Sahte balıkları çantada gezdirmek sorun oluyordu ve forumdan murat beyin yapmış olduğu çantanın bir kopyasını yaptım. Küçük ve kullanışlı oldu birde avlakta görmek lazım tabi. Çanta dahil toplam maliyet 20lira oldu. 11adet sahte alabiliyor. Aslında 10 ama yana 1adet zorlama göz daha ekledim. Sekiz metrelik şıpşıp kamışların parçalarından yapacaktım ama karbon parçaların içi sahteleri çok rahat çizebilecek şekildeydi. Yuvarlak bişey bulamayınca biri 4cm diğeri 2.5cm elektrik kablosu saklamak için kullanılan malzemeden aldım. kıl testereyle 15cmlik parçalar keserek yapıştırdım ve kesilen yerleri zımparaladım. Tak-çıkar şeklinde olması iyi oldu yıka geri koy hemen. Cümleten rastgele.... [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
eline sağlık güzel olmuş yanlız kuş bakışı gördüğüm kadarı ile sanki birer tane daha sığar gibi geliyor ebatı ince olan sahtelerden...
Teşekkürler Kadir abi. Birer tane daha koymayı denedim ama almadı abi. Sadece 3.resim sağ alttaki yere ikişer sığdı diğerlerine sığmıyor gaga çıkıntısı ve alttaki iğneler yüzünden. Ama bana yeter 12sahte fazla abartmayı düşünmüyorum sahte koymaya yer olursa dayanamaz alırım böylesi daha iyi az yer olsun ihtiyaç oldukça alıyim bari. Rastgele....
Bu resimler balık sevdasının resimleri...Güzel olmuş:thumb: ....Acaba ben de kaşıklar için buna benzer birşey yapsam mı....
Teşekkürler recep abim, levrekte henüz şansımı kıramadım, bunun üstüne birde alırsam balığı değme keyfime olur. Rastgele.... Teşekkürler kullanışlı oldu bencede Çok sağolun henüz levrek alamadığım için kurdumu başka şekilde döküyorum Yaparken bile mutlu oldum tavsiye ederim yapmanızı balığa çıkamadığım için birikimi atmak lazım yoksa akvaryuma olta akmak bile geliyordu aklıma
Gayet güzel olmuş ellerine aklına saglık. sana bir ipucu unutma .. eger koruyucu boruları silindir şeklinde yapsaydın bu kadar çok sıgrıdamazdın.. köşeli mekanlara köşeli malzemelerden daha fazla adet sıgar.. kolaay gelsin
Çok sağol Muvaffak abi. Aslında ilk etapta silindir şeklindeki borulardan yapacaktım ama çapı uygun bişey bulamadığım için bunlara baktım. Dediğin gibi daha iyi oldu, teşekkürler rastgele.....
Çok güzel bi sistem Benimde en kısa zamanda yapmam lazım zira biraz dağınık biriyim hepsini tek kutuya atıyorum birbirine giriyolar