Hafta içi ince planlar yapıp, Cumartesi Konya görevimi tamamlayıp döndüm, pazar günümü boşa çıkarttım, tüm hafta da örümcek ağı gibi örerek hanımı ikna ettim, hatta hava güzel olursa gelirim bile dedi. Cumartesi Konyada yol üzerinde denk gelen bayiden kasık çizmemi de temin ettim, sağolsunlar ilgilendiler. (Anadolu esnafı herzaman sıcak, güleryüzlü, yardımsever sağolsun) Pazar sabahı 08:00 da kalktım, hava bulutlu. Olsun, kasık çizmem de var artık, çamur da engellemez, takımları hazırladım, apartmanın kapısına çıktım, yağmur başlamış. Tereddüt ettim, gidilir mi, gidilmez mi, dedim ya şimdi gidemezsem, uzunca bir süre bu fırsatı yakalayamam, kararttım gözümü yükledim malzemeleri bagaja. Eve döndüm tekrar hanıma gideceğim demeye, gözlerim yaşardı sağolsun yiyecekleri hazırlamış hazırlanıyor o da geliyor. Güle oynaya yola düştük, istikamet Eğrekkaya. Perch tutmadım hiç hayatımda. merak ediyorum hayvanı, eti de lezzetli deniyor, sürüsünü yakalarsan onlarcası peş peşe gelir, istavrit gibi falan, binbir umut göle ulaştık. Gitmeyen dosltar için söylüyorum, Eğrekkaya gerçekten doğal bir güzellik. İç kesimleri mükemmel manzaralara sahip. Uygunca bir mevki belirledik, önce güzelce kahvaltımızı yaptık, atçeke başladık. Yeni aldığım strike pro sahteler(3 adet) 3 farklı kaşık, 3 farklı meps, 5 farklı silikon, caperlan sahte, otların arasından topladığım sülükler.. Ama kuyruğu kopan sahtem dışında( sanırım bir kez balık vurdu) yine tık yok İkinci eğrekkaya operasyonum da balıksız geçti malesef. Ancak o doğada eşimle atçek yapmanın verdiği keyif anlatılmazdı.. Avımız toplamda 1 - 1,5 saat kadar sürdü, sonu malesef tatsız bitti. Şöyle ki; Avlaktayken yukarı yoldan bize bakıp, yanımıza gelen bir transporter araç, son ses Ankara havaları çalıyor, geldi arabamın tam arkasına parketti, araçtan 4 tane dallama indi, biri iner inmez 5 metre yanımda gözümün içine baka baka fermuarını açtı, tuvaletini yapmaya başladı. Allahım büyük işte. Bana nasıl bir sabır verdi de sadece "Ulan aileyiz burda hayvan körmüsün!" dedim, nasıl alnına 9mm lik bir delik açmadım, dediğim gibi Allah büyük işte. Çalıların arasına gitti, hanım beni sakinleştirmeye çalışıyor, gittim yanına, necisin sen, aileyiz diyorum, görmedim gardaş diyor hala. yanındakiler alttan aldı. Hanıma el ettim, arabaya geçti, arabayı çek şurdan yol ver dedim, daha biz konuşurken diğerleri oltalarımızın başında kendi oltalarını atmaya başladılar bile. 4 tane hayvan bir araya nasıl gelebilir, bu dengesizlik çalışılmış bir hareket midir, anlamak zor gerçekten.. Yorumu siz değerli dostlarıma bırakıyorum.. Bu arada, bu raporu nerede, ne zaman yazdığımla ilgili bir video çektim şimdi, tam yazarken de skor değişti tekrar, yarın hem av resimlerimi, hem bu videoyu paylaşacağım, umarım beğenirsiniz.. Arkadaşlar ofise döndüm, sıcağıyla hem foto, hemde bahsettiğim videoyu yüklüyorum, umarım beğenirsiniz.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Fenerbahçe bu akşam 4 - 2... bense yine balikavi forumda.. http://www.youtube.com/watch?v=oZgtmD9yk3k
hadi yine kibar olayım... ' kötü kadın çocukları !!! ' sen yine iyi olanı yapmışsın abi başını belaya sokmaya degmez.rastgele....
