Yaklaşık iki hafta önce yaptığımız av sonunda aldığımız balıklar. Yer Arnavutköy civarı kullanılan takım klasik mantarlı dip oltası ve çapari. Malesef makina olmadığından av sırasında çekemedim resimleri şimdi yollamamın sebebi ise yeni üye olmamdan kaynaklı bir durum. Akşam üstünden gece 11'e kadar aldık bunları aksilikler yakamızı bırakmadı malesef bizde bunu bir işaret olarak kabul edip kısmetimizide aldığımızı düşünerek 11 de avı sonlandırdık. Herkese bereketli avlar dilerim.
teşekkür ederim. gerçektende nefis oldu. rastgelsin. teşekkürler rastgelsin. bir iki aksilik dışında gerçekten çok güzeldi. teşekkürler rastgelsin.
tebrikler güzel av olmuş zaten bundan fazlasıda kısmet ötesi limitler üstü bir av olurduki bizler bu forumda limit üstü avlara karşıyız bunu sebebide yarınları düşünüyor olmamız güzel avınızdan ötürü sizleri kutluyorum ve şansınızın devamını diliyorum
teşekkürler. umarım daha irileri size nasip olur. tarifini verirsen belki teşekkürler. bereketli avlar dilerim size güzel temenni ve uyarınız için teşekkürler. Limit konusuna gelince yanlız değildim av esnasında bunu tekrar edeyim bir yanlış anlaşılma olmasın zira o konuda bende hassasım. burada bulunmamın bir sebebide forum üyelerinin genelinin sizin gibi bu konularda hassas olması foruma yeni üyeyim ancak uzun süredir sizleri takip edip bilgileniyorum. tekrar teşekkürler.
Tebrikler Yasin..Balıklar harika..Hele şu mevsimde iyice yağlanmıştır,mangal söndürür bunlar..Afiyet olsun
Teşekkürler, gerçekten bu mevsimde çok lezzetli oluyorlar Valla mangal işini arkadaşa yıktık. Bereketli ve keyifli avlar dilerim.