Katılımcılar : Alibaba (Ali Atik), ıronmoon (Ethem), geneben (Aşkın) Yer : Nokta olarak yeni ve eski Foça arası aslan burnu açığı ve Yeni Foça körfez açığı. Tarih : 14/09/2008 Pazar Yem : Sülünes , sardalya Hava: Rüzgar durgun deniz sakin 2 hava Derinlik: 40-75 metre arası değişken avlaklar. Takım : 3-4 köstekli dip oltası benim kullandığım 3 no 1251 mustad iğne 0,40 misina köstekler 0,30 Selam arkadaşlar; pazar günü işim olduğu için bir plan yapamamıştım ama cumartesi son dakika işimin iptal olmasıyla hemen bir plan yaparak ıronmoon (Ethem) ve Alibaba (Kayınpederim) arayarak pazar için plan yaptık. Sabah 05 te Ethemle buluşup Alibaba nın evine gittik. Sağolsun Alibabam bizi çok güzel bir avlağa götürdü ve çok güzel ağırladı herşey için teşekkür ederim.İlk avlakta ben oltamı atıp su içmeye dalınca tekne kamışım ve makinam nasıl olduğunu anlıyamadan denizin dibini boyladı. Daha başlangıç ilk avlağımızda canım sıkılmıştı. Avlak değiştirmek için çapayı çektiğimde ne göreyim ipin üstünde benim iğneler takılmış köstek , hemen çapayı çekip misinayı toplayarak makina ve kamışımı yaklaşık 40 metre derinden geri çektim helal malmış Sonra ikinci avlak bir kaç balık derken toplamda 4 avlak değiştirip nasiplerimizi topladık. Şimdi biraz fotoğraf koyalım ; Avlağa doğru yol alıyoruz,Alibaba Ve bir harami, Sırada balıklar ,Ben ve mercan, Alibaba ve mercan ıronmoon ve mercan ıronmoon ve istavrit (eşeklikten çıkmış deve olmuş artık.) Alibaba ve bir mercan daha Kovada balıklar, Mercan ölçüsü böyle olur. ıronmoon Ethem ve toplu balık resitali, Alibaba ve toplu balık resitali, Geneben ve toplu balık resitali, Hem toplu katılımcı hem toplu balık resitali Tek başına toplu balık resitali,
Aşkın ım uzun zaman oldu görüşmeyeli, güzel bir av gününde siz dostlarımı bir arada görmek sevindirdi beni. Hele ki bereketli bir av günü olması daha da mutlu etti. Her avınızda yüzünüz gülsün, Ethemim sana da ayrıca tebrikler. Bırakma Ali baba ve haraminin peşini
Sayı olarak değil mi usta aslında çok güzel bir gündü çok güzel yerler var bir dahaki sefere sadece sırtı denemelerine başlıyayım diyorum yavaş yavaş Kardeşim teşekkür ederim özledim valla seni gelde beraber gidelim bir gün babamın yanına şansımızı beraber arıyalım Sağolasın İsmail gördün mü kovayı nasıl doldurmuşuz yanlış anlamazsan eğer
Aşkın egenin pembe incilerinden güzel bir av olmuş diğer balıklarda tam çeşit olmuş sizi ve ekip arkadaşlarınızı kutlarım afiyet olsun rastgele
abi napmışsınız yaw... valla bravo... mercan dediğin böyle olur... Gerçekten süperler... istavritler karagözler harika... Demek balık kendini göstermeye başladı artık... Mercanlar irileşmiş... Daha iyi avlara inşallah... Şu hava biraz serinlesede levreğe sırtıya başlasak... Yarın baya bozulacakmış... Şimdiden serinlemeye başladı...
Offf off, mercan görünce içim gidiyor. !994 senesinden beri mercan görmedi elimiz. Nice bereketli avlara sağlıcakla kalın..
Teşekkürler mesut dahası size rast gelsin. Teşekkür ederim Eşref abi güzel bir gün oldu bizim için çeşit bol oldu boyutlar büyük oldu Teşekkürler Şafak valla bu geçtiğimiz pazar her bölgede ava çıkan arkadaşlarla konuştuk herkes çok iyi av yapmış boyutlarda büyüdü tam zamanı artık balık yakalamanın iyi değerlendirmek lazım .
Teşekkürler Yücel arkadaşım inşallah sanada nasip olur. Teşekkür ederim Ali abi ya nasılsın görüşemedik nice zamandır. Balık gerçekten yüzümüze baktı bu sefer
tebrikler aşkın kardeş seni ve ekibini kutluyorum güzel bir gün ve çok güzel bir av olmuş deve istavritininde maşallahı var yani