Böyle Bir Takım Almayi Düşünüyorum Görüşlerinizi Yazarsaniz Sevinirim

Konu, 'Takım Çantası' kısmında oytun95 tarafından paylaşıldı.

1. oytun95

oytun95 o

2. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    kaan takım yaparken öncelikle hangi balıklar için olduğunu veya nerelerdekullanacağını netleştirmen daha doğru olur kamış atçek kamışı boyunda ama spin özelliği yok atarı çok fazla makinada o kamış için büyük boy biraz bence kamışı en az 3.00 lük yap derim

3. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Ciddi ciddi bu işe gönül vermişsen, makina kriterlerini bir kez daha gözden geçirmelisiniz. O standartta ki bir makinayla uzun süre çalışamazsın. 3-5 gün sonra av dönüşü çöp kutusuna bırakırsın.:confused: :confused:

.

Son düzenleme: 24 Ağustos 2011
  4. theaprantice

theaprantice Ahmet

Favori Kamış:
    lineaaffe
    Favori Makine:
    Penn
    aynen iyi makina al iyi bakım yap ömürlük olsun..bide rulmanı en az 1+1 olsun

5. oytun95

oytun95 o

yorumlarınız için teşekkürler ama neden 3-5 gün sonra atacagımı anlayamadım açıklarsanızsevinirim tevfik abi :D

6. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    şimdi bana kalırsa herzaman çok para çok kaliteli mal ürün anlamına gelmiyor değilmi ? öte yandan kaliteli bir ürünün maliyeti vb masrafları markalaşma ve piyasada güven oluşturması ile alaklı serüvenide bam başka bir konu kendimden örnek verecek olur isem ben salina2 10000 makina kullanıyorum şimdi yeni bir makina alacak olsam gene salina 2 derim kaç para peki bu makina 180/200 tl arası bu sana bir örnek teşkil eder umarım tabiki bütçemiz neye elveriyorsa o şekilde hareket etmek en doğrusu ,bununla beraberde hesaplı diyip sormadan danışmadan,ki sen soruyor tavsiye istiyorsun ben sakın alma derim;) kısa zaman sonrasında çöpe atacagından emin olabilirsin tabi öncesinde kendinden bir arıza vermezse yada seni tam bereketli bir avın ortasında yarı yolda bırakmazsa ,ha şuda var acemiliğimi atayım dersen eger bunu anlayabiliriim ,yok ben profesyonel olarak bu işe gönül verdim diyorsan,cık derim daha iyilerini görünce mazallah bu sevdadanda soğuyabilirsin :) ne demişler eskiler (takım keser el övünür) iyi bir takım yap ömürlük olsun her av dönüşü yağladığına bakım yaptığına degsin kal sağlıcak la

7. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
    Merhaba. Bence ilk makinen olacaksa çok yerinde bi karar. İnsanın acemiliğini geçirebileceği bi makine. Sonuçta ilk makinen ve zamanla bazı şeyleri değerini vererek kullanmayı öğreneceğiz. Ben eşime bunun bi alt modelini aldım.

8. oytun95

oytun95 o

hepinize görüşleriniz için teşekkür ederim doğru karar vermemde yardımcı olacağınıza eminim sağolun

9. oytun95

oytun95 o

haa bide remixon makine ve kamışlar hakkında ne düşünüyorsunuz onuda yazarmısınız :D

10. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    '' Alma ucuz malı vardır bir illeti, Al pahalı malı vardır bir hikmeti.''

O standarttaki bir makinayla 1/2 kg.lık balığı bile alma şansının olduğunu düşünmüyorum. Kötüdür deme hakkını da kendimde görmüyorum. Kısaca, O para, O mal.

Tabii ki bazı şeyler yaşanarak görülür ve tecrübe kazanılır. Bizler burada yaşadığımız deneyim ve tecrübelerin ışığında, görüşlerimizi paylaşıyoruz. Değerlendirme ve son karar sizindir elbette.

11. oytun95

oytun95 o

tevfik abi zahmet olmazsa senden bir ricam var bana kamış ve makina seti yaparmısın(100 tl) şimdiden teşekkürler

12. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:

140 dersen yap bu seti.

Av pazarımda kapıda ödeme sistemi var. ürün geldikten sonra, kargocuya odeme yaparsın.

http://www.avpazarim.net/_A3-1384-shimano-catana-4000-fb-makine.htm

Ortalama kamış fiyatları 40 tl civarındadır. atar ve boy seçeneklerini kendi değerlerine göre seçebilirsin.

http://www.cengizbalikcilik.com.tr/asp/product/135/LINEAEFFE-ALLAROUND-KAMIS-40-90G

http://www.cengizbalikcilik.com.tr/asp/product/136/LINEAEFFE-ALLAROUND-KAMIS-80-150G

.

13. oytun95

oytun95 o

tevfik abi sağolasın teşekkürler