Sevgili arkadaşlar sizlerden ayrıldıgım bir buçuk ay içersinde bir çok avlar gerçekleştirdim bunların içerisinde deniz ve tatlı su avlarımda var bunları sizlere sırasıyla rapor edecegim önce bir hafta kadar kaldıgım zonguldak filyosdaki barbun avlarımı daha sonrada ismetpaşa soganlı çayındaki kasna avlarımı rapor edecegim gidenler bilir filyosda denize dogru uzanan eskibir iskele var fotolarını çektim bilenler tanıyacaktır iskele ayaklarından midyeyi yem olarak kullandım ve balık yakalama hobimi giderdim sayılır ailece ve deniz tatili için gittigimden balık yakalamaya fazla zaman ayıramadım şimdilik bu kadar hepinize rastgele diliyorum sevgiyle kalın. Avlarınız daim olsun rastgelsin.
abi hoş geldin bayağıdır gözükmüyordun abi,demekki balıkpeşinde koşuyormuşsunda bizim haberimiz yokmuş barbunlar 10 numara imiş abi diğer raporlarıda ilerliyen günlerde bekleriz
Muhammer hoca selamlar..öncelikle : görüntülerde sıra dışı bir şey var.. ilginç.. net değil ama sanki boya kullanılarak yapılmış bir resim gibi..yaglı boya - akrilik vs..makinenin marifetimi?? balıkların çok net.. oda ayrı bir konu... en kötü günün böyle olsun
Barbun / tekir (ler) harika.... Özellikle de fotograflar. Nokia C5 telefonunun kamerası... İnterpolasyonda çok başarılı olmuş.
Sağolasın kadirim enyakın zamanda kasnaları raporlayacagım selamlar. Selamlar hocam ceptelefonu ile bu kadar oldu havanın sıcak olmasından kaynaklandı sanırım rastgelsin. Teşekkür ederim. Sağolasınız hocam aynen dediginiz gibi sizlerede rastgelsin sevgiler saygılar.
balıklar harika tebrik ederim.. fakat asıl mekan çok hoşuma gitti birgün orda balık tutmaya yeltenmek isterim doğrusu çok mistik bir havası var bayıldım
Fotoğraf kareleri gerçekten enfes olmuş. En çok sevdiğim tür olan barbunlarda, bu kareleri tamamlayan unsurlar. İnanın zevk alarak seyrettim. Paylaşım için teşekkürler ederim.
Sağolasın nuri kardeşim selamlar sevgiler rastgelsin. Teşekkür ederim roy kardeşim türkiyeye geldigide gitmeni tavsiye ederim sakin bir yer rasgelsin. Sağolasın tefik ağabeyim sen neler yaptın balonların hakkından geldin sanırım rastgelsin.
Muammer abi güzel avlar yaptığını tahmin ediyorum. Herhalde barbun zamanı geldi, gerçi bu güne dek hiç barbuna olta atmadım. Bu balık için uygun yem nedir onyda bilmiyorum fakat denemeyide düşünüyorum. Tecrübelerini biraz daha ayrıntılı anlatsan, takım nasıl, hangi iğne vesaire. selamlar.
Bülent başkanım selamlar mırmır zamanı degimendere ve yüzbaşılarda mırmırda bayağı bir denk gelmiştim fakat karadenizde bilhassa filyosta atçek denicek kadar çok igne olarak 0/7 sinek ignesi ve 0/25 misine kullandım bildigimiz izmarit takımı üçlü iskandil elli gr kurşun yem sorunu yok iskele ayakları midye dolu arada bir kefalde denk geliyor tatilde kafanı dinleyebilecegin bir yer apart evlerde var amasrayada yakın gitmeni tavsiye ederim iki adetde resim yolluyorum selamlar. ben temmuzun sonu gibi oradaydım rastgelsin.
muammer abi cocukluğumun geçtiği yerleri uzun zaman olmuştu görmeyeli ellerine sağlık tekrar çocukluğuma döndürdün valla barbunlarda iyiymiş dahasına rasgelsin
ABİCİM SAĞOLASIN.Çeşitlilik olması anlamında barbunada olta atmayı deneyebilirim. Belki filyos olmazda bizim kandıra sahillerinde bir yer olabilir. Eminimki kumluk her yer bu balığı yapar. Şinorkelle denizde biraz dolaşmak bence yeterli. Bayramda saroz enez deydim. Bu balık sürüler halinde ve kıyıda dolaşıyorlardı.