Merhaba Arkadaşlar; Balıkçı dostlarımla birlikte Güvercinlikten sabah 05:30’da tekneyle açıldık.İlk avlak yerimize geldiğimizde kahvaltılarmızı yaptık ve saatler 07:00’yi gösteriyordu.Hemen takımlarımızı hazırlayıp avlanmaya başladık.Mercan ve kopez beklediğimiz yerde avımız pek verimli geçmedi.Birkaç İsparoz ve izmarit alarak oradan ayrıldık.Saat 09:30 gibi ikinci avlak yerimize geçtik.Yarım saat sonra ilk çipuralar gelmeye başladı.Saat 14:00’e kadar çok güzel av oldu.Teknedeki bir çok arkadaş güzel av yaptı.15:30 gibi avımızı sonlandırarak karaya çıktık.Benim için çok güzel bir avdı; 34,5 cm boyutunda ve 980 gr ağırlığında bir çipura tuttum.Ayrıca 12 tane de 300-400 gr arası çipuralar aldım. Daha güzel avların sizlere de rastgelmesi umudu ve sevinciyle, sağlıcakla kalın. Derinlik:60 mt Misina:0.30 lik Yem:Canli mamun Takim:4 lu klasik dip takim kostek boyu 20 cm Igne: Mustad 1250 D no:2 Makina ve kamis: OKUMA RAW II 65 - REMIXON HEAVY DUTY 150 cm BOT KAMIŞI
Tebrik ederim cok guzel pasalar.Dun sabah banada iki tanesi rastgeldi kiyidan torbada.Insallah bu sene guzel cipuralar tutacagiz bodrumda. Rastgelereeling
Uzun suredir verim yoktu güvercinlik tarafında. Bu raporu görünce şükür dedim kendi adıma. H.sonu biz de bir organizasyon yapıp gidebiliriz bu vesileyle... Güzel av olmuş tebrikler...
Tebrik ederim cok güzel av olmuş,benim esas merak ettiğim kamıştan memnun musunuz kaç gr kurşunla kullandınız tavsiye edermisiniz
tesekkür ederim.. kamışı ilk defa bu avda kullandım.kısa olması teknede rahat hareket etmemi sağladı.100gr ya da akıntıya göre 125gr kurşun kullandım.ayrıca kurşuna palet yemlerden yaptığımız hamuru sıktım. ilk kullandığım için hissetmesinde ilk başlarda sorun yaşadım ama alıştıktan sonra taktırması çok rahat oldu.Ama belirtmeliyim ki esnek bir kamış değil. selamlar...