Cumartesi akşamı Araklıdaki av partnerlerim Serhat ve Mustafa ile gece avına çıkmıştık. O avda herkes birer tane balık tutmuştu. Ben artı olarak birde zargan tuttum Balığın iç organları dağıldığı için suya iade edemedim. Ben daha önceki konularda önerdiğim Strike Pro JL-092 061 renk kodlu sahteyle almıştım balıkları. Ben ve Mustafa tuttuğumuz balıklar küçük olduğu için geri atmıştık. Suya iade videom altta. http://www.youtube.com/watch?v=tcNDg32kttY Serhat’ın tuttuğu balık ise kilo civarıydı. Onunda videosu altta. http://www.youtube.com/watch?v=kyuFME3Jfa8 Pazar akşamı ise akşam suyunu yoklamak için meraya gittim. Makinemde yeni sardığım Berkley Whiplash Crystal 0,10 vardı. Sahteme bir şey takıldı yine zargan dedim. O denli hafifti. Çektiğimde ise sahteden 6-7 cm daha büyük bir levrek olduğunu gördüm. Hemen suya iade ettim. Daha sonra Mustafa ve Serhat aradı. Balığa ara verip onları aldım. Tekrar av yerine geldik. Sağlı sollu merayı döverken Mustafa biraz uzaklaştı bizden. Gittiğinde balığa yeni başlayan av arkadaşımız Hasan abimizle karşılaşmış. Bizde onlara eklendik. Gittiğimizde Mustafa balığını almıştı. 4 koldan sarıldık bu sefer. Belirli bir süre sonra Serhat ve Mustafa uzakta yaktıkları ateşle ısınırken ben ve Hasan abi levrek ateşiyle yanıyorduk At-Çekler sırasında baktım önümde şapırtı. Balık tam kıyıda yapışmış Hasan abinin sahtesine. Sudan biraz yüksek olduğumuz için Hasan abiye inip alıyım dedim. Yok dedi ufak balık gerek yok. O anda balık kalamayı aldı götürdü. Abi dedim balık büyük. Yok dedi ufak Balığı kıyıya çekti. Daiwa spin kamışıyla kaldırmaya kalktıki kamış 3 yerden size ömürlük. Bu Hasan Abinin 2. Meftası Sonrasında misinadan yakalayıp balığı yukarı aldı. Hasan Abi benim arabayı alıp evden 3,50 100-200 atarlı kamışını almaya gitti Ben o sırada yine önceki konularda gece avı için önerdiğim Strike Pro 145-S 010 model sahte ile at-çek yaparken balığımı aldım. Hasan abi balığı Rapala Max Rap 11 cm FPGH kodlu sahteyle aldı. Hasan abinin tuttuğu balık alttaki videoda. http://www.youtube.com/watch?v=M_UR7gQcr_4 Hasan abi evden gelince diğer bölgeyi denemeye karar verdik. Önceki balığımı aldığım sahtemi değiştirip yine gece avı için önerdiğim Strike Pro EG-063 005 renk kodlu sahtemi takıp at-çek yapmaya başladım. 3 veya 4. atışımda balık sahteme bindi, ama ne binme. Hemen kalamadan başladı götürmeye. Kamışı kaldırıp balığı tarttığımda güzel bir balık olduğunu anladım. Balık kalamayı belirli aralıklarla 6-7 defa götürdü. Hasan abiyi hemen uyararak misinasını sarmasını ve balığı kolaylıkla alabilecek bir yere inmesini istedim. Balık bu sırada sola başladı gitmeye. Hasan abiyi sola yönlendirdim. Balık biraz daha yol istedi, verdik. Bu sefer sağa gitti. Hasan abi sağda diyerek hemen terse döndürdüm Tam kıyıya yanaştırdığım anda balık terkardan sola yönlendi. Hasan abi en son sola geçerek balığı aldı Balık uzakta vurduğu için 7-8 dk çok güzel bir zevk yaşadım. Balık aşağıdadır. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
İlk tebrik Zaten bendendi. Bide Sanal ortamda tebrik edeyim. Beraber daha güzel avlar yapmamız dileğiyle
güne levrek haberi ile başlamak,bana verilen en güzel hediye olsa gerek yatakdan kalkdım yüzümü yıkadım kahvemi yaptım siteye girdim karşımda levrek raporu tebrik ederim güzel avlar gerçekleştirmişsiniz bayağıda verimli geçmiş dün akşam bizim taraf verimsizdi 5 6 ufak ispendek tıkıladı o kadar
Aynen bende uyanır uyanmaz raporlara bakıyorum Büyükleride alırsın yakında abi Teşekkür ederim. İnşallah kısa sürede olur
Tebrik ederim, çok güzel bir levrek avı. Videoları evden izlicem artık. Bugün akşamı yapmak güç olacak.
Teşekkür ederim inşallah Yok kardeşim düşündüğün gibi videolar değil Sadece balıklar 10-15 sn görüntülendi o kadar Bunun için Gopro Hero 2 kamera almayı düşünüyorum Ama gece avında çekim kalitesini bir görsem karar vereceğim. http://gopro.com/cameras/hd-hero2-outdoor-edition/
tüm denemeleriem rağmen sonuç alamayınca pes edecekken bu balıkları gördüm ve yeniden heveslendim çok güzel balıklar mehmet abi saat kaç gibi yakaladınız bunları.
Tebrikler gerçekten güzel ve bereketli av olmuş balıklarda çok akışıklı bende Allah kısmet ederse Şubatta orduya gidecem Trabzonda varsa ordudada vardır heralde levrek bir bilginiz varmı Orduda levrek olup olmadığına dair?...