at_çekk fortunanın gecesi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    at_çekk fortuna nın gecesi

cümleten merhaba abilerim kardeşlerim:)

malumunuz dün yine atçek için içimde fırtınalar koptu,önceki günden hazırlanmıştım, dün sadece fahri kankalarımızın videolarını izleyip,enerjiyi depolamıştım,

artık herşey hazırdı akşam oldu düştüm yola,vardım mekana,takımı hazırlarken bir şapırtı oldu su yüzeyinde,,yine başlangıç olarak benim yeni gözdem fortuna ile başladım ve anında biti verdim orda,sağllı sollu denedim yemedi,

tekrar takımların yanına vardım son hazırlıkları yaptım çantayı sırtladım,yol aldım meraya, su yüzeyini takip ediyorum,baktı mufak bir hareketlenme var,

çantayı çıkardım,yavaşcana hedef küçülterek su kenarına indim,başladım sahteyi o hedef noktaya göndermeye,ilk bir kaç atış sonuçsuz kaldı,sonra ufak bir vuruş aldım,ama alamadı,,

yer değiştirdim,farklı bir noktadan başladım atçeke,orda da bir kaç kez bir şey vurur gibi oldu ama takılan yok:rolleyes:

öyle böyle derken,sol taraf dan çaprazına attım çekiyorum sahteyi,sahte artık kıyıya ramak kaldı su dan çıktı çıkacak,çekecek mesafem bile kalmadı,,zang bir şeyy biniverdi, zaten kaldıracaktım sahteyi:D ağzım açık kaldı,burnumun dipinde olay bitiverdi aniden,

balık iğneyi tam ortalamış,iğnenin bir kancası alt çeneye diğeri üst çeneye geçmiş,resim çekindik ve suya iade ettim,ufaktı çünkü,,

Uploaded with ImageShack.us

aynı yerde biraz daha denedim ama sonuç alamadım,farklı bir noktaya gittim,sağllı solu deniyorum ama içim kıpır kıpır bu sahte iş yapacak demiştim ve bu ilk vukatı deyildi,daha öncekilerini su yüzeyine çıkaramadığım için net bir şey yazmak istemiyordum,vuruyor alamıyor aldığı geri düşmüştü vs vs,

neyse bu arada ben atıp çekerken,30mt ilerimde sol çaprazımda bir kefal uçuşa geçmiş zıplıya zıplıya kaçıyordu:eek: onu kovalıyan bir balık var,bu normal keyfi zıplayış deyil,benim sahtem su da halen,ama ben nasıl hızlı çekiyorum sahteyi:D

sahte 1ci vitesde ilerlerken birden ön tekeri kalkmış turbo araba gibi geliyor bana doğru:D

çeker çekmez kefalin kaçtığı bölgeye salladım salladım salladım yok,ama ben biliyorum o balık manevra yapıp o noktaya geri gelecek,15 20dk aynı yerde atçek yaptım,dedim birazda ileride dene,çantayı sırtladım....

sol bacağımı diğer yüksekde olan kayaya attım,sağ bacağım aşağıdaki kayada kaldı:D

içimden bir ses son bir kez daha şu noktaya at dedi yemin billah ediyorum,kefalin ilk zıpladığı nokta,

sol bacağım kalk gidelim diyor sağ bacağım dur lenn bir kez daha deniyelim diyor:D

yani bir bacağım yukarıda diğeri aşağıda o şekilde son kez sahteyi o noktaya gönderiyorum,sahte havada ilerlerken,suya düştüğü zamanda dahil,

bu esnada o içimden bana seslenene cevap veriyorum:D
    her zaman içimden böyle bir ses sesleniyor ve o sese kulak verip atıp çekiyorum sonuç hiç değişmiyor dedim,derkennn ilk 5 6 turda birşey küttt etti:eek:

anaaa bunee laaaa:eek: vallahi balık,hemide büyük,nasıl şapırtıyor varyaa gecenin sessizliğini yıktı dağıttı,dedim bu sefer oldu bu iş,

suyun üstünde bir çırpınışı var durduramıyorum balığı bu kurtulur dedim,bir yandan kalama cırrr ötmüye başladı,

sırtımda çanta arkaya ağırlığını verdii,bayağı malzeme var,sol bacağım yukarıda sağ bacağım aşağıda halen:D çantayı tek elle çıkarttım,kalamayı sıktım,çekiyorum balığı ama halen suyun üstünde yıkıyor ortalığı,

kepçeyi getirmedim nasıl alacağım bunu şimdi,

bir baktım hemen az ilerimde 40cm lik kara var, su dan 3 5cm yüksek,oraya alıverdim balığı,

ama sandığım gibi büyük trofe deyilmiş,kamışı dayadım bir elimde misina,kafa lambasını açtım,baktım 2 iğnede sağlam geçmiş,misinaya da bağınada güveniyorum,kaldırıverdim yukarı attım:)

sevincim tavan yaptı bu sahte kayda değer bir av gerçekleştirdiği için,o ara genç bay bayan turist geçerken ooo nice fish falan dediler:cool: balığın adını sordular türkish sea bass dedim:D

