| Hoşgeldiniz, sitemiz sportif amaçlı balık avcılığıyla ilgili konuların paylaşıldığı interaktif bir sitedir. Sitemize üye olarak dilerseniz sizde katılımda bulunabilir, av raporlarınızı yollayabilir, fotoğraf galerisinde kendinize ait bir albüm oluşturabilir, mevcut konulara, mesajlara ileti gönderebilir ve benzeri bir çok hizmetten faydalanabilirsiniz. Sitemize üye olmak için buradaki formu doldurup göndermeniz yeterlidir. Üyelik işlemi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız buradaki formu kullanarak site yetkililerine ulaşabilirsiniz. Balıkavı.net üyeliğinizi hemen başlatmak için buraya tıklayınız. |
Karşınızda KAYSERİ TeamBu sayfada Tatlı SU Balık Avı kategorisi altında yer alan Tatlı SU Balık Avcılığı forumu içinde Karşınızda KAYSERİ Team başlıklı bir konu tartışılıyor. |
|
|||||||
|
Kayıt Ol | Şifremi Unuttum | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Site Düzeni | Postalanan bütün mesajlar Ailemize Ait Kurallar'a uygun olarak yollanır. Herhangi bir mesajı Moderatöre bildirmek için, mesajların sol alt kısmında görülen sarı ünlem işaretine tıklayıp bildirim yapabilirsiniz. |
Konu: Karşınızda KAYSERİ Team |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görüntü Modları |
|
|
#1 |
|
Favori Kamışı: 1.80 kamış,diamond RD630 makina
En İyi Avı: Gümüş Balığı ( 6 gram )
|
Karşınızda KAYSERİ Team
Yıllık iznimi geçirmek üzere geçen hafta Ankara'dan Kayseri'ye ailemin yanına gittim ve sitenin üyesi Kayserideki arkadaşlarla bir organizasyon düzenleme fırsatımız oldu.
Dokuzpınar mevkiinden bir karış sudan yakaladığımız Turnalar ve Kayseri takımı işte karşınızda..
|
|
#2 |
|
|
Günün rekortmeni Ahmet abi (Ahmet38)
Tuttuğumuz 4 turnanın 3 ü Ahmet abiden.. ![]()
Gürhan- 16.06.1977 ( 0 + ) Olta ile balık tut , doğaya armağan et bir palamut.. Konu simendifer tarafından (23-08-2006 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: fotoğraf boyutu küçültüldü |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ve işte Kayseri Team...
![]() ![]()
Gürhan- 16.06.1977 ( 0 + ) Olta ile balık tut , doğaya armağan et bir palamut.. Konu simendifer tarafından (23-08-2006 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: fotoğraf boyutu küçültüldü |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ve günün hasılatı...
69 cm -67 cm ve 61 cm 3 adet canavar.... ![]()
Gürhan- 16.06.1977 ( 0 + ) Olta ile balık tut , doğaya armağan et bir palamut.. Konu simendifer tarafından (23-08-2006 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: fotoğraf boyutu küçültüldü |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tam takım çalışması, ellerinize sağlık..
|
|
|
|
#6 |
|
Favori Kamışı: kamış olta
|
kayseriye gelipte bu organizasyonu düzenlememizde katkısı olan gürhan arkadaşımıza ve katılan serdara serkana ve ünlü kelimiz mehmet beye tşkler.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ellerinize kollarınıza sağlık
Kayseri team tebrikler ![]()
Sevil Kurtoğlu 1966 A Rh (+) Ağam kurban beyim kurban hallarimi eyledim Ne bir eksik ne bir fazla hepsi tamam söyledim Kır kalemi kes cezamı yaşamayı neyleyim Namus belasına kardaş verdiğimiz can bizim |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Favori Kamışı: mantarlı - makinalı takım
En İyi Avı: yayın 8 kg ( elle :) )
|
Güzel dayanışma,güzel turnalar.
Daha ne diyelim ...
|
|
|
#9 |
|
muhabbet çok güzel olmuşa benziyor . birde balıklar eklenmiş ohhhhhh. tebrikler
|
|
|
|
#10 |
|
Favori Kamışı: olta (zıpkını sevemedim)
En İyi Avı: yayın 12 kg.
|
tebrikler güzel bi organizasyon olmuş emeklerinize sağlık inşallah daha devamı gelir
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görüntü Modları | |
|
|