| 10-11-2011, 06:20 | #1 |
|
Tolga Belice / Mersin
|
Amatör balık avlarımı paylasmak için paylasımımı kaldırıyorum
Konu tolgabelice tarafından (10-11-2011 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: silme |
|
|
| 10-11-2011, 06:32 | #2 |
|
Orhan Kucukbicmen / Sivrice/Çanakkale
Favori Kamışı: El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
En İyi Avı: 32 kilo Akdeniz kılıcı.
|
Sevgili Tolga ellerine sağlık güzel bir balık avı olmuş, bu avın güzel bir hikayesini senden dinlemek isterdik, birde nasıl tuttun hangi yemleri kullandın bu bilgileride açıklarsan hep beraber güzel bir paylaşım olur, senden bekliyoruz sevgiler hoşçakal.
![]()
| 10-11-2011, 09:04 | #3 | |
|
Orhan Kucukbicmen / Sivrice/Çanakkale
Favori Kamışı: El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
En İyi Avı: 32 kilo Akdeniz kılıcı.
|
![]()
|
| 10-11-2011, 12:58 | #4 | |
|
Zıpkıncı İbo / Ankara, Didim, Trabzon, Exeter, Torquay
Favori Kamışı: Hepsi evladım gibi
Favori Makinası: İnsan hiç evladı arasında ayırım yapar mı?!
En İyi Avı: Kalabalık bir sarıkuyruk sürüsünün video kaydı (yakın çekim, üstelik hala canlılar)
|
![]() Umarim yeni oldugu icin bilmeden yapmistir ve hatasini anlayip bir daha yapmaz. Bir daha paraketa kullandigi avlarin raporunu burada yayinlamaz demiyorum, bir daha paraketa kullanmaz diyorum. ![]()
|
| 10-11-2011, 16:42 | #5 | |
|
Tolga Belice / Mersin
|
simdilik elimde olan bir sarıkuyruk resmi yayınlayayım.Silikon yem kullandım. http://imageshack.us/photo/my-images...511443871.jpg/ |
|
|
|
| 11-11-2011, 07:00 | #6 |
|
|
Forumda sadece amatör amaçlı balık avı yöntemlerini ve paylaşımlarını tartıştığımızdan; Tolga arkadaşımız da bilgilendiğine göre, konuda bahsi geçen ticari avlanma yöntemiyle gerçekleştirilmiş bu av için yapılabilecek yorumlarda amatör bakış açısıyla olamayacağından, konunun yoruma kapalı olması; hem bu yönden hem de konu sahibi arkadaşımız gibi bilmeyenlerin bilgilenmesi düşünülerek, daha uygun görülmüştür.
Biz amatör ve sportif amaçlı balık avcılığı ile ilgilenen bireyler için oluşturulmuş Tebliğ 2/2 incelemek için: http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|