Pendikte zıpkınla av yapan varmı

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında 0zgur0zer tarafından paylaşıldı.

1. 0zgur0zer

0zgur0zer Özgür Özer

En İyi Avı:
    Ahtapot 2kg :)
    Selam dostlar,
    Aranıza yeni katıldım ve yaklaşık 8 yaşından beri sualtı merakım ve hevesim var daha önce hiç tam takım bir dalış yapmadım.Halen takım olarak sadece palet gözlük ve zıpkınım var:)
    Tecrübeli kardeşlerim ve abilerimden öğrenmek için aranıza katıldım.
    sorum şu dostlar ben pendikte oturuyorum ve bu hafta dalmak istiyorum ama ne çıkar ne bulurum yoksa hüsranamı uğrarım yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...:confused:

2. gurdal varol

gurdal varol gurdal varol

selamlar..
    pazar sabahı kaynarcadan suya girdim.
    ancak lapinden başka birşey göremedim
    daha sonra gezme amaçlı tuzla sahile gittim
    manastırın orada dalış yapan iki kişi gördüm ama ne avladıkları hakkında bir fikrim yok.
    selamlar....

3. BarbarosTUGRUL

BarbarosTUGRUL Barbaros TUĞRUL

Favori Kamış:
    Remixon Prestige
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    Turna 62 Cm. 2,1kg
    uzun süre pendikte yaşadım size önerim bahsettiğiniz şekilde av için adaları denemeniz

4. DISTORTEDMAN

DISTORTEDMAN Tolga

Bende Pendikteyim arkadaşlar. Zıpkınımı büyük bir hevesle aldım ama hiç kullanmak nasip olamadı :( Eve yakın bir yerlerde uygun meralar varsa belki o zaman harika bir başlangıç yapabilirim.

5. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    Ben kayınvalıdem orda oturuyor ara sıra gıdeım pendıge kayıncom da pendık marınada calısır gecen marınanın onundekı kayalara daldım cok az kefal ve ufa tefel ıspari var ama suan nasıldır bılmem gecen dedıgım 1 ay oldu suan tam balık sezonu ;)

6. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Arkadaşlar, bu aralar suya girmeyi aklınızdan bile geçirmeyin:eek: Çok tehlikeli mazallah!!!

7. dikmentr

dikmentr halil bahçetepe

her türlü dalgada denize girerim boğazı geçmek bile istiyorum gemi trafıgınden korkum var:)
    soğuk suya dalgıc kıyafetlerle gırmek daha mantıklı olur. hatta palet daha bir güzel.

bol rüzgarlı akıntıyı arkana alıp acılmak kolayda dönüşü bol su yutabılırsınız yüzmeyi bilmeyen fazla acılmasın gidişi kolay dönüşü eziyet olabılır. dalgasız suda zevksız ve daha pis olur. ama bulanık suda cok kötüdür ozamanda dalınmaz. en uygun vakit sabah 6 7 suları yazın ıcın kışın 7 8 suları gerekli erdevatınız oldumu sarıyer tarafında tarabya tarafında palamut a bıle zıpkın atmak mumkun:)

8. gokhanekiz

gokhanekiz Gökhan Ekiz

Favori Kamış:
    Discovery 4.20 surf KaMIŞ
    Favori Makine:
    oKUMA
    En İyi Avı:
    yAYIN :) ne bileyim o zamanlar tartımız yoktu, kamışımız dahi yoktu çubuktan yapardık oltayı :)
    Pendik civarları sabahları karagöz yapar, eğer mendirek te dalarsanız gun boyu karagoz alma sansınız olacaktır, gunesli havalarda kefal eksik olmaz benim deneyimlerim boyle, tas altında eskina mutlaka vardır ama tasları oğrenmek gerekir , tecrube kazandıkça daha cok balık goreceksiiz.

9. DISTORTEDMAN

DISTORTEDMAN Tolga

Kardeş pendikteki mendirek tam olarak nerdeki oluyor? Hangisini kastediyorsun?

10. lodos123

lodos123 OKAY GÜNAY

Favori Kamış:
    lineffe spin
    Favori Makine:
    banax 500
    En İyi Avı:
    kırlangıç 3450 gr
    pendiği bilmem ama bu mevsimde gelirsen dragostarafına pisi ve kalkan bulursun şanslıysan kırlangıçta