40 derecede güneş tepede antreman yaparken

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    meraba arkadaşlar ve abilerim,envartere yeni bir su üstü sahte katıldı kahretsin:D

onu denemek için meraya gittim,sözde eve yatmıya gidiyordum dömdüm side ye:D ,sahte yozurı arms pencıl su üstü,7gram ağırlığı var,75mm uzunluğu,

sahte yi bir kaç yalandırma takip etti birtanesi kıl payı kurtuldu:) dedim bu sahte uygun zamanda levreği yakalar gibi:cool:

Uploaded with ImageShack.us

geçtim diğer yozurı sahteme,uzun süredir kullanmıyordum ayıp ettik kendisine,oysa sahtelerin içinde namlı biri:cool:

ilk atış zang bir tane bindi geri çıktı,yine yalandırma,2ci atış zang bindi:D
    sahte senmisin beni kullanmıyan demiye başladı adeta:cool:
    balık hemen iade suya

aradan geçen zaman içinde 1 tane daha atladı daha doğrusu çarpılmış,bu öncekinden büyükdü,30cm rahat vardı,benim bir karışım 23cm,tam ben ölçerken balık zıpladı
    hemen suya iade:) yanımdaki yerli tatilciler ben suya salınca bir birilerine bakıyorlardı:D

bu gün 2 kez 2 kilo civarı kuzu balığı takip etti bu son yozurı yi,birinde kıl payı kurtuldu:rolleyes:

asıl bombayı dün patlatıyordum,ben 8 kilo civarı diye tahmin ediyorum,çok güzel bir kuzu balığı idi,,balığı sahtenin arkasında görünce kalp ritmi tavan yaptı bende:D geriye bir dönüşü vardı suyu şapırtarak:D
    zaten atlasa ben o balığı çekemezdim,kepçe yok,olsada kepçeye sığmaz,

kuzu balığı bu levreğin 2 katı güce sahip,kesin koparırdı misinayı,dün 1 2 kilo civarı 7 8 kez takip aldım kuzu balığından,

hele bir tanesi vardı kanının son damlasına kadar takip etti:)
    müthiş mücadele verdim ama atlatamadım,öğlen vakti ne işiniz var sizin orda,yanıma sadece 3 tane su üstü sahte almışım nerden bileyim kuzu balığının orda olacağını:rolleyes:

sahteyi bir fırlattım 4 tane kuzu balığı 1 ile 2 kilo civarları,başladım wtd aksiyonuna taktım sahtenin peşina bu dörtlüyü:D veriyorum gazı içlerinden en büyüğü diğerlerini solladı,bende heyecan tavan yapıyor veriyorum gazı:D kovaladı kovaladı kovaladı burnumun dibine kadar getirdim sahte taşa dayandı kuzu hemen arkasında bir kuyruk çırptı döndü gerisin geriye:rolleyes:

işte dünün şampiyonu,en eski sahtem,eski kurtlar bilir bu sahteyi,nedense ben sadece 2 kez kullanıp kenera atmıştım,o dönemler daha toydum çabuk yılıyordum,dün peşine taktığı balığın saysını hatırlıyamıyorum,malesef piyadada yok bu sahteden,çok eski bir sahte adana yapımı,
    sabah suyuna denk getirebilseydim bu balıkları şuan burda en az bir tanesini sergiliyor olabilirdim,yada dün yanıma diğer sahtelerimi alsaydım durum farklı olabilirdi işi dipte bitirirdim belkidereeling
    atlamasalar bile dün bana müthiş zevk yaşattılar,

bu gün kullandığım sahtelerim,hepside peşine balık taktı,sağda gri renkli duele bir tane atladı ama ne olduğunu bilemedim,çokda sert binmedi,çabuk kurtuldu,
    büyük cam rapala yeni,müthiş wtd aksiyonu var,dalgalı havalarda çok can yakar gibi,nett de ges rapalanın aksiyonunu gördüm,ondan daha güzel aksiyonu var ve daha güzel ayna yapıyor 2 sahteyi karşılaştırdığımda,eski cam rapaladan daha güzel aksiyonu var,ges in yarı fiyatına......

2 gündür 5 saat uyku ile atçek antremanına gidiyorum, öğlen sıcağında 40 derecenin altında arap uşağı gibi oldum:D
    sabah suyuna niyetlendim,bedenim yorgun ama benim atçek yapmam lazım,ben böyle çok rahatım:)
    kalın sağlıcakla

2. finland01

finland01 adem

En İyi Avı:
    2 kg capak
    guzel ya birsey soram siz bu sahtelere yemmi takiyonuz
    :)

3. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu sahte balıklarla harami denilen avcı balıkları yakalayıp sevip suya gönderiyoruzhihi çok irilerinide mideye indiriyoruz:)

4. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    abi geçen gün benm sahteye bi balık takıldı merada ben balığı hiç göremedim hiç çeviremedim balık aldı kalamayı gidio mendirek varya dış taraftla bağlanan oradan balık açığa doğru gitmeye basladı bende tabi kayaların üstünden kosa kosa gidiom makinayı çeviremedim bile 2 dakika sonra mendireğin taa arkasına vardık balıkla balık 50 metre ilerye götürdü sahteyi ve bir anda ne olduysa balık bıraktı yıkıldığım andı :)demek istediğim kuzu gelmiş sahtesini bulmak lazım

5. OMMG

OMMG OKAN

Dostum,harika bir antreman olmuş.Her nekadar sahteye atlamasalarda eminimki çok zevkli bir gun gecirmissindir.Bu arada millet sigara paketinden küçük balıkları tutmaya çalışırken böyle bir baligi saldigindaki yüz ifadelerini görmek çok zevkli oluyor.Gecen hafta 57 cm lik bir deniz tutmasını salinca yanımdaki karı koca avı bırakıp gitti,surat ifadeleri cok komikti :) .İnsallah birdahaki sefere kuzuları kandırırsın.Rastgele...

6. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kafa atıyormuydu balık:)

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    benim için süpriz oldu dostum kuzu balığını görünce,bilsem tüm sahteleri yığardım çantaya:)
    balığı yemesinden çok tutması onun mücadelesi benim en sevdiğim yanı:)
    hedef büyük balık,küçüklere özgürlük diyorum ben:)

8. OMMG

OMMG OKAN

.

Kesinlikle katılıyorum ...

9. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sabah suyuna kalkacağım, şimdi eve gideyim yattım 2 olur, kalk 4, kahve yap mekana git 4:40 olur,anca kalkarım:)

10. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Gadiir:D yatmaya giderken neye niyet neye kısmet ya o geçen gün dediğin 8 kiloluk kuzu kurtulmasaydı ne güzel olurdu olsun gene yapmışsın yapacağını

11. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Kadir oyuncaklar çok güzel..saglıklı günlerde kullan..malum büyüklere eğlence ve oyuncak denince aklımıza bu gelir..:)

resimdeki balık bana akya gibi geldi.. iyiki salmışsın..
    yaladerma Lichia glauca
    gövdesinde lekeler vardır..onları göremedim..kafası ve gözü de farklıdır..

senin tutugun akya olabilir..(agız yapısıda farklıdır)

12. tufanturgan

tufanturgan Tufan

Gayet sportmen bir av olmuş,tebrik ederim.Haftaya Kumköy'de olacağım.Side tarafında nerelerde avlanıyorsunuz?Sakıncası yoksa öğrenmek isterim.Avlarınız daim olsun.

13. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    kumköy e gelmeden bir gün önce özelden mesaj atın bir sabah suyunda beraber avlanalım :):)

14. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    abi hedef levrek ama başka balıklar gözüküyor şuan meralarda,bu gün levreği hiç görmedim mekanda,
    aynı balıkdan 5 tane yakaladım,öyle 5 6 vuruş aldım ufak takılmadı,bir tane bir balık bindi ben ağzımı ayırırken:rolleyes: takribi kiloya yakın ama ne levrekdi ne kuzu balığı nede bu yalandırma,böyle koyu bir rengi vardı,takılması ile kurtulması bir oldu
    river buble pen ile aldım bu balığı,diğer 4 ünü yozuri ile yakaladım

sağol abi, evet abi bu balık akya yavrusu nett de karşılaştırdım aynı balık:)
    tutması zevkli bir balık:) onlarda olmasa bu gün bir balık haricinde hiç atlıyan olmuyacaktı sahtelere:) bu gün dinleneyim yarın kaldığım yerden devam ederim:) 3 gündür toplam 12 saat uyku çekmişim 10 bucuk saat atçek yapmışım:D
    birader gelsin diye bekliyorum ateş çıkıyor gözlerimden:D

15. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol kardeş teşekkür ederim,apollo tapınağı nın civarı ordan liman içine doğru kıyı bölgeler

16. hardal

hardal metin

paylasım ve fotograflar ıcın tskler avlarınız daim olsun

17. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Nasıl bir hastalık ki 40 derece sıcağın altında at çek, at çek, at çek.... :)

Bayramdan sonra Side'de olacağım sen de oradaysan bir gün rahatsız ederim :)

18. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    kadir tebrikler harika roporlar hazırlıyorsun sunumun yeter :) raporlarının takipçisiyim rast gele

19. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Tsunami trophy surf, Grauvell Teklon Concept Spin, Gloomis IMX Surf
    Favori Makine:
    Aero technium XT, Shimano twinpower 5000PG, Penn Fierce
    En İyi Avı:
    Ironfish
    ......kadir bey soguk sicak demeden bize ulastirdiginiz bu guzel raporlariniz icin tesekkurler... kolay silikon avciliklarindan ziyade gagali gagasiz sahtelerle yaptiginiz bu avlar belli ki tum yorgunluklara ragmen sizi doruga ulastirmis... yaladermayi karnindaki beneklerden hemen taniyabilirsiniz... ama lutfen dikkat edin, 40 derece sicaklik Allah muhafaza sapka bile olsa cesitli saglik sorunlarina yol acabilir... acmasa bile genetik yatkinlik sebebiyle bu tur zamanlarda ortaya cikiyor... sabah erken veya aksam saatleri gidin, varsin balik olmasin ama biz de uzun sureler raporlarinizi okuma keyfine varabilelim... dahasina rastgele :)

20. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol kardeş teşekkür ederim sizede rasgele

atçek işini hiç sorma kardeşim:D dün şöyle kaba taslak sadece rapalaları hesapladım:D makinayı hemen kapattım:D ben hep buralardayım kardeşim,yolun düşerse yaparız bir atçek turu

sağol Recep abim eyvallah:) balık varsa heyecan adrenalin de var demektir,ne yaşadıysak ordaymış gibi hissettirmek isteriz :)