Arif İrfan Eker, 1966 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. 1989 yılında Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nden mezun oldu... Devamı için tıklayın Ad Soyad: Arif İrfan Eker Görev: Müdür Birim Adı: Su Ürünleri Hali Müdürlüğü Telefon: (0212) 517 37 41 Santral: (0212) 517 71 45 Faks: (0212) 449 50 45 E-posta: E-mail için tıklayın Adres: Kenedy Cad. Yenikapı - İst. Arkadaşlar bu zat istanbul su hali müdürü lazım olur diye araştırdım.Saygılarımla
İyi bir araştırma olmuş. E-mail adresi de arif.eker@ibb.gov.tr Bir sormak lazım neden yasaklanmış olan 20 cm'in altındaki lüfer balıklarının halde satılmasına izin veriyor. Yaptığının suç olduğunu bilmiyor mu, neden bu suçu işlediğinin sebeplerini açıklasın da biz de bilelim, neymiş bu ülkenin kanunundan üstün olan şey.
Yolladığım mesaj.... Her yerde hatta halin içersinde küçücük çinekop balığı yavruları satılıyor. Buna göz yumarak, suç işlenmesine mani olmayarak koyulan yasaları uygulamayıp gerekli müeyyideleri uygulamayarak, sizde suç işliyorsunuz. Hakkımı helal etmiyorum. Cevap bekliyorum...