Abim bırak kibar olmayı falan. Allah versin cezalarını... Yahu insanda utanma denen bi özellik var. bizi hayvandan farklı kılan........
boş ver abi böyleleri çoğu yerde var sen yine sabırlı davranmışsın. başını belaya sokmaya değmezler. umarım dilediğiniz gibi güzel ve keyifli bir av yaparsınız bir daha ki sefere..
Anneleri öğretmemişse iş düşer başa..sıkacaksın öğrenecekler ankara havası ile horon tepmeyi..maalesef ülkede saygı sevgi kalmadı..hele cezalar caydırıcı özellikte olmayınca it uğursuza meydan kalıyor.
Balık olmasa da av güzel geçmiş.Ancak dört ne idüğü belrsiz yaratık keyfinizi kaçırmış.Bence böylelerini önce bir güzel döveceksin sonra suya atacaksın aleme ibret için.
Sevgili dostum, Sıkıntını paylaşıyorum ve böyle hayvanlardan meraların arınmasını diliyorum, gerçi hoş mekan mera! bunlarda öküz, otlamaya gelmişlerdir diye kendimizi kandıralım. Yanında olsam yanlız kalmazdıN ama KESİNLİKLE DOĞRU YAPMIŞSIN, EŞİNLE BERABER BAŞINI BELAYA SOKMANIN ALEMİ YOK, ORTAM DENGESİZ 4 ÖKÜZ VE SİZ İKİNİZ.
Fotograflarınızı ve videonuzu şimdi gördüm. Hakikaten çok güzel resimler, avlak şahane.. Balıksız olsada.. NE demiş atalar: "Kırk gün taban eti, bir gün av eti..." Bereketi bol avlar geçirmeniz dileklerimle..
Selam gecmis olsun iyiki bir cilginlik yapmamissin vallahi ben okurken moralim bozuldu aklima ailemle sokakta giderken uluorta yüksek sesle küfürlü konusan itler geldi ne söylesem az gelir .Cekip vursan böyle hayvanlari adam sinifina korlar ona yaniyorum ben.Belki yaratilan her mahlukatin bir görevi var su dünyada böyle hayvanlarinkide herhalde bizim sabrimizi sinamak.Yilmak yok ava devam inadina yenge hanimla beraber git.Sevgilerle. Videoyu sabirsizlikla bekliyoruz.
Kardeş öncelikle geçmiş olsun.Maalesef insan kılığında dolaşan hayvanlar çoktur.Hani diyorsun ya,dördü bir araya nasıl gelmiş.E çok basit yaratıklar sınıflarına göre bir araya gelirler.Onlarda aynı sınıftan oldukları için bir aradalar işte.Zaten farklı birşeyde beklenemezdi onlardan.Sabretmekle en iyisini yapmışsın,Allah sana yardım etmiş.Düşünsene onlarda en ufak bir anlayış olsaydı sen bu tartışmayı yaparken senin oltanın yanlarına diğerleri olta atmaz özür dileyip uzaklaşırlardı. Tüm amatör balıkçı arkadaşlar avlaklara giderken mümkün olduğunca yalnız gitmeyin.Ailenizi alıp götürebilirsiniz,çokta güzel olur ama.yanınızda güvenebileceğiniz bir grubunuz olsun.Bu her açıdan çok önemlidir,illa başınıza böyle birileri musallat olacağından değil.Bu işin Allah göstermesin kazası var arızası var,hastalığı var oralarda ailenizi yalnız bırakmayınız.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar.
Bu da bana ders oldu, bir daha aileyle de balığa sadece yazın tatile gittiğimde deniz kenarına. Ankaranın belası pisliğiyle uğraşmaktansa.. Videoyu da yükledim bu arada
Anlamadığım konu bu türlerin su kenarında ne buldukları... Yıllardır düşünürüm, su kenarına üşüşünce ne hissediyolar? Ankaranın göbeğinde sataşan tipler buralarda neler yapar düşünmek bile istemiyorum. Bireysel silahlanma yerine ben de kardeşim gibi yazın tatilde balık tutma taraftarıyım.
Çok afedersiniz ama bazen olmaz olan oluyor ve bazı anneler çocuklarını anal yolla doğurabiliyor demekki, işte bu bahsettiğiniz transporterdakiler bunlardan..
