Selam arkadaşlar. Aranıza katılmaktan dolayı çok mutluyum. Forum yazılarını okudukça sizi tanımasam bile sanki uzun yıllardır dostmuşuz gibi bir hisse kapıldım. Kısaca kendimden bahsetmem gerekirse adım Cenani Kerem. Arkadaşlarım Kerem ismini kullanmayı tercih eder ama benim için farketmez. Cenani daha çok müzik yaşantımda kullandığım isim. Anlaşıldığı üzere müzisyenim. 38 yaşındayım ve hayatımın 12 ila 18 yaş arasındaki bölümünü balık tutarak (boş vakitlerimde) geçirdim. Yeşilyurt'da şimdiki Polat Rönesans Hotel'inin bulunduğu yerde Hasır Restaurant ve Kamping vardı. Babam orada çalışıyordu ve zamanımın çoğunu hemen önündeki T şeklindeki iskelede kah istavrit, izmarit, zargana kah Lüfer (-ki o zamanlarda 10 kofanada bir 1-2 lüfer gelirdi hırsız iğneli zokalara) tutardım. Daiwa marka bir makinem ve adını hatırlayamadığım bir teleskobik kamışım vardı. Uzun lafın kısası çok uzun bir süre ara verdiğim bu sevda, geçen günlerde arkadaşlarla tekneyle çıktığımız bir seferden sonra depreşti ve takım taklavat toplama arayışına girdim. En kısa zamanda faal olarak aranızda yer almaya çalışacağım. Sevgiler Cenani Kerem Çorbacıoğlu
Arkadaşların gibi bizlerde, Kerem ismini kullanalım o zaman. Keyifli paylaşım dileklerimle, hoş geldiniz Kerem arkadaşım.