daiwa 2012 katalogu...

Konu, 'Makineler' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    http://www.daiwa-france.fr/catalogue_daiwa_2012.html

ingilizcesini bulamadim kusura bakmayin drag, tur, çekim hizi, rulman, agirlik beynelminel zaten.

sayfa 34 crosscast x 5000 çok hosuma gitti hem fiyat olarak hem kalite olarak.

japon imalati olan makinelerdin ustunde japon bayragi var. digerleri malezya uretimi olsa gerek

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Güzel paylaşımın için teşekkürler ederim.

Bait castin serilerinde Megaforce Plus göremedim. Üretimden kalktı mı acaba ?

Çok seviyorum ya böyle katalogları. :p :p

Bak bak doyamıyorsun.hihi hihi

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    kuçukken zagor okurdum simdi boyle kataloglar zevk veriyor tevfik abi :)

semalarda kirmisi N harfi ile belirtilen urunler yeni olanlar.
    arkadaslar da begendikleri veya ellerinde bulunan urunleri buraya yazarsa guzel bir arsiv olur kanatindeyim.

not: black gold ve gold silveri(GS9) yazmasaniz da olur onlar birer efsane :)

4. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
  5. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Agabey, daha kolay olursa eger, baitcasting makinalara buradan da bakabilirsiniz.

http://www.daiwa.com/Reel/

Megaforce Plus 100 uretimden kalkmamis da siyah renkli olarak THS With Twitchin’ Bar adiyla 2012 kataloguna girmis sanirim. Bir de yeni seri olarak Z serisi, T3 ve Laguna baitcasting var.

6. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Roy kardesim, su ikisinden birer tane sardiriverelim, yarin aksam ustu ugrayip aliriz :D

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    yoh ben surf makina alacagim ibrahim abi . bu makina benim isteklerimi karsilayabilecek kapasitede degil :D katalogda adamin kucagindaki baligi ufak buldum biraz :laughing:

8. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Abicim o halde yeni makinani alinca bir de yanina su sahtelerden alacaz sana ki tam olsun. :laughing:

Iste o zaman tam asagidaki gibi bir av yapabilirsin :D Yalniz dikkat et, suya dusme, mazallah balik kapar. :)

9. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    İbrahim kardeşim Teşekkürler ederim ilgilerin için.

Megaforcelerde bir böyle ürün vardı bildiğim 2011 kataloğunda,

http://global.ebay.com/Daiwa-Megaforce-100TSH-711-Baitcaster-New/150695341834/item

2012 kataloğunda da, sadece devri biraz yükselmiş olarak bu var.

http://www.daiwa.com/reel/detail.aspx?id=593

Benim sorduğum ve göremediğim ürün Plus modeli

http://global.ebay.com/New-Daiwa-Me...itchin-BaitCasting-Reel-711/380376004005/item

Normal Megaforceler 6 rulmanlı, Plus modeli 11 rulmanlı. Katalogda Plus serisini göremedim. Belki tam tercüme edemememden kaynaklanmışda olabilir.

İyi dileklerimle.

10. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya

Evet agabey, haklisiniz. Devri yukselmis olarak yeni katalogda sunulan siyah renkli olanin rulman sayisina dikkat etmemisim. Anlasilan 11 rulmanli Plus yok artik. :confused:

11. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:

6+1bb çevirmisler megaforcelari tevfik abi durum onu gosteriyor. yeni katalogda çikrik makinelerde epey bi makyaj var zaten birçogu yeni urun gordugum kadari ile. megaforce 3D Z200HL 8+1bb palanmaz rulmanli modeli çikmis

12. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Teşekkürler Roy kardeşim. Detaylıca incelemekte yarar var sanırım.

13. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    crosscast veya windcast z 5000 hakkinda bilgi verebilecek olan varmi? kullanan duyan goren ?

14. reef1905

reef1905 Akın

Favori Kamış:
    SHIMANO ALIVIO CX TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 6000 FA + E
    Paylaşımlar için teşekkür ederim.Bu katalogları indirmenin bir yolu var mı ? Ben mi bulamadım ya da ?