Merak ediyorum 115 görüntüleme yapılmış ama 7 hoşgeldin mesajı var.Acaba hoşgeldin yazmak çok mu zor?
"niye bana hoşgeldin demediniz!!!!" Gürcan tekrar hoş geldin abicim. Önce tanışma konuna yazdım ki ne olur ne olmaz. Kılıcı fena çekmişsin. Ne tarafa saklanalım?
. Nuri Ustam Halbuki İlk Sen ve Ben yazdık ama konunun yeri farklıydı. BALIK AVI > Denizde Balık Avı > Tekneden Balık Avcılığı > Oltalar suya. Burada konu açmış üyeye çoğu kimse "hoşgeldin" demez. Yeri yanlıştı. . Neyse . Gürcan tekrar hoşgeldin . .
Gürcan Bey hoşgeldiniz. Söylenildiği gibi direk konu açıldığı zaman hoşgeldiniz faslını kendiniz pas geçmiş oluyorsunuz. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Gürcan'ın yerinde olsam buraya yazdığın "hoşgeldin"i kabul etmem.Tanışalım konusuna yazmalısın, ben önce öyle yaptım nitekim.
Gürcan Hoşgeldin, Seni anlatacaklarım ne kadar ikna eder bilemiyorum ama 115 görüntüleme varsa emin ol o 115 ayrı kişi forumda önceden tanıdığı insanların yeni gelen arkadaşa ne yazdıklarına bakmak için değil, yeni gelen arkadaşın kim olduğuna bakmak için girmiştir. Elimizden geldiği kadar aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza yönetim olarak bizlerde yazmaya çalışıyoruz ama bir üye olarak bile en basiti insanız, bazen yetişemiyoruz bazen gözümüzden kaçıyor ve bazen şuna da bakayım sonra derken uçuuuup gidiyor. Bir bakıyorsun yeni arkadaşımız alışmış hatta 17 civarı mesaj yazmış bile..Devam edip gidiyor.
. Güzel diyorsunda Sende zamanında Tanışma konusu açmamışsın ki Haydi Sil baştan Kandilini kutlarım. .
Hayırlı kandiller Tarkanım. Gürcan şu an online değil. Zamanında açsa ne farkederdi ki? Konuyu açıp, dükkanı kapamış. Müşteriler kuyrukta. Not: "Hoş geldin"ime 24 saat içinde "hoşbuldum" demezse ben de konu açacağım.
Gel şunu 48 saat yapalım abi. Gürkan hoşgeldin bu arada, bilseydik karşılamaya gelirdik. Haberimiz olmadı. Şaka bir yana Rıfat bey gayet güzel izah etmiş konuyu, ayrıca konunun görüntülenme sayısı sadece üye olanlarımı kapsıyor gibi belki saçma olacak bir soru geldi aklıma.
. Bence bu konuyu açan arkadaş hiç hayıflanmasın. en azından 11 tane cevap var. 0 çekende var. Allah muhafaza
. Bak şimdi ....... Yasin... Hani Sende Tanışalım konusu açmamışsın. Bende Sana hiç "Hoşgeldiniz" dememişim. .
Herkes kendi hakkını arasın birader. "115 görüntüye = 115 mesaj isterim" demek te bir hak aramadır. Eee peki, nerde kaldı boşa çıkan 104 görüntüleme? Gürcan gelsin, siz görürsünüz gününüzü.