kendi kendimi çektim:

günün kahramanı fortuna sahtem

sonrada aradan yarım saat geçti,farklı bir noktadan atıp çekerken bir cisim sahteme sert bir şekilde küt kütt etti:eek: bu ne olaki böyle küt küt ettirecek sahteme:confused:

acaba dedim orda kaya ot dal vs varda onamı takılarak küt küt etti,o noktaya defalarca hemen önünden attım,sağını solunu akıntı yönüne fırlattım o tür bir takılma ile karşılaşmadım,neydi benim sahteme vuran bilemedim,

ardından turna macerası başladı,farklı noktalardan 5 tane atladı,turna bu obur balık ne görse dalar,,

vee hikayenin sonuna geldik arkadaşlar abilerim,en güzel avlar sizlerin olsun,kalın sağlıcakla

saygılarımla

Son düzenleme: 26 Mart 2011
  2. turty

turty turan

Favori Kamış:
    FOX HORİZON SFD
    Favori Makine:
    FOX STRATOS FS 12000 MAG
    En İyi Avı:
    TROFE SAZAN 39.50 :) nasipse
    merhaba kadir abim;

ilk yorum benden :) gene sana yakışan bir konuyla karşı karşıyayız şu anlatımın yokmu raporlarda bitiriyor sanki ben çekiyorum o balığı böyle paylaşımlarını çoğaltııkca temmuz falan dinlemeyip bi gün esip gelecem yanına az kaldı :) avların daim olsun abim...

saygılar.

3. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Tebrikler Kadir abi, yine rahat vermemişsin efelere :D Bu güzel avlarının devamını dilerim sağlıcakla kal :)

4. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Kadir bey, heyacanla anlatılmış güzel bir rapor; hiç bitmesin istedim vallahi.Tebrik ediyorum.Rast gele.

5. metinnitem1

metinnitem1

Vallahi tebrikler.Raporlarınızı okudukça inanın yerimde duramıyorum.Ben Antalya merkezdeyim.Bu gece için (saat 3 de denizde olacaktık) Belek Acısu civarına gitmeye niyetlenmiştik ki iptal edildi.Bende Konyaaltı Plajı Boğa çayı'nın denizle buluştuğu yere tek başıma gittim.Saat 6'dan 8'e kadar orada idim.Maalesef bişey yok.Yemli de denedim ama tek bir vuruş alabildim o kadar.Limanın hemen yanındaki plajdan el kadar fare alınabiliyormuş.

6. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    selam kadir:
    valla döktürmüşsün yine :) harika bir av ve rapor olmuş.
    daha iyilerine rastgele....

7. olmeca

olmeca Yener Güngör

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CXSPINNING2.10M10-30GR-BXTELESPIN2.40ML5-20GR DAIWAPROCASTER1.98M 7-28GR CASTING
    Favori Makine:
    SHIMANO STRADIC 4000FI SHIMANO CAENAN 100 BAITCASTING SHIMANO SPHEROS 18000FB
    Kadir Abi tebrikler güzel balıklar!!!. İlk resim de klips sanki sustalı halkaya takılı gibi ??? Bence halkayı çıkarıp klipsi direk balığa taksan aksiyon daha iyi olur kanaatindeyim, nacizane bir öneri tabii!!! Tekrar kutlarım Daha irilerine Rastgelesin....

8. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

valla abi dicek yok :D Tebrik ediyorum avının bereketi ve anlatımının cekiciliği bakımından süper bir rapor. vallahi sizde olmasanız balık göremicez :)

9. Tebrikler kadir abi...şeytanın bacağını kırdın iyi bir av olmuş...fakat kesmez bu balık seni de bizi de daha büyüklerini istiyoruz...gidemiyorum kaç gündür fakat duramam daha fazla yarın ya boğaz ya evrenseki :D burası neresi kadir abiciiim :D:D

10. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Kadir
    Güzel bir av olmuş.Tebrik eder avlarının devamını dilerim.Sahtenin markası ve renk kodu ne ?

11. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol kardeşim teşekkür ederim eyvallah:) geldiğinde yaparız bir gece turu:)

sağol kardeşim teşekkür ederim,ben onları çok seviyorum:) sanırım japon kankiler fazla gaz verdi vitesi düşüremedim bir türlü:D
    sağol Mehmet abi teşekkür ederim:) bir gün biz bir gün öbür arkadaş bir gün siz bir birimizi gaza getirip ava çıkmak güzel bir duygu abi,

sağol Metin kardeşim teşekkür ederim,şansınızı biraz daha zorlayın,yani bu gün olmaz diğer gün olabilir,balık tutmasanız bile meraları sabah erken takip etmenizde fayda sizin yararınıza,
    sağol İzzet abi teşekkür ederim:) siz bu gün yine merada olacaksınız sanırım:) ben gece tv seyrettim geç yattım abi,uyku akıyor gözlerimden,abi eve geçerken uğra hiç uğramıyon dükkanı açtık artık:)

