arkadaşlar bu işlerden hiç anlamam ama bi yerden de başlamak gerekir.azmettim deneyecem cumartesi tutup evde resimledim l Uploaded with ImageShack.us
güzel av olmuş tebrikler ama biraz daha bilgi verseydin yer makine kamış set kurşun hava koşulu vb. tabi birazda hikayelendirebilirsen daha iyi olur
bir de sorum olacak bu hafta kıraçaları geri atmaktan yoruldum açıga da atsam agır kurşunla dibe çabuk batırmayı da denesem illa bi kaç tohum kancaya düşüyor.kancayı büyütsek yine de kraça gelir mi?
teşekkürler Savaş.hem tuzlu su avcılıgının hem de rapor yazmanın acemisiyim makine mitchel kamış telstar surf 3.90 çapari yeşil 10 numara av yeri bebek akıntıburnu saat 2 den gün batımına kadar sürede 2 kişi avlandık. bu arada isparka 11 lira park parası verdim etrafta yoklardı nerden çıktılar tam çıkarken bileydim ara sokaklara dalardım
Sevgili Kenan 8 no bagla bakalım birde öyle dene ama balık sürüsü ufak ise yapacak birşey yok..büyük olasılıkla aynı boyda balıklar gelir..
mufi abi bu hafta bogaza gidenler de bilir genelde alttaki 3 kancaya normal istavritler gelirken üst kancalara kraça yada tohum denilen büyüklükte balıklar geliyordu. geri atmakta çogunlukla başarılı oldum ama çok vaktimi aldı.ve o sogukta bi yandan ellerim üşürken çok vaktimi aldı geri atma.o yüzden sordum bi kolayını hem yazık geri atacağım balıklar yaralanmasın hem de benim ellerim fazladan üşümesin tşkler