Arkadaşlar bu tarz bot(zodiaklarla karşılaştırmayın)lar içinde hangisini tavsiye edersiniz? MARINER SPORT 400 http://www.okyanusmarket.com/produc...ucts_id=676&osCsid=q8h2ktue3la3jt2pngmlb9ncl5 BESTWAY 65021 RAFTING MARINA PRO-2 BOT SET http://www.hepsiburada.com/bestway-...aspx?categoryid=1300223&productid=sporbw65021 DELTA NAVIGATOR II 500 http://www.hepsiburada.com/delta-na...spx?categoryid=1300187&productid=spordelta614
nerde kullanıcaksın..kürekle kullanıcaksan bu tarzı tavsiye etmem..gecen sene ben denizde kullandım 3 kişi kürek cekerek baş edemedik..
Siteden takip ederseniz Navigator III botum var.Boyu 2,65.Altına tahta taban yaptırdım.Küçük geliyor bana.Kıyıdan en fazla 100-150 mt açılarak avlanıyorum.Kürekli kullanıyorum.Duruma göre elektrikli motor veya ikinci elde uygun benzinli motor alacağım.
İnanın ki geçmişte linkte vermiş olduğunuz botların tamamını ve benzerlerini kullandım. Hemen hepsi aynıdır. Acemi işidir. Aralarında kumaş kalitesi ve dayanıklılık arasında pek de bir fark yoktur. Çok ama çok dikkatli kullanırsanız kürkleri çekerken yırtacak kadar zorlamazsanız, akülü motorlar takar her kullanımda tertemiz kaldırırsanız 2 bilemediniz 3 sezonluk ömürleri olur. Ancak bu süre sadece gezinti için olabilir. Balık için olamaz. Asla bu botla balık tutulmasını tavsiye etmiyorum. Ayrıca bu botlarda oturacak sağlam bir yeriniz olmadığından bir süre sonra bel fıtığı sorunu yaşayabilirsiniz. Bu amatör botların dışında zodiak sınıfı bir çok marka botun çeşitli boylarını da test etme ve dönemsel olarka kullanma imkanı buldum. Size şiddetle tavsiye edeceğim kullandıktan sonra bana hak vereceğinizden emin olduğum linkteki botu öneriyorum. Ancak illaki bu marka bot olması gerekmiyor. Model olarak söylüyorum. Sea master' da da var başka markalarda da. İstanbul İstoçta çeşitli markalarda gördüm. Kumaşları zodiak türü denye kumaş. Yani sizin linktekilerle kıyaslanamaz. Diğer botlarımın yanısıra yaklaşık 6 senedir bu botu kullanırım. Hem hafif hem sağlam hem kullanışlı hem istendiğinde 5 hp ye kadar motor takılabilen çok pratik bir bot. 260 boy yanıltmasın. oturma ve kullanım alanı çok iyidir. Linkteki fiyat sizi yanıltmasın bu tip botların nakit fiyatları 600 TL dolaylarında. Bu botu kullanışlı yapan şey iki adet oturma tahtası olmasıdır. 2 adet oturma tahtaları normalde 340 ve üzeri zodiaklarda iki adet bulunur ama bu model 260 boya rağmen iki oturma tahtasına sahiptir. Altı ızgara taban olması da arabada bagajda taşımak ve kurup kaldırmak için çok uygun. Çok net söylüyorum ki dalga yüksekliği 1.5 m olan yerlerde bile bu botla sıyırtma avı yaptığım olmuştur ki bu havada denizde 6 m tekneker bile dolaşamazlar. 360 bir zodiak bot bile bu havada açılamaz paraşüt yapar, devrilir. 3 kişi avlanabilir, 4 kişi gezebilirsiniz. http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=24-fisher-255 Söylediklerim tecrübelerimle sabittir Ezbere yorum yapmıyorum.
selam arkadaşım bakmış oldugun botlar motor takmak için ideal değil ve tabanları şişme 600 tl gibi fiyatı var 2.70 cm ahşap tabanlı zodyak tipi botları 850 900 tl ye bulmak mümkün tavsiyem iyisini alman olacak ben bahause dan 5 taksitle 270 ahşap taban aldım 1130 tl ye karaköy de 900 tl ye aldıktan sonra buldum iyi günler
Bu bot daha piyasada diğer av malzemesi satan siteler yokken hepsiburada.com'da vardı.Fiyatı 800 milyon'du.Şu anda bu botlar(ukrayna malı bu arada belirteyim)balikmarketim.com'da satılmakta.Benim amacım bu üç bottan hangisi daha kullanışlı.Yoksa botlar hakkında bayağı bilgim var.
Üçünden biri diyorsan mariner 400 derim. Deltanın birebir aynı kalıpta yurt dışından gelmiş farklı bir marka kullandım. Dalgaya karşı çok güvenli ama kürek çekmek çok zor. Marinerin kumaşı farklı, yama yapmak zor olabilir. Deltada pattex ile bile yama yapabilirsin.
Selam abicim bu botu avda kullanacaksan birazdaha sabret iyi bi bot al derim güvenlik çok önemli her hafta ava çıkacaksın henin hayatını taşıyor üzerinde senin hayatım bu bot kadar ucuz mu botun ağırlıgından bile bellidir az daha bekle iyi bi bot al derim sonra yanında taşıdığın arkadaşların olacak onların da emniyetinden sorumlusun derim
Evet haklısın.Ama yılda en fazla 3-4 kullanabileceğim.Tatlı suda barajlarda kullanalım desek Edirne Süloğlu Barajı yasaklandı.Yani kullanım zamanım çok kıt.
Hüseyin Abi Cumartesi Ankara'da olacağım.Av malzemesi satanlar daha çok Dışkapı'daydı.Hala oralardalar mı? Güzel Gören Güzel Düşünür.Güzel Düşünen Hayatından Lezzet Alır. mükemmel bir söz.
Selam dışkapıda abicim aynı 2.el temiz o fiatlara daha iyi temiz bir bot alabilirsin abicim o sözün sahibi de mükemmel biri de ondan abicim ayrıca atakuleye gelirsen beklerim girişte soldaki ilk dükkan
benzinli motor alacağım demişsiniz elektrikli motor en sağlıklısıdır ve edirnede barajlarda kesinlikle benzinli motor kullanımı yasaktır yasağı çiğneyen çok var tabii ama bence elektrikli motor yeterli olacaktır saygılar.