Aralarında sadece 2 rulman farkı ve fiyat farkı var sizce hangisi alınmalı? Okuma distance surf 60; http://www.avmarketi.com/asp/product/11707/Okuma-Distance-Surf-60-makine Okuma distance surf pro; http://www.avmarketi.com/asp/product/11673/Okuma-Distance-Surf-Pro-makine
en güzeli cengiz balıkçılığa gidip hem elimizle hem gözümüzle onların tecrübesiyle aklımıza yatanı almak galiba
Birinin 6+1 diğeri 9+1 olduğu yazıyor cengiz balıkçılığın sitesinde. http://www.cengizbalikcilik.com.tr/asp/product/65/OKUMA-DISTANCE-SURF-PRO-60 Ümit abi haklısın ama her gün Cengiz balıkçılığa gidemeyiz veya şehir dışındakiler örneğin ben şuan şehir dışındayım gidemeyiz. Mecburen buradan araştırıp fikir sahibi olup ona göre plan yapmalıyız. Gerçi benim şu an makineye ihtiyacım yok ama vaktiyle çok merak etmiştim bunların arasındaki farkı. Pro olmayanın gövdesi boyalı pro olanınki boyasız sanırım. Boyalı olanda zamanla yıpranma olabilir bence.
3hafta sonra bi okul bitsin gidicem istanbula gurbette okumak çok zor o zmn cengiz balıkçılığa uğrucam
3 hafta çok ya keşke cengiz balıkçılıktan birileri bu forumda olsa da bilgilendirseler bizleri, sonuçta onların getirttikleri ürünleri alıyoruz. Bu arada boyalı olan korozyona daha dayanıklı olabilir. Çok kafa karıştırıcı bir durum.
Fark Sayın sakinler aradaki tek fark bilye sayısı değildir. Surf makinanın kolu grafit Pro makinanın ise metaldir. Belki başka farklar da olabilir ama benim bilgim yok. Pro kullanıcısıyım memnunum. Tavsiye eder miyim? Ederim... 2 bilya metal kol için surf yerine pro için 40tl değer mi? Bilmiyorum, alacak olan ve Cengiz Balıkçılık çalışanları en iyisini bilir... Saygılar sunarım...
Sevgili Yunus kardeşim bir süredir konularını izliyorum ve surf takım almaktaki hevesini paylaşıyorum. Aklındaki takım gayet güzel bir giriş seviyesi takım olmakla beraber iyi bakıldığında sana senelerce hizmet verecektir. İleride daha iyilerine aklın gidecek ve tahminimce en az birkaç kamış ve makine edineceksin. Şimdiden hayırlı olsun iyi avlarda kullan. Unutmadan iki makine arasında tabi ki pro modeli diyorum. Sebepleri; hem 3 bilya fazla hem cnc kesim sarma kolu var hem de boya dökülme sorunu yok.
boğazda kullanan abileri gördüm özellikle surf adı altında okumanın kaliteli makinalarından boğaz için uygun bir makinadır diye düşünüyorum ben yeni aldım ama boğazda kullanmıcam ama boğaz için surf makina tercih ediyolar buda bir surf makina tecrübeli abilerimiz cevaplıcaklardır
valla arkadaşım makineyi alalı 1hafta oldu 2 kere kullandım pek memnun değilim boğaza uygun değil cengiz balıkçılığı aradım demezlermi boğaza uygun değil diye surf makine aldık elimizde patladı anlayacağın.acaba başka bi makine ile değişim yapabilirlermi
Bende almayı düşünüyordum iyi ki almamışım. Siz neyinden memnun değilsiniz veya neden boğaza uygun değilmiş? Aldığınız yere sorun belki de değiştirme şansınız vardır.
çekiş gücü açısından memnun değilim 7 tane iri sardalyede zorlanıyor kalıbının makinesi değil yani .ama uzak atışlarda extremle mükemmel bi ikili oluyorlar .misinayı çok iyi boşaltıyor ve sarımıda oldukça iyi . yani bu makinenin tek eksiği balığı toplayınca zorlanıyor.