bu sefer son galiba 2

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    cümleten meraba:) evet bu sefer son galiba 2 nin fragmanını çekmiş bulunuyorum:D
    envarterde bir kaç kalem daha eksik vardıda:D

okuma alumina 240 10 40gr atarlı kamış aldım
    mevcut remixon fantasy kamışımdan son derece memnunum,istedimki atarı fazla olan bir kamışım olsun,okuma alumina bu isteğimi karşılamak için biçilmiş kaftan:)

avmarketi hedaye şapka göndermiş ben thank you:)
    + thank you:)

Uploaded with ImageShack.us

balıkçı yeleği,aynı markanın daha düşük modelini 1 yıldır kullanıyorum,çok sağlam ürün yapıyorlar,sadece balığa giderken deyil,günü birlik giyiyorum,
    ıvır zıvır ne varsa yeleğin ceplerinde,bir gün yıkamaya bırakayım:D perişan oluyorum,anahtar vs para vs poşette taşıyorum:D
    bunun için daha prof bir yelek aldım:D:) şimdi rahatım eskisini çamaşır kovasına koydum yenisini giyindim:D

linki burda:
    http://www.avmarketi.com/asp/product/6213/HORIZON-BASS-BALIKCI-YELEK-SIRT-CEPLI

her yerinde cep var,pense,şapka asılacak yerleri var,kepçeyi sırta geçireceğim artık : )

yeni oyuncaklar:) sudaki çalışır durumları ilerliyen günlerde kayıt altına alınacak:)
    SAVAGEAR 4 PLAY HERRİNG SINKING 9.5CM (bu sahtenin 13cm liği gagalı olanı vardı farklı renkde,gagasını kestim su üstü oldu:) aynı hareketini su üstünde yapıyor:cool: 3 ispendek 2 akya sayısını hatırlamadığım kefal takip etti,diğer sahteler boş geçti:D
    gagasını kesmemin sebebi,çok dalıyor ve çok sert ağır gelişi var,yoruyor insanı,bu savagear gagasız batan tip,

Pelican Azot Maket Balık 90mm serisi: ( bunları ilk deniyeceğim:) )

sabah suyuna kalkmaya niyet ettim amin : )

kalın sağlıcakla : )

2. hardal

hardal metin

urunlerın hepsı bırıbırınden guzel , ınş. guzel avlara vesıle olurlar

3. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    sanırım hastalığınız gittikçe ilerliyor :)...bu hastalığı tetikleyen en önemli faktör de internet...savagear ı biraz incelemiştim daha önce..gayet güzel bir kandırıcıya benziyor...bol şans diliyorum...bu aralar levreğin "l" sini görmek bile sürpriz oldu Akdeniz için....olumlu raporlarınızı bekliyoruz...rastgele...

4. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    hayırlı olsun, kamış çok zarif duruyor, yeleğe diyecek yok zaten cepleri saymaya kalksan yarım gün sürer :D

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol kardeş teşekkür ederim:) sizede neşeli avlar dilerim:)

yaptığım bu hazırlıklar levrek sezonuna yönelik:) 600 tane olanlarda var:D ,şuan levrek arazi olmuş kayıp gözükmüyor:) tek tük 30cm lik bazen gözüküyor,su çok sıcak ben buna bağlıyorum,ayrıca yemlik balık zibil her yerde,levrek olduğu yerde yeterince yemleniyor,yem arama ihtiyacı yok balıkda:) iyi beslensin de kışa şişmanlasınlar:D

6. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Son derken, '' Son verdiğim siparişlerim '' demek istemiştin sanırım.hihi :laughing:

İyi günlerde, sağlıcakla kullanmanı dilerim.

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Volkan kamış gerçekden güzel,ele güzel oturuyor,bu kamışla sahtelere suda bale bile yaptırırım:D

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    abi tam üstüne bastın:D ama artık biraz ara vereceğim:) kadro büyük ölçüde tamamlandı:) taaki öyle fırtınalar estirecek bir sahte çıkmazsa piyasaya:D
    teşekkür ederim:)

9. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Mitchel atlantis 390.lineaeffe oyster 390 albastar leo 350
    Favori Makine:
    Mitchel armada 7000.Lineaeffe rapid carp 65 albastar kk 70
    En İyi Avı:
    10 kg aynalı sazan 17 kg yayın 3.5 kg alabalık
    hayırlı ugurlu olsun arkadas allah güle güle kullanmak nasip etsin bol bol balık tutar bol bol rapor yazarsın insallah verdigin paraya deger umarım bazardan bir kilo domates alırke altı ay bazarlık ederim fiyatı 10 kuruş duşursem ker bellerim elli metre ilerisindeki satıcıda daha ucuzu oldugunu gördümmü aldandım diye kafayı takarım balık malzemesi alırken hic pazarlık etmem verdigim parayada hic acımam.buda böyle bir hastalık balık malzemesi satıcısına sadece ne var ne yok diye girsem bir sürü malzeme alıp cıkıyorum oyuzden fazla yanaşmıyorum balık malzemesi satanlara.takat gelcek gibi degil.yelegi gördüm hoşuma gitti bakalım ne yaparım.tekrar halırlı olsun malzemelerin.

10. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol kardeşim eyvallah:) kasım sonundan itibaren boşum:) dolaysıyla sabah akşam at çek yaparım:) bu sefer sağlam girmem lazım sezona:)
    öncesinde havalı tüfek takıntılığı vardı,onu bıraktım gibi birşey,kahve alışkanlığım yok oldu gitti:) ilk hobim e geri dönüş yaptım:)
    6 yaşında yorgan ipi toplu iğne ile balık tutdum:D o gün bu gündür balık dedinmi akan sular durur bende:)

11. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Valla vereceğin ara en fazla 10 gündür. Aha buraya yazdım.

'' Nereden biliyorsun '' dersen, kendimden biliyorum.hihi hihi

12. aslanbora

aslanbora ümit yeng

Favori Kamış:
    SPRO 2.10 spin
    Favori Makine:
    shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek palazı * 600 gr.
    iyi günlerde kullan kadir kardeşim. yeleğin üzerinde paralansın. bol avlar diliyorum.

13. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    5710gr Levrek(ve hala canlı)
  14. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    kredi kartı ekstresinde de, en az elde durduğu kadar güzel duruyordur :D

bu arada önceden remixon kullandığınız için merak ettim;
    http://www.avmarketi.com/asp/product/11927/VIVA-TROPHY-SPIN-KAMIS-10-30G-240CM
    bu kamış hakkında bir fikriniz var mı? fiyatı çok cazip, çokda uyduruk görünmüyor, merak ettim :)

15. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    abi ben yatırımımı eylül ve sonrası aylar için yapıyorum:) şu dönemde levreği görene cennetlik vaad edecekler:D yok balık arazi,alacağım tek malzeme misina dır şu dönemlerde:)

sağol abi teşekkür ederim:) yeleği çok beğendim:) 20tane sahte sırta kepçeyi tak git balığa:D o denli geniş hacimli:)

16. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol kardeşim eyvallah:)
    öncelik olarak linkini verdiğn yeleği sıpariş edecektim,stoklarda olmayınca vazgeçtim,ben beğenmiştim o yeleği:) yelek düşünüyorsan böyle geniş hacimli olanları tercit et derim,

Volkan remixon un bir tane daha var elimde,kullandığım remixon un bir alt modeli,gösterişlide ama işe yaramaz,kamış 4cü avıma kadar çileden çıkardı,at çek yaparken ara sıra kamış ortadan çıkıyordu,hal böyle iken o çıkan parçanın bir taşa çarptı,sonra bir daha çarptı,yüzük kalkaları kırıldı:mad:
    kamış sorunlu imiş,
    bu kamış:
    http://www.balikmarketim.com/?urun-48694-REMIXON-SYNERGY-240-CM==KAMIS.html

kullandığım gözü kapalı tavsiye edebileceğim bir kamış:)
    paslanmaz sarı halkalar,dayanıklılık o derece:) en eski kamışım halen taş gibi:

http://www.balikmarketim.com/?urun-4190-REMIXON-FANTASY-2-PARCA-KARBON-2-40-m-OLTA-KAMISI.html

bahseddiğim kamışı denemedim,ancak fiyat bazında zaten o fiyatlardan başlıyor kamışlar,ancak alırda 3 4 günde elinde patlarsa masrafın 3e katlar:)

17. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    tavsiyelerin için sağol abi. o rakamlara çıkıldığı zaman kalite vaat eden çook seçenek var, asıl düşüncem aslında uygun fiyatlara bir spin takım yapılabilirmi, şöyle kamış makina 50 lira gibi bir rakama. mutlaka uygun fiyata bu işte pişene kadar mutlu edecek ürünler vardır ama deneme yanılma yöntemiyle bulmak pahalıya mal olur :)

aslında spin avcılığına merakım var fakat bulaşmaya korkuyorum :D sitede spine yapılan yatırımları görüyorumda maşallahı var :) şöyle ucuz yollu bi spin kamış makina edinsem çantamada 3-5 sahte koysam, dip oltası beklerken arada bir canım sıkılınca spin kamışın ucuna bi sahte bağlayıp atıp çeksem hevesimi köreltsem diyorum :) ama yok ona bile korkar oldum :D

18. lorel

lorel İLYAS SÖYLEMEZ

Yeni ürünlerinizde çok güzel güzel günlerde ve keyifli avlarda kullanmak nasib olur inşallah.

19. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bakma sen bizim ince ince dokuduğumuza:rolleyes: biz abartıyoruz o kadar:D
    benim tanıdıklarım var,sıradan kamış ve makina ile atçek yaparlar,30luk misina,büyük balıklarıda hep o takımlarla tutarlar:rolleyes: onlar için 1 kiloluk falan küçük balıklar:)
    biz sadece çok abartıyoruz:D
    ayırdığın bütçeye spin takım yaparsın,bende remixon un küçük metal kafa makinası vardı,toptancısı dandik kamışla 25tl mi öyle yazmıştı,öyle bir makina 20tl desen,20tl de sin kamış alsani10tl ye de süper maksim 25lik misina alsan 50tl:)

sağol kardeş teşekkür ederim:) bu gün sabah suyunda merada idik ekip olarak sıfır çektik:D
    ben ikindi vakti 1:30 saat kadar yine takıldım yine sıfır çektim:D bu aralar bir haller oldu bu balıklara.....

20. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    Kadir ben hayrını görün. Yakın zaman da yelek bende aldım aynı siteden. Sizinkisi ile benim suan aldımğım raasında baya kararsız kalmıştır. Ben fladen aldım montun üstünede kullanacam nasip olursa. Savagear den haber bekliyorum... Ama şunu unutmayın bizler için son diye birşey yoktur :D