediğin levreğin o popper a saldırdığını gördüm durakladığımda iş, işten gecmişti levrek sahtedeydi. Tekrar görüşmek üzere hoşcakal.Sevgilerle.