Gece Kıyıdan Av - Yardım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında zombie tarafından paylaşıldı.

  1. zombie

    zombie metin tekin

    Yaş:
    40
    Mesajlar:
    6
    Arkadaşlar merhaba en son foruma 2008 de girmişim epey zaman olmuş.. tekrar merhaba. ara ara sabahları rahmanlar sahilden sandal ile balığa çıkarım normal çapari ile istavrit falan tutarım, bu sefer akşam çıkıp büyük balık tutmak istiyorum ve büyük balık için daha önce hiç deneme yapmamıştım, sahte balık alıp denemek istiyorum, palamut için mesela nasıl bi olta hazırlamalıyım çapari bağlar gibi sahte yi direk misinayamı bağlayacağım arada mantar şamandıra vs olacakmı kenardan atıp bekleyeceğim yada at çek yapacağım o arada diğer olta ile istavrite atar onuda yem yapabilirim vs önerilerinizi bekliyorum bu arada yerim dragos sahil.
     
  2. ozkan_askan

    ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

    Yaş:
    47
    Mesajlar:
    984
    Şehir:
    İSTANBUL
    Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    merhaba , o bölgede birçok defa sandalla çıktım.Sahte balık ile atçek denedim , palamut çaparisi denedim ama maalesef . Alabileceğin mezgittir , istavrittir .Ama motorlu bir tekne ile çıkacaksan sırtı ile palamut çaparisi deneyebilirsin .Adaların arka tarafı duyduğuma göre büyük balık açısından daha verimli .
    Ama kürekli kayık kiralayacaksan bolca mezgit alabilirsin .
     
  3. zombie

    zombie metin tekin

    Yaş:
    40
    Mesajlar:
    6
    Bu akşam dragos sahilden şansımı denicem bakalım iki olta için iki tane sahtem var diğer olta ilede istavritle uğraşırım, koçtaşın önündeki sandalcılar akşam sandal veriyorlarmı 21 den sonra, genelde sabaha karşı gittiğim için hiç o tarafa bakmadım sandal varsa sandalla çıkarım.