Öncelikle av raporum tatil sebebimden dolayı geçiktiği için kusura bakmayın.Bir çarşı üyesi olarak; İşten ayrılma ve bu sırada tatil yapabilme imkanı ile soluğu İzmir-Menemen de aldım. İlk işim Eniştemden takıp almak oldu. Ve İşte sonuçları. Anlayacağınız Egeyide kurutmaya karar verdik Neyse fazla lafa gerek yok. 03.07.2009 Menemen gencerlide ahtapot yakaladım tabi sonra saldım. Sonraki gün Eniştem (Gökhan) ve arkadaşı Hamdi abi ile Menemende bulunan limanlardan birinde aldığımız hasılat. Yaaa ne varsa egede var valla. Oltalar hiç boş gelmiyor. çeşit çok bol. işte baba istavrit budur. Soldaki eniştem, sağdaki de hamdi abimiz ben ve hamdi abi
Daha sonraki günde Dedim ben hiç mırmır ve levrek tutmadım birde şunlara atayım veee işte mırmır ve levrek ele avuca sığmıyor kereta valla levrek kardşimiz buda, biraz ufa ama iğne boğazını yırttığı için sofraya maalesef meze oldu, ama herkes bu boyları tutuyor. üzüldüm maalesef sonra tekrar iğneye takıp poz vermek durumunda kaldım. Bu arada enişteme ve hamdi abiye ege de balık tutma keyfini yaşattıkları için tekrar teşekkür etmek istiyorum sevgi ve saygılarımla. keyifli seyirler.
Tebeikler hocam bune ya nispet yapar gibi bir günde hem menemen hem çinekop raporu tebrikler avların daim olsun inşallah bir dahaki çinekopa gittiğinizde haberimiz olmaz
Yunus; Bu iş, hadi şuna da atayım deyince oluyor mu..) Tebrikler valla... Ben de ilk gittiğimde şu mırmıra bir atayım diyeceğim bakalım.. Hiç olta ile yakalamadım, forumu okudum bakalım pratiğe dökebilecekmiyiz... Taktik versene..)
Ellerine sağlık gerçekten de her ne varsa Ege'de var.Marmara yavaş yavaş kururken Ege denizinden böyle güzel haberler görmek beni çok mutlu etti açıkçası.Mıımır,levrek ve diğerleri bol çeşit ve boş gelmeyen oltalar takdire şayan.Devamını dilerim,rasgele
Yunuscan tebrik ederim, nice güzel avlara rast gelsin birader. Ercancan sen nereye gidiyorsun? İnşallah alabalık olan bir yerdir zira, senin adına çok sevinirim.
abicim henüz tam karar vermedim. assos (kadırga koyu ) ,kıyı köy, erdek, gökce ada, abant. bunlardan birisi olacak ama neresi !
Yani ben şimdi boşuna mı dua etmiş olacağım. Alabalık nerede var? Tercihin, Abant. Karar elbetteki senin sevgili abicim.