Tum balikci dostlara selamlar, saygilar.. 06 Agustos gunu Fatih (Faroz Limani) kardesim ile Trabzon`un Faroz Limani`nda gecirdigimiz birkac keyifli saate ait kareleri (av raporu diyemiyorum, zira balik yok ortada, bol bol temiz hava aldik ) sizlerle paylasmak isterim. Bu vesileyle, gurbetten izne geldigim sure icerisinde Trabzon`da bulundugum donemde samimi dostlugunu esirgemeyip beni baliga goturen Fatih kardese (resimlerdeki yakisikli delikanli kendisidir) tesekkur ederim. O gun en ucuzundan bir kamis ve makina ile boru kurdu kullanarak liman icinde eskina denemesi yapmistik. Ancak oltamiza sadece uc adet ufak barbun takilmisti, onlari da nazikce opup oksayip suya iade etmistik. Sonradan Fatih`in yaptigi guzel eskina avlarina buradan tanik olduk. Daha irilerine rastgele...
güzel yermiş sayenizde trabzon un bir köşesini görmüş oldum balık bu kısmet işi oltaya neyin ne zaman takılacağını hesap etmek biraz zor yeni avınızda şimdiden rast gele
o kamışla pek uzağa atamıyordum , şimdi alacağım yeni kamışla karşıdaki damlarda yemek yiyen adamların tabaklarındaki balıkları tutacağım