Oltaya Tekne Vurdu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında kemmrt tarafından paylaşıldı.

1. kemmrt

kemmrt ALİ KEMAL

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    Shimano Catana
    En İyi Avı:
    Levrek
    Alanya'nın X mekanında güzel bir koyda günlük avlanırım. Her ne kadar melanur, kefal ve sarpaya niyetlensem de çok değişik avlarla karşılaşırım. Daha önce Kıbrıs sarmasına çakma zıpkıncı, deniz dibi seyredenler, nereye yüzdüğünü bilmeyenler hatta Ruslar bile vurmuştu. Bugün değişik olarak sarmaya tekne takıldı. 3 tane filinta gibi delikanlı, pardon biri geçgindi herhal. Koya tekneyle girdiler, tam da sarmanın olduğu yere. Önce Fiat reklamındaki o iğrenç Fransız adamı dinlettiler. Ben melül melül bakarken babalar karizmayı sabitlediler. Takımı topladım tekneyi seyre daldım. Ardından 2 el silah sesi. Neyseki Kurtlar Vadisi'nden alıntıymış, ardından Kurtlar Vadisi müziği. Koydaki ahali işi gücü bıraktı tekneye bakıyor. Sonra sarmadaki ekmeği beğenmeyip gittiler.:laughing:

2. Amenthalas

Amenthalas Aytaç

Favori Kamış:
    Okuma Safina X 270 10-35GR
    Favori Makine:
    Shimano Zeric 2500F
    En İyi Avı:
    Ben Onu Çoktan Kaybettim,Diğerleri Avuntu...
    Rus falan takıldı diyorsunuz insanların yüzdüğü yerlerde yada kalabalık günlerde kıyı kısmına kıbrıs atmamakta fayda var (kendmden biliyorum)

3. kemmrt

kemmrt ALİ KEMAL

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    Shimano Catana
    En İyi Avı:
    Levrek
    Takılma olayı yok. Şaka sadece. Kayalıktan açığa sallıyorum. Plaj karşı tarafta. Sen nereye olta atarsan başına mutlaka biri geliyor. Neymiş balık seyredecekmiş.

4. 29519

29519

Bizim arkadaş boğazda gemi yakaladı sonra acıdıda saldı adamları :)
    Şaka bir yana boğazda bizimde bol miktarda tekne yakalamışlığımız vardır. Hemde çeşitli boy muhtelif renklerde.
    :)

5. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    bende de olmuştu 3/5 mt ,kamışı eğ ,sağ yap sol yap yok tam önümden 5/10 mt sola geçti adamlar panik zaten ben anlamıştım ama iş işten geçti pervaneye sardı benim olta pır pır çalışan tekne zınk dedi durdu biraz uğraştılar misinayı kestiler ,sonra tam yokl devam :)ondan sonra gerçi çok işede yarar boynumda bekçi düdüğü asarım