pazar gecesi mesaiden sonra 22:00 da avlaga dogru yola cıktım. 1 saat süren yolculuktan sonra hemen cadırı kurup uyumaya calıstım.. güneş dogmadan ayakta olmam lazımdı..sabah suyunda yaptıgım at-çek ler sonucu aldıgım 3 kepenez. balıkların hepsi suya iade..sadece bir tanesi 3'lü iğneyi komple yuttugu için alıkonuldu. öldürmeden meps'i cıkaramadım. toplamda 7 kepenez yakalandı. 1 fire verdik gerisi iade edildi.suyun içinde yakalananları hemen saldım fotograf cekmek için kıyıya cıkaramadım. kamış : Remixon 3-25gr 1.80m makine : çin malı 5:5 . 1 oranlı yem : her türlü meps hepinize bol avlı günler , iyi bayramlar dilerim..
kardeş bu kulandığın mepps diğer klasik mepps lerden daha ağır sanırım nerden tedarik ettin siapriş edebileceğimiz yer var mı ayrıca güzel bir av yapmışsın tebrikler lazcada bu balığın ismi malebe camurlu ırmaklarda bulunur
burak dogru dedin biraz daha agır.eskişehirdeki balık malzemesi satan bi dükkandan aldım markası falanda yok.fiyat 3 TL. benim avlandıgım nehir yagmur zamanları haricinde bayagı berrak ve temiz. bolca var bunlardan.
o gülümseme gerçekten bütün yorgunlugu yapılan onca km yolu geride bırakıyor. hepimiz bol bol güleriz işallah.
eskişehir sınırları içinde olmasada fazla uzak sayılmaz. yemli de iş yapıyor tabi. kasna üzerine biraz tecrübe varsa yemli olarak spin den daha cok balık alınır. ama ben spin işini daha cok sevdiğim için yemli avla ugrasmıyorum pek. sadece öğle dinlencesinde elimin altındaki yemlerle ( böürtlen , incir ) denemeler yapıyorum sonuc güzel.