14/04/2012 tarihinde İskenderun açıklarındaydık. Akın Yusuf kardeşim ve kaptan Aykut ile ava başladık. İlk zamanlar kötü idi.sonra işler düzeldi.Bir kaya Lagosu aldık ve ayrıca mercan,çupra,mırmır,piç mercan ve gümüş aldık.Eeee onların boyları idare eder. O yüzden onların resimlerini göstermek istemedik. Yakın zamanda gene ordayız.Bu sefer gündüz barbun avına çıkacağız inş. Herkese selamlar vede tüm balıkçılara rast gele..... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Ömer Hocam,Akın Kardeşim tebrikler sizi böyle gülerken görmek memnun etti beni, Hocam yalnız Balık Kaya Lagosu değil,Züber/İzbir/Harami diye adlandırılan kaya balığı cinsi,fotoğraftan gördüğüm kadarıyla Yusuf Kardeşime de selamlar,rastgelsin.
Sevgili Ömer kardeşim seni ve arkadaşını tebrik ederim...Harami balığını da kutlarım afiyetler olsun sevgiler hoşça kalın.
Eyvallah Orhan abi saygılar sunarım. Balığın isminide öğrendik teşekkürler. Balıkçılık konusunda yeni yeni şeyler öğrenmeye devam..... Selamlar....
ömer abim balıgı 3 liralık rapala ile aldıgımızıda belirtmek lazım senin rapalandan şipariş ettim haberin olsun orhan abilerime teşekkür ederim rasgele bol balıklı bol kazançlı günler dilerim mutluluğunuz daim olsun
Tebrikler sizin av raporlarınızı arkadaşım Umut'tan alıyorum raporunuzu bugün vermişti Umut'la aynı işyerinde çalışıyorum sanırım yanlış değilse kaptanın kardeşi tekrardan tebrikler...