Tüm islam Aleminin , Sitemiz Üyeleri ve değerli yakınlarının Kurban Bayramınızı Kutlar Esenlikler dilerim. Büyüklerin ellerinden Küçüklerin gözlerinden Öperim Saygılar & Sevgiler.
.*.*.*.*.*.*.*. Teşekkür ederim abim bende en içten dileklerimle herkesin Bayramının mübarek olmasını, aileleri ile mutlu ve huzurlu nice bayramlara ... Tarkan abi yırttım sanma kuru mesaj'la ben çikolata isterim : ))))
Tum balik sevdalisi dostlarin bayrami kutlu ve mubarek olsun... dilerim ki herkesin oltasina kurbanlik koc gibi iri baliklar takilsin...
Amin efendim, cümlemizin bayramı mübarek olsun. Abi ben açacaktım konuyu erken olmasın diye açmadım, hevesimi kursağımda bıraktın yine alacağın olsun Bu arada bir hatırlatma: Arefe günü sabah namazından itibaren bayramın dördüncü gününün ikindi namazına kadar, yirmi üç farz namazının arkasından birer defa teşrik tekbiri getirmeyi unutmayalım.
Bu vesile ile bende tum Turkiyemin mubarek kurban bayramini kutlarim. Ve tabiiki rastgele... (Bizler yine uzaklarda yalniz kutlayacagiz bayrami )
Tüm balıkavı sitesi sakinlerinin, ve aile fertlerinin mubarek Kurban Bayramlarını kutlar mutluluk, saadet ve bol avlar dilerim. Selamlar, Süheyl Başak
Site ailemizin mübarek kurban bayramını kutluyor,herkese tüm sevdikleriyle ,huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum. Nice güzel bayramlara
Hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden öperim.Kazasız belasız bir bayram geçirmek dileğiyle.Türkiyededir şimdi o bayram malum buralarda gavur elinde sanki bayram mayram değil,herkes işinde gücünde ayrıca Türkler de bayram diye işinden gücünden izin alamıyorlar hatta isteselerde vermiyorlar,son olarak kimimizin yatakta çaresiz dertlere düşmüş hastaları var ise acil şifalar diliyor ve bütün dualarımı onlara gönderiyorum.Her bayram işte böyle bilen bilir memleketin dışında olunca insan bir garip oluyor işte........
Bizi burada toplayan avcılık ve sportif balıkçılık duygusuyla dolu, forum arkadaşalrım, abilerim,kardeşlerim hepinizin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
Bütün İslam aleminin ve balıkavı.net üyelerinin Kurban Bayramını tebrik eder, Cenab-ı Hak'tan sağlık, afiyet, huzur ve emniyet dolu nice Bayramlar dileğiyle iki cihan saadetleri niyaz ederim....