Baybora agabey.Oncelikle rapor icin tesekkur ederim. Yanliz en sonunu okudugumda keyfim cok cok kacti . ALLAH ASKI ICIN COK BUYUK YEMIN EDERIM su anda elim titriyor sinirden. Bakiniz guzel , efendi sanatcilarimizdan olan Kirac ne diyor ; "Insandan doganlar insan olurlar , hayvandan doganlar hayvan olurlar..." Su anda cok sey yazmak istiyorum ama yazamiyorum.Cunku bu foruma kalici olarak uye oldum ve banlanmak istemiyorum ( yazarsam 7 den 77 ye yazarim.onun icin susuyorum simdilik) Onlari ulkemin adaletine degil ; yuce yaraticinin adaletine havale ediyorum. Ozellikle yenge icin cok cok uzuldum.Ve ozellikle ona gecmis olsun diyorum buradan. Rastgele...
Emah yorumun için çok teşekkür ederim. Mutluluğum kadar sinirimi de paylaştığı için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Ben boş değildim pazar günü. jericho sport polimer belimde, safir t14 tüfeğim bagajdaydı. delik deşik olabilirlerdi, bugün parmaklıklar ardında da olabilirdim. yapı olarak sakinim, o gün büyük bir sabır sınavı verdim gerçekten.
UYARI : +18 Bu arada ORNEK OLSUN diye , sitede IYI bir ornek teskil etmek amaci ile birsey soylemek istiyorum "!" (evet ornek ama gercek bir olayim) Birgun ailemle,akrabalarla gitmistik boyle bir yere.Buna benzer bir olay olmustu ve ADAMLARIN kafalarini gozlerini patlattik.Arabalarini hasat ettik... Bu ORNEK olsun. Evet! Yapin bence yapin kesinlikle.Mumkunse yok edin...Helaldir ...Yoksa bunlar daha da cogalirlar (Israil sazani gibi)
Merhaba Kardeşim.. Sinirlendim, gerildim, kasıldım okuduklarımdan sonra.. Bunun raporunun önüne geçmesini de istemiyorum ve o mahluklara tek bişey söylüyorum helal süt emmiş .. çocukları (Annelerinin bir suçu yok o yüzden helal süt emmiş diyorum).. Şimdi kardeşim Konyada alışveriş yaptıgın yer benimde her gittiğmde uğradıgım ve esnaflıgından çok memnun kaldıgım bi müessesedir şans yüzüne gülmüş ve rastgelmişsin ne güzel.. Avlak yerin harika, balık olmuş olmamış mühim değil inan maksat ailenle yaptıgın bu paylaşımdan aldıgın mutluluk.. Koyu bir Fenerbahçeli olarak videoda görünce çok şaşırdım ve güldüm baya bi.. harika olmuş buda inan.. Daha renkli, daha güzel ve balıklı avlarınında olmasını dilerim.. selamlar Fethiyeden..
Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Avlak söylediğin gibi gerçekten güzel ancak sen yanlış avlağa gitmişsin. Orası balık avlağından ziyade domuz avlağı olmuş da neysee... Kendilerine burdan iyi dileklerimi iletiyor, inşallah yarın birgün başlarına gelir diyorum çünkü bin nasihattan iyidir. Bu arada kasık olayını çözmüşsün hayırlı olsun, ne marka, kaç para, karar veremememiştik, memnun kaldınmı ?
hem balık avcısısın hem fenerlisin ve hemde 4 tane taze balık yemin!!! var,bir insan daha ne isterki arkadaş,rabbim verdikce vermiş sana..şaka bir yana allah sabır vermiş umarım bir daha böyleleriyle karşılaşmazsınız... ama manzaraya resmen eridim.tek kelimeyle muhteşem. balık avlamadan hoşlanan bir eşe sahip olmakta ayrı bir zevk katar insana .vallahi imrendim...selam ederim
Teşekkür ederim.. çizme olayını çözdüm evet, o konuya da yazmıştım, Gezer marka aldım, rahat gerçekten. kaliteli midir onu zaman gösterecek, 30 tl ye maloldu. Ama kullanışı keyif verici, almayı düşünen herkese tavsiye ederim.