Dün gece 22:00 da başlayıp sabah 07:30 da biten avın ödülünün fotoğrafları... Bu da aperatiflerden birisi
Aperatif de ana menü de şahane. Elinize sağlık. Avınız daim oslun. Bir dahaki sefere tatlı niyetine kofana bekliyoruz
Av raporları bölümüne bilhassa eklemiyorum. (tavuk ızgara partileri arasında kaybolmasın ) Fakat yine de detay vereyim. Aslında fotoğrafta olta net görünüyor. Ben levreği yemli tutmasını severim (yada sahteyle tutmasını beceremem ) Bu güne kadarki en büyük levreğimi de buraya yakın bir yerde avlamıştım. Nasip rekor aynı yerde yenilendi. Bir farkla; bu sefer misinam 0.15 değil 0.30 du Takım: Gezer iskandilli dip oltası Yem: istavrit
Ben bütün gece bekledim, sabah da sahte atıp çekmekten imanım gevredi, torik geldi, levrek geldi, kefal hopladı, zargana zıpladı ama kofana gelmedi
Yakup abi ne yapmışsınız gene yahu, inanılmaz doğrusu. O aperitifi bile rüyamızda göremeyiz biz. İstavrit canlı mı takılıyor levrek için?
Yok yok, bildiğin tezgahtan satın alınmış çapari istavriti. Niyet kofanaydı ya, ama her ne hikmetse bir öncekini de böyle fileto ile almıştım.
Yakup abi tebrikler, bir sorum olacak bu levrekler orjin olarak karadenizmi yoksa yoksa sonradan bir şekilde türememi( çiflik, meraya salma vb.). şimdiden teşekkürler..
Karadenizde her zaman levrek vardı. Çiftliklerin ilki 90 lı yılların ortasında levrek getirdi. Karadenizde levrek 15 kg ya kadar büyüyebiliyor. İzmir körfezinde de iri levrekler gördüm ama buranınki bir başka. Ayrıca bizim bölgemizde Çupra, sargoz ve sarpa da düzenli olarak çıkar. Bunlar da muhtemelen burada ürüyorlar.
abi süper bir av olmuş tebrik ederim vallah bende sanki bu günlerde bir levrek çekecekmişim gibi his doğuyor hayırlısı bakalım rasgele Yakup abi bu arada levro bayağı güzelmiş yaff ben duramam şimdi at çeke gitmem lazım maşallah maşallah banada denk gelir inşallah
Bundan sonra biz de kofanaya niyetlenip gidicez demek ki.. Biz levreğe niyetleniriz anca mırmır gelir Şahane balık Hocam. En kötü kısmet böyle olsun inşallah
Müthiş av. ben o kadar uğraştım sivricede alamadım. keşke boğazda olabilecek avlak olsada bizde yakalasak. tebrik ederim.