24.01.2012 pazartesi günü İskenderun açıklarında tekneyle yaptığımız gece avında yakaladığım yabani çupralar. derinlik: yaklaşık kırk metre yem: kolyoz
Maşalah..! Maşallah...! demessek nazar değer sonra...Nerede saklanmış bunlar böyle...idk Bundan iyisi şamda kayısımı derler, En kötü avın böyle olması dileği ile, Kısmetin herzaman açık olsun...İğnen balıksız kalmasın...
Tebrikler, biz artık evcillere alıştığımız için yabani çupraların tadını unutmuşuz Afiyet olsun:hungry:
Aman Allah'ım!! Maaşallahdan başka ne denirki.. Ben 2 günde bitane böyle tutsam daha ne isterim. Siz Günde 10 tane almılşsınız..
vay atçekçi hocam tebrik ederim bende yabani varmıdır acaba dedim ama sargozların yanında ama kısmet olmadı demekki açıktaymış hayvan daha senle birgün karşılaştık herhalde dörtyol barınakta kaşık atıyordun herhalde avların bereketli olsun
Vay arkadaş. Ben de 1 çupra 1 levrek tuttum geçen hafta bir rapor açayım diyordum ki vazgeçtim şimdi, gölgede kalacak yoksa Afiyet olsun, büyük olanlar kaç gr geldi bu arada? ölçme şansınız oldu mu?
Tebrikler, çok güzel çupralar. Kimbilir ne heyecan ne adrenalin yaşatmıştır. Resimlerde çok güzel ama rapor hikayesiz öksüz kalmış Bu çupralara av hikayesi yakışırdı.
Avın iyisi, kötüsü, gölgede kalanı olur mu yav Benim gibi 2 haftadır ava çıkamayanlarda var. Her av hikayesini zevkle okuyorum. Kurtlandım iyice. Sen yaz, gölgede kalmaz. Çıkarırız raporunu aydınlığa