Avşa Adası ~~ ( Ağustos 15 )

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Mustafa Mert tarafından paylaşıldı.

1. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

Avşa adasına 13 ağustos cumartesi günü tatile gittik.İçimden acaba ne balığı cıkar diye düşünüyordm. Adadan indim bilgili amcalardan balık hakkında duyumları öğrenip yem cıkartmaya yola koyuldum.İskele diplerinden oldukça iri midyeler çıkarttım.Ertesi gün hava bozdu fırtına.. Rüzgar... Yağmur ... Ama BİZ balıktayız :)
    Yiğenimi alıp koyuldum yola... İskeleye cıktığımda kırılmış sandallar vardı.Sahil güvenliğe haber verip yardımım dokunsun istedim.Haber verdikten sonra avlağa geri döndüm.Ne geleceğini bilmediğim için klasik 3 iğneli dip oltasını yemleyip denize indirdim.Dipten 2-3 karış yukarıya sabitledim oltamı.İlk gelen Azman bir istavrit oldu...

30 dk başka bir vuruş gelmedi tam umudu kesmişken gelen 2şer 3 er izmaritlerle günü kurtardık.. İzmaritleri avlakte fotograflama fırastı bulamadım...

izmarit yakaladıktan sonra birde mezgit varmı diye deniyeym dedim.İstavritlerden bir tanesini yem yapıp oltayı deniz ile bulusturdum.20 tane kadarda mezgit alıp avımı sonlandırdım..

Olta ve gün batımı ... :)

RASTGELE..

2. 3182

3182

Tebrikler mustafa. Eline koluna sağlık. Avın daim olsun rastgelsin.

3. nihatkr

nihatkr Nihat

Favori Kamış:
    Kesinlikle El Oltası :) ve TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    RYOBI ECUSIMA 8000Vi MAKİNE
    En İyi Avı:
    Bir yakalayabilsem
    Tebrikler güzel av. Mezgitlerde güzelmiş.

4. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Mustafa kısmetini almışsın. Akşam yemeğide tamam. Ertesi gün allah kerim. Deniz mutlaka seni dyuracak kadar veriyor. Tebrikler.

5. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    güzel manzara

tebrikler güzel bir av ve harika manzara zaten avşayı çok severim uzun zaman oldu gitmeyeli ama bu raporla bir nebze yaşattın bana oraları avların daim olsun..

6. harun61

harun61 harun

Tebrikler Mustafa , berekeltli av olmuş. afiyet olsunreeling

7. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

Herkeze teşekkürler.