Selamün Aleyküm arkadaşlar. Balıkavı.net uzun zamandır severek takip etmekte olduğum bir site ve birkaç gündür artık bende bu büyük ailenin bir ferdiyim. Burada çok faydalı bilgiler edindim, inşallah bundan sonra bende bu paylaşımda elimden geldiğince katkı sağlamak amacındayım. Hayırlı olması dileğiyle 27.06.2009 cumartesi gece saat 23.00-24.00 saatleri arasında yapmış olduğum kısa süreli avımdan birkaç fotoyu beğeninize sunuyorum, av yeri Güzelce sahili, kullanılan yem kum solucanı ve klasik dip takımı 4 no siyah iğne. Ayrıca bu sezonun ilk mırmır avı iki arkadaş toplam 4 adet balık aldık. 2 adet arkadaşım aldı eve gelince sadece ikisini fotoğrafladım.
aramıza hoş geldiniz ayrıca o bölgeden neredeyse en net ve ilk mırmır avı raporu.mırmırın ortaya çıkması sevindirici.tuzlanmış boru kurdu ile bende geçen hafta mırmır peşindeydim o bölgede ama sadece denize iade ispari vardır. çok daha iyi avlara,
Öncelikle hoşgeldiniz ben naçizane emre En sevdiğim balıktır sinarit ve mırmır hele o mırmır yokmu yer içimi şu gelmiş geçmiş 14 senelik hayatımda 1 adet yemek nasipmiş size daha çokları gelir inşallah bu sezon rekor kıracağım inşallah
Mırmırlar çok güzel görünüyor, tebrik ederim. Darısı bizim de başımıza diyelim. Avlakta da foto çekebilirseniz çok güzel olur. Balıkları gece mi avladınız, gündüz mü?
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Cumartesi saat 23.00-24.00 saatleri arasında avladığım bu mırmırlar bu sezon bulunduğum bölgede ilk tutulanlar oldu. Pazar günü ve dün gece 21.00-24.00 saatleri arasında yaptığımız avlarda balık yok denecek kadar azdı ve bu iki günde iki kişi sadece üç balık alabildik; boyutlarda daha küçüktü. Dikkatimi çeken yıllardır avlandığım bu yerde avın ilk dakikalarında oltalarımıza çokça kırlangıç yavrularının takılmasıydı. Daha önce buralarda kıyıdan hiç rastlamamıştım. Güzel avlar oldukça sizleri inşallah haberdar ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Şamil bey aramıza hoş geldiniz , avınız içinde tebrikler . Sizinde belirtiğiniz gibi bu sene kıyılar kırlangıç yavrularından geçilmiyor, av esnasında oltasına bu yavrulardan gelen arkadaşlar gerekirse kösteklerinden vaz geçsinler fakat yavrulara zarar vermeden denize iade etsinler.