12. ersin ekici

ersin ekici ersin

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve 4.20cm cormoran bullfighter x 2.10 cm okuma v-system 2.40 cm 10-40 gr
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 3000vi,okuma raw 1155,kumyang zion 20,captain bd 30
    En İyi Avı:
    3.5 kg çatalkuyruk
    evt fortunanın teknik ozellikleri ve rengini bende merak ettim yuzus ozellikleri hangi diğer sahtelere benzer fiyatı genekl olarak cok uygun bir sahtedir gordugum kadarı ile etkinliği fiyatına gore cok iyi dalarakmı gelir floatıngmı

13. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    rastgele :=)

14. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    kadir abi tebrik ederim anlatımın yaşatıyo bize balığı karaya alışını :D benim de yarın ygs sınavım var yarın sınav bitiminden gece yarısına kadar orada olmayı düşünüyorum stress imi tamamen atmak için :D pazartesi de zıpkın :Dpoyraz biter yarın galiba :D kendine iyi bak abicim rastgele ....

15. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol kardeşim teşekkür ederim eyvallah:) aslında eski sahtelerimin çoğunun halkasını çıkarmıştım,ne biliyim öylede balık yakalıyorum böylede,bende ikilemde kaldım:)

sağol kardeşim eyvallah,dün kısmetimiz varmış bereketli geçti atçek avı,yoksa her zaman bu son atış deyip balık yakaladığımız binde bir oluyor:D
    sağol İbrahim kardeşim:) imkanın varsa boğaza git,orda trofe boyutları ile karşılaşman süpriz sayılmaz,benim imkanım olsa direk oraya giderim,araba yok motorla çekilmez o kadar yol,yanlız boğaz da dip çekeceksin,yüzeye yakın sahte atıp çekip kendini boşa yorma,
    sağol abi teşekkür ederim:)
    bu siteden almıştım abi,

http://www.balikmarketim.com/?urun-40838-FORTUNA-FS-157-91-SUNi-YEM.html

sahte floting 30 40cm anca dalıyor,ve sahteyi çekmeyi bıraktığınızda,olduğu yerden yukarı çıkarken,titreşim yaparak çıkıyor,işçilik kalitesi gayet iyi,dandik bir işçiliği yok,sağlam kırılmaz test edildi:D 25tl lik mariam taşa çarptı kırıldı,aynı durum bu sahtede gerçekleşti,çizik bile yok idi

16. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolun teşekkür ederim sizede rasgele:)

sağol kardeşim eyvallah:) sanada sınavında başarılar dileyeyim:) ardından rasgele diyeyeyim:) poyraz hava zıpkın için iyi dir biliyorum ama sen bilirsin yinede:)

17. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    öncelikle başarı dileklerin için çok teşekkür ediyorum abicim , poyrazda deniz hafif çalkantıyla karışık kabarıyo böyleykende borudan arada su giri giri veriyo bende çok zevk alamıyorum öyle olunca ama poyrazda esasta kayalıklarla çevrili biryerde muhteşem av yapılır katılıyorum abi yani sana da sonuna kadar :D:D saygılar ...

18. melanur

melanur hüseyin soy

Favori Kamış:
    olta
    tebrikler güzel bir rapor ve av yapmışsınız daha nice trofelere inşallah

19. modena

modena

gecelerin yeni kabusu...:D

bu arada fortuna fırtına gibi esmiş...:D :D :D

akdeniz bölgesi spin avcılığı için harika bir kıyı hattına sahip...bir arkadaşım at-çek yaparak orfoz bile yakaladı antalya da...bence değerini bil kardeşim...

çok güzel avlar yapıyorsun...raporlarını büyük zevkle okuyorum...tekrar söylüyorum trofeye çeyrek var...

ayrıca akdeniz de ki ıskarmoz bolluğu beni endişelendirmeye başladı iyice...zaten sirkülerde istilacı tür olarak geçiyor...boy limiti 60 cm olarak verilmiş...fakat daha da fazla avlanmasına olanak sağlanmalı...kendi gözlerimle kocaman bir ıskarmozun azman bir kofana saldırışını,kofananın kaçmak için suda zıplaya zıplaya kaçışını gördüm...yani bu kadar saldırgan bir hayvan...

kardeşim bu güzel rapor için tekrar teşekkür ederim...daha nice eğlenceli avlara...:)

20. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Ah benim bu Iskarmoz takıntım, ah.:eek:

Turgay iş döndü dolaştı yine aynı mevzuya geldi abicim. Daha önce paylaşıma açtığın konuya da yazmıştım, galiba görmediydin de cevapsız kalmıştım. Aşağıya alıntılıyorum, bir bakıver abisi, bu kardeşin ıskarmoz konusunu "doğru bilgi" ile teyit eder inşallah.;)

.

Kadirciğim levrek için tebriklerimi sunarım. Beğeni ile okudum raporunu, teşekkür eder tadında avlarının devamını dilerim kardeşim. Selamlar.;)
    .

Son düzenleme: 26 Mart 2011