2011 Avrasya Bot ve Tekne fuarından aldığım ahşap taban 3 mt botum. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olur inşallah.Bende uzun zamandır kolibri'yi araştırıyorum ve almayı düşünüyorum.Kolibri tanınmış markalarla hemen hemen aynı kalitede ve hatta bazılarından daha da kaliteli ve piyasada çok uygun fiyatlara satılıyor.Size limitlere uygun ve bol balıklı günler diliyorum.
Botu fuarda Kaptan Balık'tan 1.200 TL ye aldım.Fuar dışı fiyatları 1.600-2.000 TL arasında satılıyor.Ukrayna yapımı.Ağır bir bot.Toplam ağırlığı 55 kilo.Tahtaları diğer botlara göre daha ağır ve kalın.Playwood dan yapılmış.Ağır olması deniz için daha iyi.Denizde daha iyi yol alır.Kolibri resmi sitesinde bu botlar için yapılmış testlere bakarsanız kalitesini daha iyi anlarsınız.İç genişliği diğer botlara göre daha geniş.İyiki 3 mt bot almışım.Ben ilk önce 3.60-3.80 arası bot almayı düşünüyordum.İyi ki almamışım.Arkadaşlar bot büyüdükçe botu kurma ve kaldırma o kadar zorlaşıyor.3 mt bot bile insanın iflağını kesiyor.Botun motoru şimdilik yok.O da sonra.Şimdi elimdeki Haibo 54'lük elektrikli motor var.Daha deneme yapmadım.
hayırlı olsun....bu boy bir botta iki oturma tahtası olmasıda güzel bir özellik. elinizdeki 54 lbs motor şimdilik sizi doyurur, ben 54 lbs stinger ile 310 fiber tabanlı bottan keyif almaktayım.....benim botta 60 kg üzeri, 15 bg 4 zamanlı motorum beni çok yorduğu için bu yaz bu elektrikli motoru edindim vede inanın 15 bg i indirmedim bile bu sene.....tabii onunda keyfi ayrı ama tek elimle motoru taşımanın rahatlığıda bambaşka; keza bedavaya gezmekte bi önemli noktada fuarlar.....bu örnektede görüldüğü gibi fiyatlar inanılmaz cazip olabiliyor, hatta yarıya inen fiyatlara bile rastladım.....mutlaka fuarlara cebiniz dolu gidin arkadaşlar, zira asla fuar sonrasına sarkmıyor indirimler; kaparo verseniz dahi.....eskiden fuar indirimlerinden bir iki hafta sonrasına kadar faydalanırdık ama artık bu imkan yok, aman diyim birikimleri şimdiden yapalım vede orada işi bağlayalım
Umut Bey elektrikli deniz motorundan randıman alamadığım için ikinci el 3.6 HP deniz motoru aldım ama daha deneyemedim.Botu şişir,aküyü taşı işin bitti tekrar botu indir,eşyaları taşı.Birde denizde yeterince randıman alamayınca bıkkınlık geldi bana.Bot için mutlaka römork gerekiyor.Botu sahilde bırakmıyorsunuz.Nazik şey.Evet kolibri botların iki oturma tahtasının olması güzel.Fuarı dört gözle bekliyorum.Allah kısmet ederse,ömrümüz olursa 5.defa fuarı gezmekten büyük mutluluk duyacağım.
Botunuzu çok kısa bir süre sonra 450 tl gibi bir rakama satmanızın sebebi nedir?. Yanlış anlamayın ben de aynı bottan almayı düşünüyorum boatshowda, memnun kalmayışınızın sebebini merak ettim sadece. http://www.balikcilar.net/kolibri-km300-sisme-bot-20956.html
Hasan Bey botumu sattığımı nerden çıkarıyorsunuz diyecektim ki verdiğiniz linke tıkladım.Linkteki şahıs benim yazdıklarımı kopya ederek resmini vermediği bir botu(tahminim hayal mahsulu.Kapora meselesi)saışa çıkarmış.O kişi ben değilim.Ben botumdan memnunum.Dikkatli olmak lazım.
Evet sizin yazınızı aynen kopyalamış, kendi eklediği cümlede türkçe karakterleri kullanmamış zaten, çok belli kopyaladığı. Dolandırıcımıdır nedir.