Merhaba arkadaşlar. Bu ilk raporum ve bunu Minekopla yazdığım için çok mutluyum. Bugün 4 kişi balığa çıktık gerçi havadan dolayı biraz tedirgindik. Akşam 7 gibi avlanacağımız yere geldik. Deniz dalgalı ve rüzgarda vardı. Biraz duralım hava dahada bozarsa gideriz dedik. Avlanmamız 1 saate yaklaşırken ben kamışı bıraktım el oltası ile atmaya başladım. Yem olarak karides kullanıyorduk. O ara bir baktım baya büyük birşey takıldı oltaya zaten iğnemde büyük olduğu için direk kesin büyük birşeyler geliyor dedim. Ama bendeki heyecanı görmenizi isterdim balığı çekene kadar ya olta koparsa ya iğne çıkarsa falan diye düşünürken çektim balığı ve ağzımdan direk oleyy be çıktı Gece tek balığımız bu oldu. Ama hayatımda canlı olarak gördüğüm ve tuttuğum en büyük balık. Ondan sonrada zaten vuruşlar falan azaldı. Kullanılan olta: El oltası Yem: Tuzlanmış Karides Saat: 20.00 Yer: İskenderun
Onur ;Tebrik ederim güzel başlangıç olmuş nefis bir tadı vardır minekopun (hırmıdar) güzel av deneyimlerin olur inşallah sağlıcakla kal hemşerim,,,
Guzel bir baslangic olmus tebrik ederim.Egede maalesef cok az bana hic rastgelmedi.Daha nice guzel avlara :thumb:
evet ege de hemen hemen hiç yok minekop...ne balık halinde gördüm ne de yakaladım...elde var sıfır...iskenderun körfezi minekoptan zengin..çok lezzetlidir eti..ellerinize sağlık..paşa güzelmiş
Tebrikler Onur Bey, yakışıklı bir minekop almışsınız. Ben de Kırıkhan'lıyım. Ara ara geldikçe avlanmak için uğruyorum İskenderun'a. Doğrusu oralarda çok mera bilmediğim için verim alamasam da memleketimde avlanmanin zevki başka
Hakkaten balik tezgahinda bile gormedim.Tadida cok guzelmis burda olsa idi deneme sansim olurdu ama maalesef yok
Güzel mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Benim gibi bir acemi için büyük şans oldu Bugünde farklı yerlere gittik ama birtane kaya balığı dışında birşey alamadık. Onunda boyutu küçük olduğu için denize geri bıraktım.