Bu video Deniz avı için Egede yol alırken tesadüfen gördüğüm , "Burada muhakkak at-çek yapmalıyım" diyerek aracı köprü altına çekip avlandığım bir yer, Görüntüler herşeyi fazlasıyla anlatacak zaten, Plansız tek başına yaşanan bir av, belgelenmeyi hak eden, bir doğa ve yaşam alanı. Balıkla mücadelenin inanılmaz keyifli anları, İyi seyirler Çekim malesef pili biten handycam yüzünden Digital fotoğraf makinasıyla ve tripot yardımıyla çekildiği için istediğim kalitede değil. Tatlı su avları II .
Çok güzel ve keyifli görüntüler, paylaştığınız için teşekkürler. Salınan balıklar için ayrıca tebrikler.
İlk bakışta öyle gibi gözüküyor değil mi ? Ama su olan yerde ne olacağı hiç belli olmuyor sizde bilirsiniz. Levrek avlarından kalma bir dürtü bu Erdinç Bey -Zor -Sahteyi kaybetme yüzdesi yüksek -Balığı görebileceğiniz kadar sığ -Bakir -İki teknenin veya iki kayanın arası vb yerlerde avlana avlana bu duvarı aşıyorsunuz...
Bizde sizinle birlikte şu ofis ortamında ava katılmış gibi olduk. Paylaşım için teşekkürler. Avcı avını , av avcısını bulur.
Yazacak birşey bırakmamışsınız. Böyle güzel görüntüler eşliğinde güzel bir av nasıl olur bizlerde görmüş olduk.Teşekkürler.
Tanbay Bey, Çok video izledim, çokta akarsu avı yaptım ama şu av görüntünüzden inanılmaz haz alarak kendimce bir şeyler de öğrenmeye devam ettim. Yürekten söylüyorum "ellerinize sağlık".. Selamlar..
Tam çok güzel yere düştü derken... Zaten yazmışsınız... Harikaydı teşekkürler... Yok dayanamayacağım ekliyorum... Çok güzl bir belgesel ve harika dersler... Ellerinizi yüreğinize sağlık...
Teşekkürler Ünal bey Biraz iş dışına çıkabildiyseniz ne mutlu... Teşekkürler Cahit bey bu tip avlar genelde su boyunca yürüyerek yapılır, çekecek adam bulmakta zordur hatta mümkün değildir. Parayla getiremezsiniz yani... Muhakkak daha iyilerini yapanlar vardır ama belgelenmemiştir. Oradan daha fazla balık yakaladım ve hepsi salındı, hepsini belgeleyemedim triptu indirmek sonradan geldi aklıma çünkü. Bizde bu tip belgeleme kayıt altına alma kaygısından çok mangal ve rakı kaygısı vardır... Yanlış anlaşılmasın bende severim rakı-mangal ikilisini ama biraz gayret etsek bizde ne güzel avlaklar çok güzel çekim yapılacak yerler var iyiyi doğruyu göstermek adına... Saygılar.. Teşekkür ederim Rıfat Bey sağolun arkada eli yatkın çekimden anlayan biri olsaydı daha güzel olacaktı...
Çok güzel bir görüntü ve sürdürülebilir bir avcılık için yakala-bırak görüntüleri süper olmuş, tebrikler..
Tebrikler ve teşekkürler Tanbay bey. Gerçekten çok güzel görüntüler. Gözümüz gönlümüz açıldı sayende. Birde yukarıdaki kırmızı kelimeleri, çocuklarında bu siteyi sık sık ziyaret ettiğini düşünerek onları özendirmeme adına açıktan yazmamanın faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu kardeş tavsiyesini yanlış anlayamayacağınızı umuyorum.
Tanbay bey bu kullanmış olduğunuz sahte veya meps in bir resmini veya modelini buraya aktarmak istermisiniz?
Teşekkürler Ahmet bey sağolun Meps 1 numara kırmızı benekli, sahte Strike Pro nun 5 cmlik iki parçalı sahtelerinden tatlı suda hepsi iş yapıyor. Bir iki tane değişik sahteler var River2Sea nin çekirgesi ve 2,5cm lik tek parça bir sahtesi ve yine River2sea nin Bublepen i Kasnada kullandığım renkler Tatlı su levreği efektinde fakat şu an Piyasada bulamadım 2 parçalı sahteleri Düz bazen seri bazen yavaş çekmeniz lazım. Bu tipsahtelerin bir dezavantajı aksiyon verdiğinizde en son iğne bazen dönüp beden misinasına dolanabiliyor. Teşekkür ederim bir dahaki sefere dikkat edeceğim . Benim içinde öyle oldu sağolun... Ben teşekkür ederim ilginize... Sağolun pek de verimli geçmeyen bir deniz avı dönüşü bu görüntüleri çekmiş olmak benide çok keyiflendirdi. Sağolun daha işin başındayız, öğreneceğim çok şey var...
bu harika av raporunu biraz geç fark ettim,Tanbay, harika görüntüler,keyifle izlediğim bir çekim, paylaşım için çok ama çok teşekkürler,